bahar shadi وبهار زندگی عزیز خیلی از پست ها و نوشته هاتون خوشم میاد پر از نگاه مثبته
.من گذشته ام پر از اشتباهه تمام عمرم سعی کردم محبتی که تو خونه نداشتم رو بیرون از دیگران گدایی کنم و الان فهمیدم همه ی کارهام اشتباه بود اگر همون محبت رو از خدا گدایی میکردم وضعیتم خیلی بهتر از الان بود.با خدا بودن هیچ ضرری به آدم نمیرسونه حتی وقتی به آدم نعمتی رو نمیده عذاب تحقیر و کوچک شدنو تحمل نمیکنی.وقتی بهش توکل میکنی ممکنه چیزی رو که میخوای دیر بده ولی بالاخره میده.
راههایی که آقای مهرداد داد خوبه من هم اینکارها رو کردم و خیلی به آدم آرامش میده از نت قرآن دانلود کن قبل از خواب گوش کن میتونی ختم قرآن هم بگیری و هر روز یه حزب یاچند آیه رو بخونی با این نیت که خدا یه فرشته رو سر راهت قراربده و شرایطت روز به روز بهتر بشه این شماره واحد ختم قرآن حرم امام رضاست 2009397-0511 البته تو همین سایت هم ختم قرآن هست
به این فکر نکن که خدا چیا رو بهت نداده و نعمت هاشو مدام مرور کن.به خدا توکل کن و امیدتو از دست نده.من شنیدم میگن بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست
ببین خدا برات چه فرشته ای کنار گذاشته که این همه باید برای رسیدن بهش تلاش کنی

از هر زاویه ایی بهش نگاه کنی ، به معنی میده ! گذاشتمش جلو خودم هر روز دارم از یه زاویه ایی بهش نگاه می کنم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)