به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 45
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 06 تیر 93 [ 06:00]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,312

تشکرشده 1,508 در 444 پست

Array
    لوپین عزیز! خانم های این سایت تو رو دوست دارند و سعی میکنند کمکت کنند هرچند من که راه حلهاشون رو میخونم میدونم که برات راهگشا نیست ولی در حد همدردی شاید بهت کمک کنه. من جای تو نیستم ولی مثل بقیه کسانی که اینجا می یان دوست دارم هرچیزی به ذهنم میرسه رو بگم شاید کمکی بکنه.
    من هنوز هم فکر میکنم تو راه برای بهتر شدن زندگیت داری. فقط باید جایگزین مناسبی برای نیاز به توجه بقیه آدمها بدست بیاری. میشه اینکارها رو کرد:
    1- برای کارت همون برنامه نویسی و طراحی سایت خیلی خوبه. بشین یک ایده بریز یک سایت جدید طراحی و فعال کن و سعی کن ازش پول در بیاری. اصلا برو سایت همسریابی راه بنداز! سایت فروش اینترنتی کتاب، هر چیزی. تو احتمالا چون تنهایی ایده های زیادی در این زمینه باید داشته باشی.
    2- کتاب بخون. رمان بخون. اونقدر رمان زیبا هست که مطمئنم اگه بری سراغشون خیلی نیازت به توجه بقیه کم میشه. لطفا اگه امتحان نکردی اینکارو بکن. من که اگه بهم فرصت بدن میشینم و همه زندگیم رو رمان میخونم و خیلی هم از بقیه ممنون میشم که کاری به کارم نگیرند! این یکی دو تا رو لطفا امتحان کن اگه تا حالا نخوندی: ناطور دشت، عقاید یک دلقک

2. 2 کاربر از پست مفید toojih تشکرکرده اند .

Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), reihane_b (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    شما باید محکم بایستی و جلو بری ، به خدا همه مشکل دارن و هیچ کس تو این دنیا بدون مشکل نیست هیچ کس ، اگه میگه مشکلی ندارم دروغ میگه...
    نمونش خود من که مشکل فوق العاده عجیبی دارم و کلی خبرنگار و فیلم ساز و محقق رو جذب خودم کردم و به زودی تو همین انجمن راجع بهش صحبت میکنم چون خیلی طولانیه

مشکل شما اصلا دردسر ساز نیست ، اگهدختر بودید چطور قضاوت میکردید؟ چهره ها اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره یا کدوم خیلی بده تنها فرق و تفاوتشونه که اینطوری به نظر ما میرسه ، بعدشم اینو بدون وجود داخلی تو میتونه رو نوع به نظر رسیدن چهره تاثیر بزاه ، خیلی از بازیگر ها رو ببین چهره کاملا عادی دارن کاملا عادی اما وجود خودشون سرشار از انرژی و اعتماد به نفسه که این اونا رو به محبوب ترین ادم ها تبدیل میکنه
    بهت قول میدم ف قول میدم که هیچ کس جرات اینو نداره که صاف و راست وایسه بگه من خوشگلم یا خوشقیافه هستمک چون همشون نقاط صعف رو دارن اما با تقویت نقاط قوت اینو ناپدید میکنن

به نظر من شما بی تفاوت رفتار کن و نقاط قوتتون همون برنامه نویسی و کارای مربوطه رو ادامه بدید ، اشتباه بزرگی کردی از دانشگاه انصراف دادی چون مشکل ساز نیست ، بعدا داستان زندگی منو بخون متوجه میشی اما خب من کنار اومدم باهاش و خوشحا هم هستم

4. 6 کاربر از پست مفید Elena1994 تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 13 اردیبهشت 92), ava48 (شنبه 14 اردیبهشت 92), barani (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), meinoush (جمعه 13 اردیبهشت 92), reihane_b (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 01 مهر 93 [ 19:15]
    سطح
    23
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 68 در 14 پست

Array
    lupin عزیز سلام
    شما همزمان دو مسئله رو مطرح کردید که روی هم اثر متقابل دارن. اینکه یه بیماری دارید و چون بخاطر چهرتون دوست ندارید زیاد بیرون برید و توی اجتماع باشید پس قاعدتن خیلی پیگیر بیماریتون نیستید و مشورت با دکترهای مختلف رو امتحان نکردید. خب به نظر من باید برای حل این دو مسئله همزمان قدم بردارید.

