به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 43

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    دیو مهربان عزیز بحث رو داری منحرف میکنی.از پله 1 به پله صد پریدی.اول این تاپیک و تو عنوانت در مورد از دست دادن خدا گفتی حالا رفتی سراغ بحث اسلام.تو اول مشکل اولتو حل کن بعد برو سراغ بعدیاش.اینجوری هم بهتر میشه کمکت کرد هم خودت نتیجه بهتری میگیری.

اونجایی که ازت پرسیدم چرا فکر میکنی این موضوع یه مشکله؟ برای این بود که برام مشخص بشه قصدت از زدن این تاپیک چیه؟

اما تو به هیچ کدوم از سوالام جواب ندادی و فقط داری هرچی به ذهنت میرسه رو میگی.البته برای من که فرقی نمیکنه اما اگه خواستی به ذهنت یه نظم بده و برگرد سر همون موضوع اثبات وجود خدا و توحید.برای اینکار هم لازمه که جواب این قسمت رو بدی

این فقط رو کی اورده؟اگه بنا رو بخوام بذارم بر این فرضیه،حالا تو منو توجیه کن.اگه اینی که تو میگی هست؛آیا هرموجود تکامل یافته ای محدود به زمان و مکان هست یا خیر؟یعنی هر موجودی از یک زمان بوده و قبل از آن نبوده.درسته؟اگه نه چرا نه؟
    منم خوشحال میشم اگه کمکی میتونم انجام بدم.

اما اگه میخوای فقط حرف خودتو بزنی که هیچی.

2. کاربر روبرو از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده است .

راحیل خانوم (سه شنبه 01 مرداد 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    دیو مهربان،سلام منو به اون سیستم تکاملیت برسون از طرف من ازش تشکرکن که به اجزائ خودش(ما)اجازه میده درموردکسی که سیستم تکاملی قبولش نداره(خدا)فکرکنیم وبپرستیمش.صمیمانه تشکرات منوبهش برسون،یه گلایه هم ازطرف من ازش بکن بگو فلانی گفته چرا اینقد بی عرضه ای که هزاران ساله نتونستی بامذهب وخدا بجنگی واونوازبین ببری آخه تو یک سیستم کل هوشمند تکاملی هستی بایدبتونی برافکاراجزائت(انسانها)تسلط داشته باشی وخدارواز قلب وذهنشون پاک کنی اصلا چرا ازاول اجازه داد بدوی ها خدا روبسازن!!اگه سیستمت گفت بهش بگو چرا خدای شما اجازه میده بقیه انکارش کنن بگو چون به شیطان این اجازه رودادکه انسانهارودعوت کنه وخداهم به احترام انسانها به اونها آزادی انتخاب داده. آزادی انتخاب دعوت شیطان ولی عواقبش پای خودشون.حقارت دنیاو(جهنم)اماازسیستمت تکاملیت بپرس عواقب انتخاب خدا چیه؟؟؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آبان 92 [ 23:37]
    سطح
    11
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    64

تشکرشده 101 در 50 پست

Array
    ایشون که نیومده مشکلش را مطرح کنه ما در برابرش جبهه بگیریم که... نهایتش ازاده به این نتیجه برسه که نه! اصلا هیچ خدایی نیست. ما هم اگر نظرمونو گفتیم واسه اینه که نظرمون اینجوری بوده. میگن عقاید آدما مثل مسواکشون هست نباید آدم مسواکشو بزور بکنه توی دهن دیگران، مسواک شخصی هست. همونطور که من مختار هستم روی حرفای دیو مهربان فکر کنم و یا ردش کنم یا قبول اونم همین حق را مطمئنا داره. در نهایت این عقاید خودشه و اینجا اونا رو تبلیغ که نمی کنه که داره سؤال می پرسه و داره فکر می کنه تا به یه نتیجه ای برسه با خودش. دلیل نمیشه بخواهیم بهش با یک لحن خاصی بفهمونیم نظرش با نظر با بقیه متفاوته...

