با سلام خدمت شما خوبان:
با عرض پوش برای یکی دو روزی که که به تاپیکم سر نزده بودم و دیگر از البالو جان که در پاسخ قبلی او را اشتباه باران خطاب کردم من به هر دوی این عزیزان ارادت دارم از هر دویشان بابت پاسخ به بنده سپاسگذارم
همان طور که خودتان هم اشاره کردید دوست داشتم ادرسی از ان خانم داشته باشم تا به همین راحتی وقتی برای اولین بار با او صحبت میکنم با وقاحت تمام در بار مسائل زناشویی یا به قول خودش سکس اینقدر راحت و وقیحانه حرف نزند ان وقت اولین کاری که میکردم این بود چنان میزدمش که نتواند از جایش تکان بخورد درست است با عصبانیت کار درست نمیشود ولی واقعیت این است که این خشم در وجودت هست و نمیتوانی انکار کنی آنی جان نمیدانم همسرم چه عکس العملی از من انتظار داشت که به وقوع نپیوسته ولی من پس از حرفهای اخرش مبنی بر علاقه اش به ان خانم و نبودش حتی زمان سال تحویل کنار خانواده اش واقعا قاطی کردم سانازی جان من هر روز از ته دل نفرینش میکنم و فقط میخوام خدا بلایی رو که اون سرم اورده رو سرش بیاره وقتی با تمام وجود عاشق یه نفره اون فرد تو صورتش نگاه کنه و بخنده و رهاش کنه ................تنهاش بذره تنهای تنها مثل من.....هر چند که میگن نفرین چاقوی دو لبه است ممکنه بجای دامن اون خودتو زخمی کنه ولی مگه از این بدتر هم میتونه سرم بیاد..............پس بادا باد...
در اخر باید بگم یه وقت مشاوره گرفتم که فردا میرم برام دعا کنین.
با تشکر![]()

.......تبدیل به ادم بی روحی شده ام که گاهی خودم از خودم متنفرم
.....و آقای sciدقیقا حرفهای همسرم را تکرار میکند ای که دلش به حال ان خانم میسوزد و نمیتواند او را رها کند
.....خواهشا جواب بدهید من در موقعیتی قرار دارم که قدرت تصمیم گیری ندارم
....... هر کاری بخوهم انجام دهم از عواقبش میترسم شما مرا راهنای کنید شوهرم حتی به تلفن های من و خانواده ام جواب نمیدهد ما را توی لیست سیاه گذاشته و حتی با پیامک هم سراغی از پسزش نگرفته این انسان انگار احساس ندارد و به کل ما را فراموش کرده..
.....از اساتید محترم خواهشمندم نظر بدهید کمکم کنید

نه مشکل ایشان دعا میکنم که مشکل ایشان مثل بنده اینقدر حاد نباشد و با همسرشان با شادی زندگی کنند.چیزی که من برای تمامی شما ارزومندم و خودم از ان محروم هستم
.... شب و روزم را با اه گریه و دلتنگی میگذرانم
بیدل جان مشاورم جناب اقای ملازمانی هستند مشاور مجله روزهای زندگی ایشان هم اعتقد دارد که همسرم زیاد از حد پر رو شده بهتر است برای اینکه ایشان را متوجه خطایش کنیم بهتر است دیگر هیچ اقدام مبنی بر منت کشی مثل زنگ از طرف خانواده ما برای دیدار انجام نشود زیرا الان این وظیفه اوست که تماس بگیرد دیگر این که برای مهر و نفقه و .... اقدام انجام دهید و طی یک تست و صحبت هایی پیرامون زندگی افسردگی حاد را تشخیص دادند

علاقه مندی ها (Bookmarks)