اول اینکه چون توی پست 12 نوشته بودی یک سال از عمرت حروم شده و این از بزرگترین اشتباهاتت بوده پس نشون میده اینکه زندگیت چطور بگذره برات مهمه و خیلی هم بی هدف و بی انگیزه نیستی که به نظر من این مسئله باعث میشه که فکر کردن به خودکشی زیاد جدی نباشه و فقط چون فکر میکنی هیچ راهی وجود نداره به این فکر افتادی. پس دیگه به این قضیه فکر نکن و نذار فکر کردنای زیاد باعث شه مسئله خودکشی برات جدیتر شه. خب این از این حالا...

در مورد چهرت فقط از بینیت صحبت کردی که بچه ها جراحی رو بهت پیشنهاد دادن. منم فکر میکنم اگه خوب در موردش تحقیق کنی و ریسک بالایی نداشته باشه میتونه بهت کمک کنه. دیگه اینکه میتونی به پوستت برسی یا به قول meinoush مدل موهاتو عوض کنی. لباس خوب پوشیدن هم همونطور که بچه ها گفتن خیلی توی ظاهر تاثیر داره؛ ببین چه رنگایی بهت میاد بیشتر از اونا استفاده کن. مجموع این تغییرات مطمئنن روی چهرت تاثیر میذاره و حستو بهتر میکنه. وقتی جلوی آینه میری احتمالن فقط بینیتو میبینی و روی اون تمرکز میکنی و همین باعث میشه هر روز بینیتو زشت تر و بزرگتر از روز قبل ببینی (من خودم یه مشکل پوستی دارم که متاسفانه توی چهرمه و هر وقت میرم جلوی آینه فقط به همون ناحیه زل میزنم واسه همین واسم بزرگتر میشه) پس تمرکزتو از روی بینیت بردار و کل چهرتو ببین. ضمنن زیادم جلوی آینه نرو. همزمان با مطالعه کتاب روی اعتماد به نفستم کار کن.

بعدشم به نظر من برو با یکی از این خدمات کامپیوتریا که تقریبن نزدیک خونتون باشه یه قرارداد ببند و توی خونه واسشون کار کن. هر از گاهی هم میتونی بری اونجا واسه تحویل گرفتن یا تحویل دادن کارا. اینجوری هم ارتباطتو با محیط بیرون (هرچند ناچیز) حفظ میکنی هم نیاز نیست زیاد بیرون باشی ک اذیتت کنه هم میتونی دوست پیدا کنی و هم اینکه پول در میاری (شاید واسه عمل) و... کم کم شاید باعث شه ارتباطت با بیرون بیشترم بشه

حالا در مورد بیماریت: تو که طراحی وب بلدی میتونی یه محیطی ایجاد کنی و در مورد بیماریت توش بنویسی و از اونجایی که گفتی مشکل شایعی هست شاید کم کم یه عده که مشکل تو رو دارن بیان عضو شن و با هم در مورد بیماریتون صحبت کنین. اطلاعات بدین اطلاعات بگیرین دکترهای مختلفو به هم معرفی کنین و ... اصلن شاید بتونین کم کم یه انجمن تشکیل بدین (مثل انجمن کوتوله ها) شاید بتونین به همدیگه برای حلش کمک کنین. مهمتر از همه اینه که چون مشکلاتتون مثل همه دیگه مطمئنین که تنها نیستین و همدیگه رو درک میکنین و اونوقت خیلی راحت تر و بیشتر از هم تاثیر میگیرین و میتونین روی روحیات همدیگه اثرات شگرف بذارین به همدیگه امید بدین و زندگی بهتری رو ادامه بدین. من فکر میکنم تنهایی شاید یکم سخت باشه از این شرایط بیرون اومدن، اما با کمک همدیگه سریعتر و با اطمینان بیشتری به نتیجه میرسین.
    ضمنن اگه توی شهرستان هستین حتمن برای پیگیری بیماریتون به شهرای بزرگ و دکترای اونجا مراجعه کنین وتوروخدا ناامید نشین و راههای مختلفو امتحان کنین (من هشت ساله که درگیر این بیماریم اما هنوز دنبال راه حلم)

