سلام آقا مسعود
دوستان ببخشید اگه شاید نظرم کمی با بقیتون متفاوت باشه ولی دلم نیومد نظر ندم
بازم ببخشید
آقا مسعود میدونم در نهایت همه حرفارو جمع بندی میکنی
یه مطلبی که هست ببخشیدا نمیدونم چرا همه ماها اینقده تو مادیات غرق شدیم اگه کمی به تاریخ زمان ائمه رجوع کنیم میبینیم اونا اینقد سخت نمیگرفتن مگه پیغمبر یا هرکی که ایشون براشون خاستگاری میرفتن چه شرایطی داشتن اون غلامی که یه دختر آزاده را میخواست چه شرایطی داشت....
خداچی میگه؟؟؟؟
اگه کسی به سن ازدواج میرسه ازدواج کنه بقیه را به خدا توکل کنه جدا جدا توکلا ضعیفه بابا مگه قبول ندارید روزی دست خداس درسته باید تلاش هم کرد پس مساله نگران کننده ای نیست
آقا مسعود من خودم دانشگاه میرم و با مسائل مثل شما خیل سروکار دارم اگه شما تا الان جلو نرفتید اینو بدونید اون دختر فکر میکنه شما شاید بهش علاقه ندارید و....
به نظر من با خانواده صحبت کنید و اونا اقدام کنن شرایطتونم بگید نهایتا شاید اصلا نپذیره اونوقت بعدها خودتو سرزنش نمیکنید که کاش اقدام میکردم شاید میپذیرفت و اینکه تا آخر عمرتون گوشه ذهنتونو اشغال کنه پس از طرف خانواده اقدام کنید بعدشم نهایتا یه نشون میذارید تا کاراتون روبه راه بشه حداقل با اطمینان و شوق بیشتر دنبال کار میرید
خداییش دروغ نمیگم خیلی از آدما مثل شرایط شمارو داشتن و بعد ازدواج همه شرایط براشون مهیا شد کار رسمی حقوق بالا و......
میدونید رمز موفقیتشون دو چیز بود
1- همت بالا
2- توکل زیاد
اگه این دو در شما هست به نظر من از طرف خانواده اقدام کنید حداقل میتونید که نشون بذارید
اگه اونم دوستار شماست حتما منتظره

علاقه مندی ها (Bookmarks)