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    مهرانا،بهتون حق میدم ،من جواب سوالات پستهای اولشو درقالب زبان فلسفی ودرقالب طنز گفتم که فهمش راحت باشه،سعی کردم یه نکات مهم روبا"استدلال دیالکتیکی "درقالب طنز گفته باشم،توی پست قبیلیم هم بهش حق دادم این سوالات روبپرسه چون نشأت گرفته از"هوش معنوی"ماست.اگه ازپستم چنین برداشتی میشه ازهمه دوستان وصاحب تایپیک پوزش میخام.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    همونطور که گفتم شما یک سری سوالات درباره قرآن و دین اسلام براتون پیش اومده بعد جای اینکه برید دنبال جواب سوالهاتون رفتید کتابهایی خوندید که اعتقاد شما به خدارو نشانه گرفته
    برای همین الان مشخص نیست مشکلتون با وجود خداست یا عدل خدا یا احکام اسلام ؟
    خب همون بحث وجود خدارو اگر دنبال کنیم که چه کسی قرآن رو گفته فرض می کنیم پیامبر سواد هم داشتن و به قول شما شاعر هم بودن
    1. پیش بینی هایی که در قرآن آورده شده مثل آیه شریفه خطاب به فرعون که می فرماید فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُون
    پس امروز نجات میدهیم بدنت را تا باشی برای ایندگان نشانه ای و همانا بسیاری از مردم از نشانه های ما غافلند . ۹۲ – یونس
    که حتما اطلاع دارید یک محقق فرانسوی بعد از بررسی جسد سالم مانده و مومیایی شده یکی از فراعنه پی به مقادیر نمک زیاد در جسد می برد و می فهمد که این جسد متعلق به فرعون زمان موسی بوده است که در دریا غرق شده وگرنه وجود نمک در جسد توجیهی ندارد در آیه فوق به همین موضوع اشاره میشود که ما بدن تو را نجات می دهیم تا مایه عبرت سایرین شود یعنی جسد غرق شده فرعون نجات داده شده تا بماند و مومیایی شود و محقق فرانسوی با خواندن این
    آیه و مشاهده پیش بینی قرآن مسلمان می شود چرا که این پیش بینی خارج از توانایی و اراده یک انسان است و اگر هم انسانی چنین پیش بینی کند یعنی توانایی های فوق بشری دارد و اگر ما فوق بشر را بپذیریم ناچار خدا را پذیرفته ایم وگرنه فوق بشر چیست؟
    محمد(ص) چطور می تونسته همچین پیش بینی درباره جسد فرعون کند که تا قرنها سالم خواهد ماند؟ با توجه به فاصله عربستان تا مصر و امکانات محدود برای داشتن شناخت از سایر کشورها اصلا چطور محمد(ص) باید چیزی درباره فرعون و اینکه آیا جسدش کشف شده یا مومیایی شده یا نشده می دانست؟ یا درباره نوح و کشتی اش که بقایای آن امروز در کشور ترکیه یافت می شود ؟یا درباره سلیمان و داوود که در فلسطین امروزی حکومت می کردند؟ یا هود و صالح و ابراهیم که در حوالی عراق امروزی می زیستند یا اصحاب کهف یا موسی وعیسی و سایر پیامبران که تاریخ وجودشون رو ثبت کرده و نمیشه وجود این شخصیت هارو در تاریخ منکر شد سوال من اینه محمد(ص) چگونه می توانسته به جای جای ظهور این افراد سفر کرده باشد و داستانهای آنهارا کاملتر از پیروان ادیان آنها بداند و در یک کتاب نقل کند؟