نکته آخر اینکه شاید الان تحت تاثیر حرفای بچه ها قرار بگیرین و شروع به امتحان کردن راههای ارائه شده کنین اما بعد یه مدت هیجاناتتون بخوابه و دوباره بیخیال تلاش بشین. پس به نظر من تا وقتی که این افکار مثبت تو وجودتون نهادینه نشده نیاز به محرک و مشوق دارین. پس تا یه مدت بیاین تو این سایت و از کاراتون و نتیجه هاش برای بچه ها صحبت کنین تا وقتی که برای تلاش کردن به ثبات برسین.

چقدر این امضای آقای کبوترو دوست دارم: "همیشه آخر هر چیز خوب می شود. اگر خوب نشد، بدان هنوز آخرش نشده..."

ببخشید خیلی طولانی شد. براتون آرامش و صبر و قوت برای تلاش آرزومندم.

6. 7 کاربر از پست مفید shirin_a تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 13 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), meinoush (جمعه 13 اردیبهشت 92), mohammad6599 (دوشنبه 21 مرداد 92), reihane_b (جمعه 13 اردیبهشت 92), یکی مثل شما (جمعه 13 اردیبهشت 92), بهار.زندگی (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array
    سلام.

شاید درک شرایط تو برای خیلیا سخت باشه که هست اما به نظر من راه حل وجود داره.خوبم وجود داره.

من اگه جای تو بودم اولین کاری که میکردم یه عمل بینی بود.نمیدونم چرا انقد خودتو عذاب میدی.الان که راه برای ترمیم بازه چرا ازش فرار میکنی؟

به نظر خودم که دیگه حتی عمل زیبایی هم تاثیری روی من نداره. سن من دیگه خیلی بالا رفته و به اندازه کافی بین همه شناخته شدم. مگه اینکه بخوام در یه شهر دیگه زندگی کنم که این هم اصلا برام شدنی نیست.
    به نظر من تو کاملاً داری اشتباه میکنی.دیدم که میگم.سنت که مناسبه.24 برای عمل ایده اله.چون بینی رشد خودشو کرده و احتمال اینکه بعد عمل رشد کنه کمه،برای همین میگن زیر 18 سال عمل نکنن.

اصلا نیازی به تغییر شهر نیست.چون عقل مردم به چشمشونه.میدونم به خودت میگی اگه عمل کردم بقیه میگن این قبلا بینیش بزرگ بوده.اما واقعیت این نیست.وقتی عمل کنی همه جذب چهره جدیدت میشن،و گذشته رو فراموش میکنن.شک نکن.:o

چندتا مطب جراحی بینی برو و با مراجعینشون حرف بزن.مطمئنم نظرت عوض میشه.

به نظر من این کار از همه مهمتره.تغییر چهرت (که مطمئنم زیاده چون کسایی که بینیشون بزرگه بعد عمل خیلی تغییر میکنن و خوش چهره میشن) باعث میشه اعتماد به نفست برای حضور در اجتماع بالا بره.بنابراین کار کردن برات راحتتر میشه.پول درمیاری.واسه ایندت هدف میذاری.انگیزت بیشتر میشه.اونوقت مشتاقانه تر میری دنبال درمان هورمونیت.دنبال چاق شدنت...و اونوقت هم انگیزه و اعتماد به نفست بیشتره و هم چون کار میکنی بهتر میتونی پی درمان مشکل جنسیت بری.

درمورد جراحهای زیبایی تحقیق کن.مطبشون برو و به امید خدا دست به کار شو.

وقتی برای مشکلت راه حل وجود داره دست روی دست گذاشتن اشتباهه.

