RE: همسرم با رفتارش منو به سمت وسوی طلاق سوق میده
سلام دوست خوب
من کارشناس نیستم و نظر شخصی خودم را میگم
به شوهرت بگو موقع ازدواج با شما این قانون مهریه را پذرفته و امضا داده حالا چی شده که بعد از این همه مدت این ایده امده تو ذهنش که باید علاوه بر اینکه زن میگیره یه چیزی دستی هم بگیره
بهش بگو باید موقع عقد این حرفا را میزد الان موقع زندگی کردن زیر یه سقفه وقت حساب کتاب که نیست
بهش بگو منم مثل همه خانمهای دیگه ای که ازدواج میکنند و شوهراشون براشون مهریه قرار میدهند و تو هم مثل همه مردای دیگه که تا اخر سر قرارشون هستند
بهش بگو من اگه بخوام ازت طلاق بگیرم طبق قانون باید مهرم را بهت ببخشم و طلاق بگیرم
و تو اگه بخوای منو طلاق بدی اون موقع هست که طبق قانون باید مهریه منو بدی و تو هم که نمی خوای منو طلاق بدی پس الکی اعصاب خوردی برا خودت درست نکن و راحت و ریلاکس باش

به همسرت بگو شما الان نه تصمیم بخشش نداری و تصمیم گرفتن مهریه ات را هم نداری بهش بگو به وفاداریت شک نکند و کاری کنه که زندگیتون شیرین بشه نه اینکه این حرفای مسخره را بزنه
اگه شوهرت دوست داره موقع مردن (بعد 120 سال دیگه)به سبک مسلمانان غسل و کفنش کنند و تو قرستان مسلمانان دفن بشه باید مثل یه مسلمان زندگی کند نمیشه که هر جا به نفعش بود مسلمانی پیشه کند و هرجا که به نفعش نبود یه رسم دیگه را پیش بگیره به هر حال طبق قانون مسلمانان مهریه تعین شده وو شوهرت باید نشون بده که رو عقیده اش هست
خدایا کمکم کن تا ایمان، نام و نان برایم نیاورد
علاقه مندی ها (Bookmarks)