لوپین عزیز! خانم های این سایت تو رو دوست دارند و سعی میکنند کمکت کنند هرچند من که راه حلهاشون رو میخونم میدونم که برات راهگشا نیست ولی در حد همدردی شاید بهت کمک کنه. من جای تو نیستم ولی مثل بقیه کسانی که اینجا می یان دوست دارم هرچیزی به ذهنم میرسه رو بگم شاید کمکی بکنه.
من هنوز هم فکر میکنم تو راه برای بهتر شدن زندگیت داری. فقط باید جایگزین مناسبی برای نیاز به توجه بقیه آدمها بدست بیاری. میشه اینکارها رو کرد:
1- برای کارت همون برنامه نویسی و طراحی سایت خیلی خوبه. بشین یک ایده بریز یک سایت جدید طراحی و فعال کن و سعی کن ازش پول در بیاری. اصلا برو سایت همسریابی راه بنداز! سایت فروش اینترنتی کتاب، هر چیزی. تو احتمالا چون تنهایی ایده های زیادی در این زمینه باید داشته باشی.
2- کتاب بخون. رمان بخون. اونقدر رمان زیبا هست که مطمئنم اگه بری سراغشون خیلی نیازت به توجه بقیه کم میشه. لطفا اگه امتحان نکردی اینکارو بکن. من که اگه بهم فرصت بدن میشینم و همه زندگیم رو رمان میخونم و خیلی هم از بقیه ممنون میشم که کاری به کارم نگیرند! این یکی دو تا رو لطفا امتحان کن اگه تا حالا نخوندی: ناطور دشت، عقاید یک دلقک
علاقه مندی ها (Bookmarks)