ضمناً با ادمای جدید اشنا میشی،حتی ممکنه شهر دیگه بری...خدا رو چه دیدی;)

موفق باشی

8. 6 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

asemani (جمعه 13 اردیبهشت 92), gisooo (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), meinoush (جمعه 13 اردیبهشت 92), reihane_b (جمعه 13 اردیبهشت 92), soheil2 (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    خیلی معذرت میخواما:
    اما میشه لطفا در مورد بیماریتون بیشتر توضیح بدید و اینکه چطور بیمارییه؟ چون من اکثرا بیماران مبتلا به اختلال جنسی ، هویت جنسی ، اختلال جسمی و اینا رو در طول گذشته دیدم و میتونم کمکتون کنم.

10. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 94 [ 22:07]
    سطح
    29
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    سلام دوست عزیز .
    با خوندن تاپیکت متاسف شدم .

بهتره به جای اینکه به طرف تلقین کنیم که تو مشکل نداری و خیلی خوشبختی، حرفاش رو بشنویم و بهش کمک کنیم . پاک کردن صورت مسئله مشکلی رو حل نمیکنه .

با بهار موافقم که پیگیر عمل زیبایی باشی . اونهایی که میشناسنت به کنار ولی نگاه و رفتار عده ای که تو رو نمیشناسن نقش زیادی در اعتماد به نفست خواهد داشت .
    گفتی پدرت قبول کرده که برات ماشین بخره . ماشینی که احتمالا به خاطر اعتماد به نفس پایین سوار نخواهی شد . من جای تو بودم از اون پول برای رفعم مشکلم استفاده میکردم .
    مشکل جسمیت رو هم درک میکنم . چون خودم چندین بیماری دارم که هزینه ی درمانشون خارج از توانمه .

از پدر و مادرت متنفر نباش چون ناخواسته باعث این مشکل شدن و حداقل الان با رفتارشون نشون میدن که ناراحتن . پدرو مادر من خواسته بهم صدمه زدن و نه تنها ناراحت نیستن بلکه بارها منو به خاطر مشکلی که برام به وجود اوردن مسخره کردن .

مسئله ی ازدواج رو هم فعلا بذار کنار . اکثر جوونهای امروز ایران نمیتونن ازدواج کنن .حتی اونایی که چهره ی خوبی دارن و مشکل جسمی هم ندارن .

12. 4 کاربر از پست مفید soheil2 تشکرکرده اند .

gisooo (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), meinoush (شنبه 14 اردیبهشت 92), مصباح الهدی (جمعه 13 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    مشکلتون مادرزادیه درسته؟

ظاهرا با عمل که میشه حلش کرد؟حتی بعضی وقتا به عمل هم نیاز نیست.درسته؟
    پزشک گفته باید عمل کنید وگرنه مشکل ساز میشه؟

14. کاربر روبرو از پست مفید reihane_b تشکرکرده است .

Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 بهمن 03 [ 13:58]
    سطح
    74
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,017

تشکرشده 2,386 در 432 پست

Array
    من برخلاف بقیه کاملا مخالف تغییر چهره تون هستم
    حالا برفرض شما عمل کردی و بینی تون کج شد و دوباره بقیه خوششون نیومد خب میخواید چی کار کنید؟؟
    به جای جراحی بینی و این همه ناله کردن به جراحی افکارت فکر کن!
    شما به نظر من دوتا مشکل داری
    1-اعتماد به نفس نداری
    2-کمال گرایی
    همین!اگه این دو تا رو حل کنی بقیه مشکلاتت حل میشه.باور کن
    برای بیماریت هم راه درمان داره چرا انقدر درها رو بسته تصور میکنی؟
    مثلا برای برخورد دوستتون و برادرتون که شما را با خودشون نبردن میتونستی به جای بغض و ناراحتی خودت بری بیرون و دور بزنی وکاملا جرات مند بهشون بگی که برخوردشون ناپسند بوده و خوشت نیومده!
    وقتی دیگران بهت توهین میکنند به جای پذیرش و بغض و مشغول کردن فکرت, جرات مندانه بگو از این رفتار خوشت نیومده, به جای اینکه فکرتو مشغول این کنی که چرا خوشش نیومد به خودت بگو این اون بود که لیاقت تو رو نداشته!
    مطمئن باش اگر اعتماد به نفستو بالا ببری و خودتو دوست داشته باشی مردم جذبت میشن
    اگر میخواید رو این مساله کار کنید بفرمایید تا براتون راه حلشو بذارم
    موفق باشید

