از اونجا که گفتم تلخ نمیپیچم و ابراز کردی که خیلی سخته این راه حل ها میگم وگرنه باید یه تصمیم می‌گرفتی برا قطع. رابطتتون یه تماس برا اعلام. این تصمیم شده خطت عوض بکردی یا جای که احتمال میدادی هستش نمیرفتیو.... با خدا می‌گفتی خدایا از برای تو از این لذت(گرچه کاذب و آنی بود)میگذرم گرچه هنوز. گناهه شیرین بود ولی من ازش میگذرم. و مزدم را فقط از تو میخوام و بعد برای فراموش کردن عشق(که البته این عشق واقعی نبود)کتاب یا نوشته ها را سر سختانه دنبال میکردی و تمام چیزهای که او و حس شیرین با او بودن را یادتمیورد را حذف و دور مینداختیاما صدف من میگم اول تصمیمت که چقدر درش مصممی مهمه(توی ادامه مسیر)و قطعا باید اینقدر فکر کرده باشی که خودت بدی این رابطه را باور کنی(نه اینکه چون میترسم زنش بفهمه یا اون آقای که به تازگی باهاش در ارتباطی) بفهمی که هر چقدر بیشتر زمان صرفش کنی چه بسا ضربه سنگین تر و غیر قابل پیش بینی ترهفک کنی که این هم یه جای به پایان میرسه چقدر قشنگه با تدبیر و خواسته تو و با اسرار تو اینکار انجام بشه کماکان که حس اقدار بیشتری نسبت به زمانی داری که با یه پیش آمد یا از جانب او قطع شده کمه کمش اینه احساس پس خوردن خودت و احساست به دیگر احساس ات جمع نمیشهبعد به خودت قول بده به مدت یک هفته هیچ چراغ سبزی از جانب تو روشن نشه(مثلا تو شروع کننده میسیج نباشی تو زنگ نزنی تو هیچ بتونه نزنی میش

- - - Updated - - -

اسلام صدف اوجواب تایپیکآره درک میکنم صدفم سخته مخصوصا اونی بدونی مال تو نیست شاید بیشتر وابستش بشی مثل اینکه دکتر میگه تا دو ما فلان غذا نخور انگار بیشتر از قبل بهش فک میکنی خصوصیات که از احساست میگی ساس عاعاشقانه ست.همین.
آره اون دکتر خوب و پر حوصله آیه او خصوصیات اخلاقی خوب شاید زیاد داره شاید هم موقیت پیش نیومده خصوصیات بدش هم بروز بده حالا کار نداریم اما:3او هم خطا میکنه و کرده.. چه خوبه که خصوصیات مثبت را تشخیص و به کار میگیری مث هر انسان دیگه. میتونی نگاش کنی ولی نه کسی که.......

خلاصه هفته دوم همه میسیجای ش را در حد فقط احترام. و تا میتونستی یک خط در میان جواب بده دیدارتو به صفر نزدیک. ابراز احساس ات هم همینطور)(شده فقط خودتو کنترل کنی ولی مث قبل نباش و از همون هفته اول نذار تماس عشقی عاطفی بر قرار کنه وگر نه کار خودت از اول سخت میشه بزار اون هم دیگه ازت انرژی مثبت نگیر برار اون هم آماده بشه که باید تمامش کرد

و