RE: آیا این آشنایی درست است؟

نوشته اصلی توسط
ستاره23
ممنونم از راهنماییت 100maah عزیز
فقط یه سوال دارم اینکه من باید ازش بخوام که خونوادشو تو جریان بذاره؟آخه با توجه به اینکه گفتم الان 2 روزه که خونوادش اومدن پیشش و ازم خبر نمیگیره که شک نکنن فک نمیکنم راضی به این کار بشه آخه حق هم میدم تازه چند ماهه که جدا شده و احساس امنیت نمیکنه
یعنی ازش بخوام که هدفشو از این آشنایی بهم بگه ؟یا به زمان بسپرمش؟موندم این بلاتکلیخی داره دیوونم میکنه نمیخوام از دستش بدم

"حتی به من نه زنگ نه اس میزنه که حالمو بپرسه واسه اینکه شک نکنن به نظرتون همچین مردی اگه بگم من هدفم اینه کلمه ی نه رو نمیکوبه تو سرم؟من واقعا دوسش دارم ولی این رفتارا و این بلاتکلیفی داره سردم میکنه"
عزیزم یعنی شما دوست نداری کلمه نه رو از این اقا بشنوی و از ابن میترسی که دیگه نتونی با این اقا رابطه داشته باشی؟
یعنی حاضری با این اقا حتی اگر قصدش ازدواج نباشه و فقط برای داشتن یک همراه عاطفی با شما دوست شده ادامه بدی؟ فکر نمی کنی داری اشتباه می کنی؟
به نظرم قاطع حرفت رو بزن و دقیقا مشخص کن که این رابطه به چه منظوره. این اقا حق نداره بدون دلیل شما رو به خودش وابسته کنه. در ضمن اگر احساس می کنی این اقا به شما ارامش میده چون ایشون یکبار تجربه زن داشتن رو داشتند و از پیچ و خم های زنها خیلی اگاهترند و خوب بلدند چیکار کنند که زنی رو جلب کنند و اینطور که به نظر میرسه دل شما رو هم بردند و شما در این چند پست حتی یک دلیل منطقی برای این حسی که به این اقا داری نیاوردی. پس باید خیلی دقت کنی و حتما از این به بعد با خانواده ها پیش برید چون معلومه که شما وارد فاز احساسی شدید.
عزیزم اینکه ایشون هر دلیلی برای طلاق قبلیش بیاره ممکنه زاییده ذهن خودش باشه و شما لطفا حتما اگر ایشون از شما خواستگاری کرد در مورد علت طلاق از دیگران هم تحقیق کنید.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)