16. 4 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

barani (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92), یکی مثل شما (شنبه 14 اردیبهشت 92), شمیم الزهرا (سه شنبه 17 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    خیلی جالبه که شما اسم لوپین رو انتخاب کردین
    اگه منظورتون اون انسان گرگ نما در داستانهای هری پاتره و علاقمند به اون داستان بوده باشید میدونید که همه لوپین رو به خاطر شخصیتش دوست داشتن و حتی دوستاش به خاطر اون دست به خطرناکترین کارها می زدن و در نهایت اون با اصرار کسی باهاش ازدواج کرد که اون رو علی رغم مشکلش بسیار دوست داشت
    اما من با شما همدردی میکنم ما جامعه خیلی ظاهر بینی پیدا کردیم متاسفانه
    زیبایی یکی از دغدغه های اصلی جامعه ما شده با یه نگاه به آمار جراحی بینی و مصرف لوازم آرایش و استفاده از انواع رژیم ها و روش های چاقی و لاغری و... در ایران که افسارگسیخته تر از همه کشورهاست میشه اینو فهمید مردم ما فکر میکنن همه باید ظاهر بی نقص مثل بازیگرای هالیوود داشته باشن برای همین زشت و زیبا نداره همه اعتماد به نفساشون رو از دست دادن و هزینه و وقت و انرژی زیادی رو صرف این میکنن که نواقص ظاهری خودشونو برطرف کنن و حتی تو این میدون با هم رقابت میکنن و اگر کسی نخواد با روش اونا پیش بره یا پولشو نداشته باشه یا مثلا اون نقص اصلا رفع شدنی نباشه یا هر دلیل دیگه ای به اون جوری نگاه میکنن که ترجیح میده اصلا از خونه درنیاد مثل اینکه بخوای خلاف جهت رودخونه شنا کنی
    مبارزه با اینجور طرز فکر کار سختیه و واقعا کم هستن آدمایی که در همچین شرایطی توانایی مقابله با این جریانو داشته باشن اما اون آدمها قطعا آدمای باارزشتری هستن و من معتقدم ما آدمهای با طرز فکرهای مشابه خودمون رو به خودمون جذب میکنیم(یه چیزی تو مایه های قانون جاذبه که در فیلم راز هم ازش صحبت میشه اگه دیده باشین) اگه شما خودتون رو لایق دوستی و محبت ندونید افرادی که این طرز فکرو درباره شما دارن به سمتتون جذب میشن یا این طرز فکرو درباره شما پیدا میکنن و هر روز بیشتر و بیشتر با رفتاراشون شمارو آزار میدن اما اگه شما خودتونو دوست داشته باشین کم کم با کسانی آشنا میشید که شمارو دوست خواهند داشت یا حتی همون افراد قبلی نظرشون درباره شما تغییر خواهد کرد

18. 2 کاربر از پست مفید saraamini تشکرکرده اند .

barani (شنبه 14 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    آقای lupin چرا دیگه به تاپیکتون سر نزدید ؟؟

اگه حرفای من یا هر کدوم از بچه ها ناراحتتون کرده ،بگید و بخواید که دیگه پست نذاره. هممون قصد کمک داریم اما شاید ناخواسته اذیتتون کرده باشیم.

خواهش میکنم پیگیر مشکلتون باشید.چه اینجا چه هرجایی که فکر میکنید میتونه بهتون کمک کنه.

در مورد بعضی مسائل حرف زدن مشکله، ولی باید گفت...

تا جاییکه من متوجه شدم مشکل شما قابل حله.کاش دوباره میرفتید پیش پزشک در مورد موضوعات لازم ازش راهنمایی میگرفتید.(همونایی که جوابشون رو نمیدونستید)

20. 2 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 16 اردیبهشت 92)

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)