سلام مجدد
من به شما پیشنهاد می کنم در اولین فرصت به دانشگاه مادر محل زندگیتون برید( دانشگاه اصلی منطقه) و با اساتید پزشکی و حسابداری مشورت کنید تا دید مناسبی در مورد اینده تصمیمتون بهتون بدن. به رشته هایی مثل حقوق هم فکر کنید ... در مقطع ارشد می تونید حقوق رو ادامه بدید و یک وکیل زبده بشوید در مسائل مالی
در هر صورت تصمیمتان ریسک بزرگی است و نیاز به اگاهی زیادی داره

،ولی ببین داریم تو ایران زندگی میکنیم،ایرانی که امسال یه رشته تو بورسه،سال دیگه تره هم واسش خورد نمیکنن،منظورم اینکه حالا تو بشینی بدلیل بازار کار بهتر 8سال دیگه درس بخونی و ندونی که ایا اونموقع هم این رشته بازار خواهد داشت یا نه،چون الان انقدر دانشجو برمیدارن که عملا اکثر رشته ها الان بازار کارشون اشباع شدن،بقیشم به لطف سازمان سنجش و اموزش عالیمون تا یه چند سال دیگه اشباع خواهد شد،چون اونطور که من شنیدم همه داوطلبای90 وارد دانشگاه خواهند شد،پس یکم رو قضیه گذر عمر دقت کن.
،اینکه بری یه کارخونه مسئول کنترل کیفی بشی و از صبح ساعت8 تا عصر4که در حالت ایده الشه،بچه هایی هستن که از 7 میرن تا 6-7 عصر و بیشتر،یه حقوق سیصدتومنی هم میزارن کف دستت که عملا کارگرای اونجا از کارشناسه بیشتر میگیرن
،البته بستگی به کارخونشم داره ها ولی خیلی در امدش فرق نمیکنه،مگه اینکه پارتی داشته باشی و بری شرکت نفت،

علاقه مندی ها (Bookmarks)