    2- مسائل علمی که در قرآن مطرح شده مثل کروی بودن زمین که تاریخ ادعا می کند این مسئله 4-5 قرن پیش توسط گالیله کشف شده یا حرکت تدریجی کوهها که در قرآن می گوید کوهها بسان ابرها به آهستگی حرکت می کنند و تغییر شکل میدن که شاید نهایتا 100 سال از مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی(زمین ریخت شناسی) که همچین چیزی رو اثبات کرده می گذره و مثالهای فراوون دیگه که بعضیاش کشف شده و بعضی ها نشده و اگر بخوای بیشتر برات مثال می زنم خب محمد(ص) شاعر که گاهی چوپانی کرده و کمی تجارت چطور به این علوم که بشر چند قرن هم نیست که بهش دست پیدا کرده 1400 سال پیش در کتاب خودش اشاره کرده؟
    3. محمد(ص) یا سایر پیامبران چه سود و منفعت شخصی از دعوت مردم به یکتاپرستی می بردند؟ چرا باید عده ای به صورت سریالی مدام در دنیا ظاهر بشوند و سختی ها بکشند و توسط مردم همیشه مورد اهانت و اذیت واقع بشن و بعضا مثل یحیی به قتل برسند که ادعا کنند خدا یکی ست بدون اینکه وحی به آنها شده باشد؟ و می دانید که بارها قصد جان محمد(ص) شد مگر محمد(ص) چه نفعی برد که حاضر بود جونش رو برای رسوندن این پیغام به مردم بده؟
    حالا درباره سوالتون درباره آیاتی که درباره کنیزداری و برده داری گفتید همونطور که جناب امین گفتن اسلام برده داری رو تاسیس نکرد و برده داری در زمان پیامبر وجود داشت اما اسلام باید فرهنگ سازی می کرد و نمی تونست به یکباره برده داری رو لغو کنه چون مردم به این سیستم خو گرفته بودن برده ها کار میکردن و ارباب ها کار کردن بلد نبودن برده ها فرهنگ و سواد خیلی پایینی داشتن و اگر به یکباره با اربابان برابر می شدند جامعه نمی تونست این مسئله رو هضم کنه و دچار مشکلات جدی می شد اما طبق همون آیه ای که فرمودید اسلام اومد به برده ها و کنیزها شخصیت داد ایمان و هویت و فرهنگ و ادب و نظافت یادشون داد و بعد هم هر کس خطایی میکرد برای جبران کفاره ش این بود که چندین برده رو آزاد کنه اسلام به قشنگترین شکل سعی در لغو تدریجی قانون غلط اون زمان کرد
    درباره حقوق مرد و زن هم می تونم خیلی چیزها بگم ولی شما اول باید مشخص کنید که مشکلتون دقیقا چیه ؟

