عزیزیم راستش من 3/5 سال پیش جهیزیه خریدم ...
من هم یه لیست بلند بالا تهیه کردم (تمام وسایل هم به غیر از تی وی ) خودم خریدم ...
به نظر من از تمام وسایلی که انتخاب کردی اینها رو به هیچ عنوان نخر ..
1 ظرفشوئی 2 چای ساز 3 قهوه جوش 4 سرخ کن 5 چرخ گوشت 6 ساندویچ میکر 7 چرخ خیاطی
به نظر من اگه گاز فر دار میخری ماکرو فر نخر و به جای اون ظرفشوئی بخری بهتره ...
یه فرش 6 متری کافیه ...
میدونی من جهاز کاملی نبردم ولی سعی کردم هر چی میبرم خوب باشه ... یخجال لباسشوئی جاروبرقی ماکروفر و مبل و تخت خواب اینها جزء بهترین چیزهائی بود که بردم البته بقیه لوازمم هم سعی کردم خیلی خوب ببرم ...
غذا سازم رو مامانم جزء دیدن بهم داد یکی از خاله های زود پز بهم داد یکی دیگه از خاله هام هم پلو پز آرامپز بهم داد یه پلو پز بزرگتر هم مامانم وقتی برای اولین بار اومد خونمون بهم هدیه داد سرخ کن رو خواهر شوهرم بهم هدیه داد چرخ گوشت رو پارسال به مناسبت سالگرد عروسیموم مادر شوهرم بهم هدیه داد کلا میخوام بهت بگم یواش یواش سایر لوازم خونت جور میشه سعی کن لوازم بزرگ و تو چشم رو بخری اول من سرویس غذاخوری واسه جلو دست نخریدم ... البته خیلی دوست داشتم بخرم ولی دیدم پولش رو رویه وسیله های دیگه گذاشتم که یه وسیله بهتر بخرم راستی واسه سرویس چینی یه سر به خانه و آشپزخانه بزن (البته نه اون گرونهاش ها) من شانسی تونستم از اونجا یه سرویس کاملا شیک (همه ازش تعریف میکنن) بخرم طرح بلومری رو من خریدم بعدش هم پارسال دوباره رفتم دو دست دیگه به سرویسم اضافه کردم ... بعد که وارد زندگیت شدی لوازمت رو اضافه میکنی و اونوفت میبینی چه لذتی داره وقتی با همسر عزیزت دو نفری وسایلتون را اضافه میکنید...

. درسته که ادم باید برای خودش باشه و برای خودش زندگی کنه ولی فعلا ندیدی نیشهای مادر شوهرو هنوز وقتی یه چیز جاریتو سرت میکوبه تو جمع

علاقه مندی ها (Bookmarks)