به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 29 , از مجموع 29

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

تضاد معیارها

سلام به همه دوستان

من معمولا این سایت را دنبال می کنم بخصوص اینکه به فکر ازدواج هستم و همچنین اینکه خارج از کشور هستم و این سایت تنها دسترسی من به مشاوره هست.

من جاهای زیادی خواستگاری رفتم. اما تا حالا موردی که همه معیارهام را داشته باشه پیدا نکرده ام.

چند تا مساله ذهنم را مشغول کرده امیدوارم شما دوستان بتونید بهم کمک کنید

یکی از معیارها که برام مهمه اینه که طرف مقابل را دوست داشته باشم. بگم که این معیار تا حدی به زیبایی فرد بستگی داره اما بعضی اوقات دخترهایی را هم که خوشگل هستند(مطابق عرف) دوست ندارم و برعکس. اینم بگم تا حالا شاید از 2-3 نفر بیشتر خوشم نیامده. (یعنی خیلی کمتر از 5%)
    بعضی مواقع فکر میکنم شاید واقعا این معیار خیلی مناسبی نیست اما از طرف دیگه اگه طرف تو دلم نشینه نمی تونم خیلی ادامه بدهم

بعد توی مواردی که برخورد داشتم احساس می کنم بین مذهب و فرهنگ خانواده ها و اشخاص یک تضادی وجود داره. قبل از اینکه بیشتر توضیح بدهم بگم که قصذ اهانت و یا جسارت به کسی را ندارم.

تضاد به این معنی که وقتی میری سراغ خانواده هایی(یا دخترهایی) که مذهبی هستند(یعنی مثلا حداقل حجاب کامل دارند و مسائل دینی براشون مهمه) سطح تحصیلی خانواده، سطح فرهنگی خانواده و... خیلی پایین تر از نرمال هست و وقتی میای به سمت خانواده هایی که از نظر فرهنگی قابل قبول هستند از نظر مذهبی میلنگند. و مشکل اساسی تر این که 90% دخترهای امروزی خیلی به حجاب اعتقادی ندارند و درصدی هم اصلا به بخش عمده ای از مسائل مذهبی اعتقاد ندارند.

این مساله موجب شده که من جند وقته فکر میکنم شاید اگر حجاب را از مجموعه مسائل مذهبی ام خارج کنم بتوانم گزینه هایی متناسب تری را پیدا کنم.

من خودم آدم نسبتا مذهبی هستم. الان حدود 4 سال هست خارج از کشورم اما تا جایی که تونستم نمازم و روزه ام و... را انجام دادم. اینجا همه خانمها(غیر مسلمان و بخشی از مسلمان) بی حجاب هستند و هیج مشکلی هم وجود نداره. برای همینه که فکر میکنم شاید حجاب (بخصوص وقتی من دارم اینجا زندگی میکنم) خیلی مهم نباشه(البته منظورم فقط پوشاندن موی سر و یا نپوشاندن هست والا هنوز با اینکه مثلا همسر آینده ام با مایو بره کنار دریا نتونستم کنار بیام)

بعلاوه اینکه بعضی وقتها میگم شاید من حق ندارم کاری را که خودم انجام میدهم از خانمم بخواهم انجام نده. مثلا من الان میرم توی ساحل شنا می کنم اگه فردا اونهم خواست بره آیا من میتونم بگم نره؟و خیلی مثالهی اینجوری!

اما چند تا نکته هست. یکی اینکه خانواده من همه حجاب دارند(بعضی چادری بعضی مانتوی پوشیده). بعد اینکه خودم همیشه (و هنوز هم) از خانمهای پوشیده بیشتر خوشم میاد(یه جورهایی برای من جذاب تر هستند). بعد بی حجابی بعضی مواقع فقط مو هست اما کم کم پوشش را هم شامل میشه بعد کم کم اختلاط با نا محرم و... و یک تصوری هم دارم(نمیدونم درسته یا نه) فکر میکنم بچه ها اعتقاداتشون را بیشتر از مادراشون می گیرند(بخاطر اون مهر و محبتی که مادر داره بیشتر تاثیر گذاره)

ببخشید خیلی پر حرفی کردم

حال اگه بخواهم سوالم(دغدغه هام) را خلاصه کنم

---چه جوری میتونم معیارهام را بازنگری کنم و مطوئن بشم خطای شناختی ندارم

ممنون

2. 3 کاربر از پست مفید سید1387 تشکرکرده اند .

سید1387 (پنجشنبه 05 خرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)