- - - Updated - - -

همونطور که گفتم شما یک سری سوالات درباره قرآن و دین اسلام براتون پیش اومده بعد جای اینکه برید دنبال جواب سوالهاتون رفتید کتابهایی خوندید که اعتقاد شما به خدارو نشانه گرفته
    خب همون بحث وجود خدارو اگر دنبال کنیم که چه کسی قرآن رو گفته فرض می کنیم پیامبر سواد هم داشتن و به قول شما شاعر هم بودن
    1. پیش بینی هایی که در قرآن آورده شده مثل آیه شریفه خطاب به فرعون که می فرماید فَالْیَوْمَ نُنَجِّیکَ بِبَدَنِکَ لِتَکُونَ لِمَنْ خَلْفَکَ آیَةً وَإِنَّ کَثِیراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آیَاتِنَا لَغَافِلُون
    پس امروز نجات میدهیم بدنت را تا باشی برای ایندگان نشانه ای و همانا بسیاری از مردم از نشانه های ما غافلند . ۹۲ – یونس
    که حتما اطلاع دارید یک محقق فرانسوی بعد از بررسی جسد سالم مانده و مومیایی شده یکی از فراعنه پی به مقادیر نمک زیاد در جسد می برد و می فهمد که این جسد متعلق به فرعون زمان موسی بوده است که در دریا غرق شده وگرنه وجود نمک در جسد توجیهی ندارد در آیه فوق به همین موضوع اشاره میشود که ما بدن تو را نجات می دهیم تا مایه عبرت سایرین شود یعنی جسد غرق شده فرعون نجات داده شده تا بماند و مومیایی شود و محقق فرانسوی با خواندن این
    آیه و مشاهده پیش بینی قرآن مسلمان می شود چرا که این پیش بینی خارج از توانایی و اراده یک انسان است و اگر هم انسانی چنین پیش بینی کند یعنی توانایی های فوق بشری دارد و اگر ما فوق بشر را بپذیریم ناچار خدا را پذیرفته ایم وگرنه فوق بشر چیست؟
    محمد(ص) چطور می تونسته همچین پیش بینی درباره جسد فرعون کند که تا قرنها سالم خواهد ماند؟ با توجه به فاصله عربستان تا مصر و امکانات محدود برای داشتن شناخت از سایر کشورها اصلا چطور محمد(ص) باید چیزی درباره فرعون و اینکه آیا جسدش کشف شده یا مومیایی شده یا نشده می دانست؟ یا درباره نوح و کشتی اش که بقایای آن امروز در کشور ترکیه یافت می شود ؟یا درباره سلیمان و داوود که در فلسطین امروزی حکومت می کردند؟ یا هود و صالح و ابراهیم که در حوالی عراق امروزی می زیستند یا اصحاب کهف یا موسی وعیسی و سایر پیامبران که تاریخ وجودشون رو ثبت کرده و نمیشه وجود این شخصیت هارو در تاریخ منکر شد سوال من اینه محمد(ص) چگونه می توانسته به جای جای ظهور این افراد سفر کرده باشد و داستانهای آنهارا کاملتر از پیروان ادیان آنها بداند و در یک کتاب نقل کند؟
    2- مسائل علمی که در قرآن مطرح شده مثل کروی بودن زمین که تاریخ ادعا می کند این مسئله 4-5 قرن پیش توسط گالیله کشف شده یا حرکت تدریجی کوهها که در قرآن می گوید کوهها بسان ابرها به آهستگی حرکت می کنند و تغییر شکل میدن که شاید نهایتا 100 سال از مطالعات زمین شناسی و ژئومورفولوژی(زمین ریخت شناسی) که همچین چیزی رو اثبات کرده می گذره و مثالهای فراوون دیگه که بعضیاش کشف شده و بعضی ها نشده و اگر بخوای بیشتر برات مثال می زنم خب محمد(ص) شاعر که گاهی چوپانی کرده و کمی تجارت چطور به این علوم که بشر چند قرن هم نیست که بهش دست پیدا کرده 1400 سال پیش در کتاب خودش اشاره کرده؟
    3. محمد(ص) یا سایر پیامبران چه سود و منفعت شخصی از دعوت مردم به یکتاپرستی می بردند؟ چرا باید عده ای به صورت سریالی مدام در دنیا ظاهر بشوند و سختی ها بکشند و توسط مردم همیشه مورد اهانت و اذیت واقع بشن و بعضا مثل یحیی به قتل برسند که ادعا کنند خدا یکی ست بدون اینکه وحی به آنها شده باشد؟ و می دانید که بارها قصد جان محمد(ص) شد مگر محمد(ص) چه نفعی برد که حاضر بود جونش رو برای رسوندن این پیغام به مردم بده؟
    حالا درباره سوالتون درباره آیاتی که درباره کنیزداری و برده داری گفتید همونطور که جناب امین گفتن اسلام برده داری رو تاسیس نکرد و برده داری در زمان پیامبر وجود داشت اما اسلام باید فرهنگ سازی می کرد و نمی تونست به یکباره برده داری رو لغو کنه چون مردم به این سیستم خو گرفته بودن برده ها کار میکردن و ارباب ها کار کردن بلد نبودن برده ها فرهنگ و سواد خیلی پایینی داشتن و اگر به یکباره با اربابان برابر می شدند جامعه نمی تونست این مسئله رو هضم کنه و دچار مشکلات جدی می شد اما طبق همون آیه ای که فرمودید اسلام اومد به برده ها و کنیزها شخصیت داد ایمان و هویت و فرهنگ و ادب و نظافت یادشون داد و بعد هم هر کس خطایی میکرد برای جبران کفاره ش این بود که چندین برده رو آزاد کنه اسلام به قشنگترین شکل سعی در لغو تدریجی قانون غلط اون زمان کرد
    درباره حقوق مرد و زن هم می تونم خیلی چیزها بگم ولی شما اول باید مشخص کنید که مشکلتون دقیقا چیه ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مرداد 92 [ 02:26]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    Tagger Second Class100 Experience Points7 days registered
    تشکرها
    4

