آقای persian man از دیدنتون خوشحال شدم
تشکرشده 3,145 در 958 پست
آقای persian man از دیدنتون خوشحال شدم
تشکرشده 24 در 13 پست
سلام
من دقیقا متوجه نشدم یه دفعه این persian man از کجا پیدا شد ؟!!!!!!!
دستتون درد نکنه shad ...! , ولی کاش حالا که نظر دادید , حداقل یه فحش هم که شده به ما می دادید .که دلمون خوش باشه
:P شوخی کردم
..امیدوارم persian man با این بازگشت عجیب و غریبشون دوباره اینجا فعالیت کنند .
![]()
تشکرشده 3,145 در 958 پست
search عزیز، این چه حرفیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من آهنگ شادمهر رو دانلود کردم اما اجرا نمیشه، با چه برنامه ای اجرا میشه؟؟؟
![]()
تشکرشده 148 در 75 پست
سلام آقا /یا به احتمال زیاد , خانم search عزیز از اینکه می بینم اینقدر به موسیقی علاقه مند هستید خیلی خوشحالم و ازتون ممنونم که فعالیت میکنید.
من هم خیلی دلم میخواد که دوباره اینجا فعالیت کنم ولی قبلا اعلام کردم که دیگه توی این تالار پست موسیقیایی نمیزنم ( کاش این حرف و نمی زدم ) و برای همینم الان نمی تونم زیر حرفم بزنم.
ولی خوب اون موقع که من تو این تاپیک بودم , استقبالی ازش نشده بود ..احتمالا حظور شما باعث بالا رفتن آمار این تاپیک شده . به هر حال خوشحالم که شما همچنان اینجا فعال هستید و ای کاش تعداد پست هاتون رو بالاتر می بردید .
می بینید 2175 نفر بازدید کننده داشته , اما همه فقط دانلود کردند , هیچکسی چیزی ارسال نکرده .اما مهم نیست . مهم اینه که هر کس کار خودش و انجام بده و نیت کار مهمه وقرار نیست انتظاری از کسی باشه .
براتون آرزوی موفقیت میکنم .
راستی آهنگ تقدیر شادمهر هم استثنایی بود , هم کار موسیقی و هم موزیک ویدئو فوق العاده بود.
موفق باشید
تشکرشده 3,145 در 958 پست
برای بار دوم می پرسم، این آهنگها با چه برنامه ای اجرا می شوند؟
:D
تشکرشده 3,145 در 958 پست
search عزیز شرمنده که تشکر نکردم
مثل همیشه از مطالب مفیدی که در این تالار قرار می دین سپاسگذارم...
![]()
تشکرشده 3,145 در 958 پست
دیگه نمی خواد بگین، خودم فهمیدم
آهنگ شادمهر نصفه بود؟؟
به هر حال قشنگ بود ممنون![]()
تشکرشده 24 در 13 پست
سلام
persian man براتون پیغام خصوصی فرستادم . خواهشا روش فکر کنید
shad گرامی و عزیز من معذرت میخوام که جواب پست شما رو ندادم ولی منتظر بودم که " مرد ایرانی " این کار و انجام بده و عدم فعالیت خودش و تو این تاپیک فراموش کنه که متاسفانه ایشون لجبازتر از این حرف ها هستند.
پسوند آهنگ mp3 هستش و با هر نرم افزاری پخش میشن. اما اگه برای شما پخش نشد احتمالا درست دانلود نشد.
( راستی کاشکی یه آهنگ قشنگ هم همراه پست هاتون ارسال می کردید .)
این یه لینک غیر مستقیم اما مطمئن و با کیفیت بالا :
تقدیر / شادمهر : دانلود از لینک غیر مستقیم
آخر یه شب این گریه ها
سوی چشام و میبره
عطرت داره از پیرهنی
که جا گذاشتی می پره
![]()
تشکرشده 302 در 132 پست
search عزیز سلام
منم چند بار سعی کردم یه آهنگ کوچولوی خوشگل بفرستم ولی نشد. الانم تو این سایتی که می گید برای آپلود کردنه نمیره.خیلی خیلی ممنون از آهنگهای قشنگی که می ذارید.
persian man عزیز سلام.بازگشت مجددتون رو تبریک می گم
ما مشتاقانه منتظر آهنگهای قشنگ شما هم هستیم
موفق باشید.
تشکرشده 24 در 13 پست
سلام
اون سایت که برای آپلود فایل معرفی کردم ، توی آدرسش یه h جا مونده بود ( از همه معذرت میخوام ، الان اصلاح شده) :
http://uploadingit.com
اگه میشه لطفا مدیر محترم آدرس این سایت و در پست اول این تاپیک اضافه کنند تا توی دید باشه و بقیه ببینند و فابل هاشونو بتونند آپلود کنند.
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)