RE: تلاشهای اخر برای بقای زندگیم
درود
میخواین حذف کنین یا نکنین مهم نیست
ولی کسی که اینکارو انجام میده دست رو همسرش بلند میکنه .................................................. .................................................. .....................
بقیش رو خودم سانسور کردم ...........
خدا شاهده حالم بهم خورد از اینکه بهم میگن مرد
والله اگه من یکی آروم همسرمو به شوخی بزنم اون 2تا میزنه یکم محکمتر بزنم اون دوتا میزنه خوشگلم میزنه هااااااااااا که یاد بگیرم با همسرم چجوری رفتار کنم شوخی کردن فرق داره ما هم کاری میکنیم خیلی آروم انجام میدیم.
تصور اینکه کسی همسرشو محکم بزنه واقعا چندش آوره به هر دلیلی زن مثل یه فرشته میمونه نرم و لطیفه حتی کار منم که شوخی میکنم با همسرم اشتباهه.نمیدونم چجوری از نظر دوستان کتک زدن یا دفاع از خودشون که مثلا یکبار شوهرشون رو زخمی کردن سطحی کار زشتیه ولی کتک خوردن کار پسندیده ایه!!!!!!!!!! چجوریه؟
یه سئوال من با مسیری که زندگیت طی میکنه کار یندارم و میخوای چیکار کنی.فقط یه سئوال واسم پیش اومده چرا عذاب وجدان داری؟فکر میکنی با کتک خوردن میتونی زندگیت رو کنترل کنی و بهترش کنی؟یا اینکه فکر میکنی سهمیه کتک خوردن داری باید تموم بشه بعدش تصمیم بگیری بمونی یا اینکه جدا بشی؟!
ببخشید تند اومدم ولی باید میگفتم 
این پست توسط hamed65 ویرایش شد.
دوست عزیز، اگرچه کسی کار همسر ایشون رو تایید نمی کند، ولی ما حق اینطور بی احترامی کردن به مراجعین و نزدیکان مراجعین رو نداریم! حتی اگر مراجع از همسرش بدگویی کند، ما حق توهین به کسی را نداریم. با تشکر از شما.
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)