تشکرشده 30 در 10 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها

ممنونم سارا جان از نظرت.به عقیده من این داستانها قبل از حضرت محمد(ص) بصورت شفاهی برای مردم وجود داشته و گفته میشده و بعد او اینهارا روایت کرده و حتی در یکی از کتابها میخوندم که قران سالها بعد بصورت مکتوب در آمده که آن کتاب استدلال های خوبی هم بکار برده.
    امین جان قصد توهین ندارم و خیلی خوشحالم که سعی داری بهم کمک کنی ولی خواهشا داستان پردازی نکن.هدف من یافتن حقیقته نه رد کردن خدا.
    دوستان میخوام یه داستان واقعی رو براتون تعریف کنم.داستان محمد علی کلی بوکسور معروف.او وقتی فورمن بوکسور آمریکایی رو شکست داد در مصاحبه ای که ازش شد یک صحبت جالبی کرد.
    مصاحبه گر ازش پرسید آیا این لظه شادترین لحظه زندگیه تو هست؟او در پاسخ گفت نه شادترین لحظه زندگی من زمانی بود که محمد رو شناختم(یعنی مسلمان شدم)این مسابقه و فیلم رو امروز دیدم.روی من بدجور تاثیر گذاشت

- - - Updated - - -

بهار جان جواب سوالهای تو رو نفهمیدم.من نفی خدا نمیکنم فقط میخوام اثبات بشه برام.ممنون از همتون

- - - Updated - - -

مشکلم اثبات خداست.اگر قراره بحث کنیم باید مشخص کنیم از اصل به فرع میریم یا از فرع به اصل.

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    آهان.چون تو مثال عکس زدی خواستم با همون مثالت وجود خدا رو بهت اثبات کنم.

اما چند دلیل برای اثبات وجود خدا رو بهت میگم.

هرچیزی یه علتی داره.سوای از اینکه اون علت چیه؟هر چیزی علتی داره.اینکه این پستها و کلمات رو مینویسم نشون دهنده من(بهار.زندگی) هست.درسته منو نمیشناسی ولی میدونی 1نفر این مطالب رو برات نوشته.

وجود عالم و نظم و برنامه ای که توش هست و حقیقتا پر از شگفتیه نشون دهنده یه علت هست.اینکه اون علت کیه و چرا یه مخلوق متکامل رو نمیشه بگیم علت یا پدید اورنده هستی رو میگم.

از نظر توحیدی همه چیز مخلوق خداست و خدا یکی است.حالا این نظرو بررسی میکنیم.
    همه موجودات،همه انرژیها،مواد و....همه مخلوقات محدود به مکان و زمان خاصی هستن یعنی در یه زمانی بودند یا هستند و قبلش نبودن.درسته؟و در مکان یا مکانهای خاصی هستند یا بودن.

