به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 25 , از مجموع 25
    عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    اینکه دغدغه شما اینه که نکنه شغل و تحصیلات برایش مهم باشد اشتباه است اما اینکه نکنه تنها معیارش این ها باشد درست است.

خانمها دوست دارند همسرشون قدرت مندتر از خودشون باشد (این مساله تحقیق شده هست).حالا یکی قدرت را در تحصیلات می بیند.یکی در هیکل و یکی در موقعیت اجتماعی و یکی هم در مادیات.به هر حال هرکسی ملاکی در ذهنش مهم هست و این به خودی خود اشکالی ندارد.

شما اگر از یک خانواده هم شان خودتان ازدواج کنید این مساله برایتان دغدغه نخواهد بود.همچنین دختری با مشخصاتی که شما گفتین(ایمان,حیا و...) قطعا بیشتر برایش ملاک های اخلاقی مهم هست.

من به شخصه خواستگار پولدار و تحصیل کرده داشتم اما به دلیل هم کفو نبودن از نظر اعتقادی رد کردم.اما خواستگار هم داشتم که از نظر اعتقادی خوب بود ولی به دلیل هم کفو نبودن از نظر تحصیلی رد کردم.
    حتی خواستگاری هم داشتم که از تمام نظرات(تحصیلی؛مادی و...) عالی بود ولی هر کاری کردم به دلم نمینشست و رد کردم.
    تمام معیار ها مهم هستند و همچنان که در مدرسه اگر حتی یک درس هم بیفتی تجدید می شی.حتی اگر یک نمره 20 بگیری و یک نمره 9 .بلکه حداقل نمره برای معیارها ی هر کس کاملا ضروری است.اما قطعا نه الزاما حداکثر نمره.برای هر کسی هم هر معیاری ضریب دارد.مثلا ممکنه معیار اعتقادی برای من ضریب بالایی داشته باشد ولی در کس دیگر معیار زیبایی.ولی به هر حال باید در هر دو مورد نمره قبولی آورده شود.

در کل به نظر من اگر با دختری خانواده دار و هم کفو خود ازدواج کنید به این مساله برنمی خورید.

طبق تجربه ای که در این تالار بدست آوردم خدمتتون عرض می کنم؛به دل نشستن ظاهر(نه زیبایی) و رفتار در ازدواج شدیدا مهمه! و داشتن دوره آشنایی چند ماهه کاملا ضروری!

در ضمن به نظر من دختری که خودش با اس ام اس پی گیر جواب خواستگاری هست از نظر من به لحاظ حیا و نجابت پایین هست.

- - - Updated - - -

اینکه دغدغه شما اینه که نکنه شغل و تحصیلات برایش مهم باشد اشتباه است اما اینکه نکنه تنها معیارش این ها باشد درست است.

خانمها دوست دارند همسرشون قدرت مندتر از خودشون باشد (این مساله تحقیق شده هست).حالا یکی قدرت را در تحصیلات می بیند.یکی در هیکل و یکی در موقعیت اجتماعی و یکی هم در مادیات.به هر حال هرکسی ملاکی در ذهنش مهم هست و این به خودی خود اشکالی ندارد.

شما اگر از یک خانواده هم شان خودتان ازدواج کنید این مساله برایتان دغدغه نخواهد بود.همچنین دختری با مشخصاتی که شما گفتین(ایمان,حیا و...) قطعا بیشتر برایش ملاک های اخلاقی مهم هست.

من به شخصه خواستگار پولدار و تحصیل کرده داشتم اما به دلیل هم کفو نبودن از نظر اعتقادی رد کردم.اما خواستگار هم داشتم که از نظر اعتقادی خوب بود ولی به دلیل هم کفو نبودن از نظر تحصیلی رد کردم.
    حتی خواستگاری هم داشتم که از تمام نظرات(تحصیلی؛مادی و...) عالی بود ولی هر کاری کردم به دلم نمینشست و رد کردم.
    تمام معیار ها مهم هستند و همچنان که در مدرسه اگر حتی یک درس هم بیفتی تجدید می شی.حتی اگر یک نمره 20 بگیری و یک نمره 9 .بلکه حداقل نمره برای معیارها ی هر کس کاملا ضروری است.اما قطعا نه الزاما حداکثر نمره.برای هر کسی هم هر معیاری ضریب دارد.مثلا ممکنه معیار اعتقادی برای من ضریب بالایی داشته باشد ولی در کس دیگر معیار زیبایی.ولی به هر حال باید در هر دو مورد نمره قبولی آورده شود.

در کل به نظر من اگر با دختری خانواده دار و هم کفو خود ازدواج کنید به این مساله برنمی خورید.

