این کف مرتب برای آقای hamed65 عزیز به خاطر این متن غرا و عالی
![]()
![]()
![]()
![]()
یک لحظه یاد خودم افتادم که گاهی برخی از کارمندان به قوانین آموزشگاه اعتراض می کنند و
کاملا حق رو به ایشون میدم چون مسئول هستند و اگر قوانین نباشه همه چیز بهم می ریزه..
آقاحامد تسلیم!...من که پذیرفتم و تا حدود 99% قانع شدم اما 1% هم به حرف ها و نظرات و
پیشنهاد های تازه هم مدیران ارجمند توجه بیشتری نشان بدهند بهتر است...همین :)
من واقعا می دانم مسئولیت یعنی چه ،
ولی انتقاد یعنی ما همدردی و یارانش رو خیلی دوست داریم و می خواهیم این رابطه محکم تر
بشه و این مهم میسر نمیشه مگر با نظر سنجی از یاران همدردی و شنیدن انتقادات و
پیشنهاداتشان...بد نیست که جایی هم باشد برای اینگونه حرف ها!
بهرحال من خودم همیشه از شما به خصوص آقا حامد عزیز و فرشته مهربان و آقا کیوان و مدیر
عزیز همدردی صمیمانه سپاسگزارم و بابت زحماتشان یک خدا قوت می گویم! قبول باشه این
زحمات بی منتتان و خالصانه تان عزیزان مهربان!
این گلها هم تقدیم شما
ما هم همه تلاشمان را برای هرچه بهتر کردن محیط این جو عالی خواهیم کرد

گاهي اون اوايل خيلي وقتمو ميگذاشتم و با اينكه بي تجربه بودم تو مواردي كه ميتونستم و لمسش ميكردم و مي فهميدم تا جائي كه مي تونستم نظرمو ميگفتمو هميشه يادمه برا ي پيش كسوتاي خوبمون كه الان خيلياشون نيستند(ان شاالله كه تو جاهاي ديگري مشغول كمك به خلق هستند و زندگي خوبي دارن)ارزش زيادي قائل بودم و هستم چون واقعا از دل و جون مايه ميگذاشتن و به قول كارشناس و مدير خوب و عزيز جديدي كه من افتخار آشنائي زيادي باهاشون ندارم طوري مطالب و جوابا بارگذاري ميشد كه هنوز هم به جرات اين سايت يكي از مفيدترين و سالمترين مكانهاي مجازي به حساب مياد!

البته اگر وارد کنترل پنل استارتر هم بشوید و لیست موضوعاتش را ببینی هم می توانید پیدایش کنید .
پیشکسوت عزیز ناپیدای تازگیها ره گم کرده همدردی را دوباره پیدا کرده .
.
.... باشه ؟ )

علاقه مندی ها (Bookmarks)