حالا اگه بخوایم فرض کنیم یکی از موجودات (مخلوقات) هرچند متکامل و پیشرفته منشا هستی است چون محدود به زمانه این سوال پیش میاد پس قبلش کی بوده که زمان رو خلق کرده؟

بنابراین خالق باید نامحدود باشه.اون محدود در زمان و مکان نیست بلکه اونو خلق کرده.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    یافتن جسد فرعون و مومیایی شدنش و سالم موندنش تا امروز چیزی نبوده که مردم بدونن و دهن به دهن نقل کنن

به فرض
    این داستانها قبل از حضرت محمد(ص) بصورت شفاهی برای مردم وجود داشته و گفته میشده

پس پیامبران پیشین وجود داشته اند و مردم از داستان اونها با خبر بودن که خودش اثبات می کنه محمد(ص) اولین دعوت کننده مردم به پرستش خدای یکتا نبوده و این دعوت در نقاط مختلف کره زمین در زمان های مختلف صورت گرفته که اگر وجود خدارو بخواهیم رد کنیم دلیل کار پیامبران پیشین رو باید چی بگیم؟ چرا یک عده هی بلند می شدن به مردم می گفتن خدای یکتا رو بپرستید و هیچ اجری هم بابت کارشون از اون مردم طلب نمی کردن؟

اگر محمد(ص) بازگو کننده داستانهای رایج بین مردم بوده چرا نقل او متفاوت از نقل مردم است؟
    مسیحیان در آن زمان به تثلیث رسیده اند یهود معتقد است خدا با پیامبرانش کشتی می گیرد
    اگر محمد(ص) بازگوکننده داستانهاییست که از این مردم شنیده چرا اینها را تحریف می داند و دوباره داستان را به گونه ای نقل می کند که از حضور فقط یک خدا در زمان بعثت هر پیامبری صحبت می کند؟

جواب سوال های دوم و سوم بنده رو ندادید!

مسائل علمی که در قرآن آمده و علوم انسانی به تازگی اونهارو کشف کرده چی؟

محمد(ص) چه نفعی می برده که بخواد انقدر انرژی صرف کنه از خودش کتاب بنویسه مردمو به یکتاپرستی دعوت کنه؟ و همه پیامبرانی که ادعای نبوت داشتن چه چیز از مواهب دنیا کسب کردن؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
    یهود معتقد است خدا با پیامبرانش کشتی می گیرد
    ببخشید آقای دیو مهربان ولی باید تذکر می دادم
    سلام خانم امینی، این حرفی که شما زدید، حقیقت نداره، برطبق اصول دین یهود خد-ا، جسم نداره یکتاست و هیچ چیزی مثل او نیست،این شایعه ریشش بر می گرده به ترجمه اشتباه کلمه ی خد-ا در سفر برشیت توراه
    اگه به سایت های فارسی یهودی مراجعه کنید بهتر متوجه میشید

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    30
    دستاوردها:
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    آنچه گفتم به نقل چند تن از اساتید دانشگاه تهران بود که عهد عتیق رو مطالعه کردن دیگه نمیدونم مشکل از ترجمه بوده یا چیز دیگه به هر حال چیزیه که در کتاب مقدس یهودیان هست اگه اشتباه در ترجمه ست چرا در طول قرن ها که این کتاب به فارسی ترجمه شده اصلاحش نکردند؟
    داستان اینکه یعقوب برای گرفتن نبوت از پدرش در رقابت با عیسو نیرنگ می کنه و از پشم استفاده میکنه تا پدر نابیناش رو فریب بده که حتما میدونید؟(داستانی که در عهد عتیق آورده شده)
    آیا این عقیده با ایمان به خدا تضاد نداره؟ خدایی که نبوتش رو میشه با نیرنگ به دست آورد چه جور خداییه؟؟!!!
    یک چیز دیگه زیادی به ویکی پدیا اعتماد نکنید اونقدر که سعی می کنه به نظر برسه بی طرف نیست!

دیو مهربان توصیه می کنم خودتون رو در دریای شبهه های خطرناک غرق نکنید و برای پیدا کردن جواب سوالاتتون به متخصصین مراجعه کنید نه کتابهای الحادی
    بعد کم کم اگر حس کردید قدرت تجزیه و تحلیل شبهات مطرح شده در این کتابهارو دارید اعتقاداتتون رو به چالش بکشید

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)