RE: طرح نگرانی در مورد مسائل جنسی در خواستگاری
عزیزم
ایشان الان 32 سال دارند و از جوانی این نیاز رو به شدت داشتند و در موقعیتهایی هم قرار داشتند که برایشان تحریک کننده بوده ( تو خارج یا در بعضی شهرهای ایران چشمهاشون رو به هر طرف بکنند برای نگاه نکردن باز یه چیز تحریک کننده ای هست). پس به نظر من ایشون تا حدی به قول یک بنده خدایی زن لازمند. مشکل اول اینه که ممکنه ایشون خیلی از معیارهایی که در حالت عادی داشتند الان نادیده گرفته باشند. و بعد از ازدواج تازه یادشون بیاد که دنبال چه خصوصیاتی بودند و دائم سرزنش یا مقایسه داشته باشند. و مشکل دوم اینه که ایشون صداقت رو در جهت نادرستی استفاده می کنند. اگر این حد صداقت در بعد از ازدواج ادامه داشته باشه خیلی ازار دهنده است. مثلا بعدا با صداقت به شما بگن فلانی از شما خوشگلتره یا خیلی لاغری من زن چاق دوست دارم یا من عادت دارم به زنم تو دلم فحش بدم (فرضا) و .... سومین مشکل همین مقایسه هستش که به نظرم بدترین عذابی که یک مرد می تونه به یک زن بده همین مقایسه کردنه. با این کار تمام اعتماد به نفس و هویت یک زن زیر سوال میره . چون اصلی که در جهان وجود داره اینه که هر چیز قشنگی که ببینی یک چیز قشنکتر از اون باز پیدا میشه. هر خصوصیت خوبی که ببینی باز خصوصیت خوب رو با کیفیت بالاتر می تونی پیدا کنی و .... پس شما خودتو بعد از ازدواج بکشی باز هم بهتر از شما پیدا خواهد شد که ایشون بتونه مقایسه ای داشته باشه.
حتی اگر خواستید به ایشون جواب مثبت بدید حتما در مورد راهکارهایی که ایشون برای رفع این مشکلات در نظر دارند هم صجبت کنید.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)