سلام،
در رابطه با مسائلی که مربوط به حساب کاربری می شود، لطفاً از طریق فرم تماس با ما با مدیر همدردی تماس بگیر.
اگر نگران هستی که از طریق نام ahmadi شناخته بشوی، از طریق همین تماس با ما به مدیر بگو که اسمت رو به یک اسم دیگر تغییر بدهد.
یک توصیه ی برادرانه: در زندگیت همیشه منطقی باش. تصمیمات احساسی نگیر. یک دفعه این طرفی نشو، یک دفعه اون طرفی. بیشتر سعی کن عقاید خودت رو به چالش بکشی تا عقاید دیگران رو. با کسی بحث بیخودی نکن. به عقاید همه احترام بگذار. و همیشه در زمینه ای صحبت کن که تخصصت است. صحبت در زمینه ی مذهب نه تخصص من است و نه تخصص شما و نه تخصص همدردی. برای همین از همان اول گفتیم در اینجا نمی شود بحث ها مذهبی کرد. چون تخصصمون نیست.
الآن این رو به این خاطر بهت می گویم که شما هنوز سنی نداری. تجربیاتی نداری. مطالعات اون چنانی نداری. پس اشتباه است از این موضع که من راست می گویم و شما اشتباه می گویید، با کسی بحث کنی.
شاید مثلاً یک کسی 10-20 سال روی یک مسئله ای تحقیق کند، بعد بیاد کتاب بنویسد. اون فرق می کند.
من و تو هنوز جوان هستیم و اطلاعاتمون خیلی کم است. پس باید بیشتر شنونده باشیم. البته مهم هست که چه منابعی رو برای کسب اطلاعات انتخاب می کنیم.
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)