نوشته اصلی توسط
sara 65
دلم نمیخواد فکر کنید که دارم بحث میکنم یا جوابتو میدم یلدا جان. اما دوس دارم منظورمو واضح تر بگم. ممکنه زیبایی برای یکی ملاک مهمی باشه و نتونه ازش بگذره که اونوقت بحثی نمیمونه و اگه ایشون همچین آدمی هستن بطور قطع همه بهش میگفتیم که ادامه نده. اما ممکنه معیار اصلی نباشه و بتونه ازش بگذره و باهاش کنار بیاد، اونوقت این مساله چیزی نیست که واقعا برای یه زندگی خطرناک باشه به شرطی که آدم واقعا باهاش کنار بیاد و این مساله براش حل بشه و اونقد خودشو بشناسه که هیچوقت حتی به فکرش نرسه یه روزی جذب زیبایی یه مرد دیگه بشه. که به نظر آهو از این موضوع مطمئن نیست چون میگه دیگران بهم میگن ممکنه در آینده ازش خوشت نیاد و خودش شک داره. وگرنه خودم کاملا اون بحث هم کفو بودنو قبول دارم و کسایی که از این دید هم بهش نگاه میکنن حرف درستی دارن میزنن.
وقتی اینو قبول داشته باشی که هیچکی کامل نیست و مجبور بشی از بعضی معیارات کوتاه بیای(ممکنه هم مجبور نباشی! چون اونقد شرایطتت خوب باشه و اونقد گزینه های زیادی برای ازدواج داشته باشی و خودتم انتخاب کننده باشی مثل آقایون که به هرکی پیشنهاد بدی جواب رد نشنوی و دلیلی نداره از معیارات بگذری) باید از اونایی کوتاه بیای که اونقد خطرناک نباشه. شما هیچوقت نمیتونی به یه آدمی که واقعا معتقده بگی حالا طرفت دین و ایمان نداره اشکال نداره کوتاه بیا و این موضوعو واسه خودت حل کن! اما از نظر من(احتمالا از نظر خیلیا غلطه) مشکل ظاهری اگه اگه اگه کامل با خودمون حل بشه مساله دردسرسازی نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)