طبق تجربه ای که در این تالار بدست آوردم خدمتتون عرض می کنم؛به دل نشستن ظاهر(نه زیبایی) و رفتار در ازدواج شدیدا مهمه! و داشتن دوره آشنایی چند ماهه کاملا ضروری!

در ضمن به نظر من دختری که خودش با اس ام اس پی گیر جواب خواستگاری هست از نظر من به لحاظ حیا و نجابت پایین هست.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 92 [ 16:25]
    سطح
    3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    نه به این سرعت !

اگه هه چیش خوب باشه حداقل سه جلسه باهاش حضوری حرف میزنم تا ببینم نظرم بهش عوض میشه یا نه اگه روند مثبت باشه حتما ادامه میدم وگرنه تموم میکنم چون خیلیا شرایط

خوبی دارن اما خب نمیشه باشون ازدواج کرد.
    ممنون از نظرتون،پس من یک نتیجه گیری کنم دوستان هم نظر بدن، اگر کسی بعد از چند جلسه با شخصی صحبت کنه و طرف واقعا ببینه که این ادم از لحاظ شخصیتی و خانوادگی و.. در سطح مطلوبی از نظر طرف مقال هست ممکنه ظاهر طرف توی الویتهای بعدیش بره برای ازدواج و خواهان ادامه رابطه و اشنا شدن بیشتر با این فرد باشه؟؟؟ممنون میشم دوستان روی این جمع بندی نظرشونو بگن

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بله قطعا!
    اما اگر می خواهید مطمئن شوید بیرون رفتن در جلسات آشنایی ضروری است.چون در بیرون مسائل مختلفی پیش میاد که شخصیت طرف را نشان می دهد.
    چیز دیگری که می خواستم خدمتتون بگم(با توجه به تجریات این تالار)حتما و حتما از لحاظ عاطفی و احساسی شبیه هم باشید.این خودش معیاری هست که به شدت ظاهر را پوشش می دهد.(برای من که اینطوره)

4. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

roze sepid (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 آبان 92 [ 16:25]
    سطح
    3
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 6
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    بله قطعا!
    اما اگر می خواهید مطمئن شوید بیرون رفتن در جلسات آشنایی ضروری است.چون در بیرون مسائل مختلفی پیش میاد که شخصیت طرف را نشان می دهد.
    چیز دیگری که می خواستم خدمتتون بگم(با توجه به تجریات این تالار)حتما و حتما از لحاظ عاطفی و احساسی شبیه هم باشید.این خودش معیاری هست که به شدت ظاهر را پوشش می دهد.(برای من که اینطوره)
    ممنون،نظرات خوب و به جایی از طرف دوستان مطرح شد و قطعا توی تصمیمات من تاثیر گذار خواهد بود،موفق و پیروز باشید.

6. کاربر روبرو از پست مفید amir64 تشکرکرده است .

roze sepid (سه شنبه 19 شهریور 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 مهر 92 [ 23:56]
    سطح
    1
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    7 days registered
    تشکرها
    6

تشکرشده 5 در 3 پست

Array
    راستش آقا امير در مورد سوال شما بايد بگم كه ملاك ازدواج دخترها بنا به نوع اعتقادات و روحيه اونها، با هم متفاوته... مثلا برا دخترهاي مذهبي ايمان و نجابت مرد در درجه اول اهميت هست اما برا بعضي دخترهاي تيپ امروزي و اوپن، قيافه و ثروت حرف اولو ميزنه...مثلا من خودمم مذهبيم برخي از خواستگارانم رو فقط بخاطر اينكه اهل نماز نبودن( و مطمئن بودم كه بعدا هم نخواهند شد) رد كردم ..با اينكه ظاهروتحصيلات و شغل مناسبي هم داشتن ولي من به قيافه و تحصيلات و ثروت كمتر بهمراه ايمان بيشتر راضي ترم. چون هميشه تو زندگي دنبال نور و آرامشم و كاملا ميدونم كه آرامش حقيقي رو فقط در خدا و خدايي ها ميشه يافت.در حاليكه بعضي از دوستانم در انتخابشون بسيار به ظاهر و ثروت طرف اهميت دادن و حتي برخي موفق به ازدواج با همون فرد ايده آلشون شدن و عجيب اينكه باز از ازدواجشون راضي نيستن و ميگن كاش تحصيلات شوهرم ديپلم بود وبازاري بود ولي در عوض ماهي 4 -5 ميليون درآمد داشت!!!بله... ملاك ازدواج دخترها بنا به روحيه و شخصيت اونها متفاوته...

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)