سلام مرسی که جواب دادین
بالهای صداقت باید اول از همه از شما تشکر کنم که اینقدر باحوصله به من جواب دادین
عزیزم اصلا قصدم اینجا خدایی نکرده بحث نیست اما یه توضیح کوچیک بهت میدم که هنجار یا به عبارتی باید و نباید های زندگی ما الان تحت فرهنگ خانواده ای با خانواده دیگر کاملا فرق میکنه و مشکل من هم این هست مگه نه اینکه عرف رو هم همین خانواده های یه جامعه میسازن خوب وقتی فرق زمین تا اسمون بین فرهنگ بعضی از خانواده ها با خانواده های دیگر هست خوب اینجا هست که ادم دچار تناقض میشه خوب شما داری طبق فرهنگی که درش بزرگ شدین و خانواده خودتون میگین منم از شما خیلی ممنونم اما میخوام بگم که این فرهنگ ممکنه در خانواده ای زمین تا اسمون با شما فرق داشته باشه و اون اتفاقا این کاری که شما میگی یعنی عقب نشستن رو بی احترامی تلقی کنه .در این جامعه ای که اینقدر هنجارشکنی درش اونهم در جامعه کنونی داره صورت میگیره دیگه نمیتوان زیاد به این حرفی که شما زدین مطمئن بود که :
ولی در جامعه ما (همون مملکت ما که خودتون ذکر کردید) نشستن در صندلی جلو ناهنجار تلقی می شود
چون ممکنه دقیقا به همون دلایلی که گفتم اتفاقا در فرهنگی نشستن در عقب ناهنجار تلقی شه خلاصه این چیزی که دقیقا به اداب و رسوم هر جامعه ای ربط داره که اون هم الان در کشور ما دیگه تو خیلی از خانواده ها در حال تغییر هست یا تغییر کرده است و اینکه در کشور ما الان اختلاف فرهنگی زیادی وجود داره بنابراین نمشه با قاطعیت کامل بگین که چیزی که شما میگین هنجار جامعه است
فرشته مهربان عزیز این رو گفتین که:
تصمیم گیری در این مورد بر میگرده به نگرش و عقائد و آداب و هنجارهای مورد توجه هر شخصی ، پس من نوعی باید تکلیفم را با خودم و این مواردی که گفتم را شفاف کنم و بعد راهمو انتخاب کنم .
مشکل اینجاست که این تصمیم گیری علاوه بر اینهایی که گفتین به همین موارد یعنی عقاید واداب و ... طرف مقابل هم برمیگرده و من باید این موارد رو در طرف مقابل هم در نظر بگیرم که مشکل پیش نیاد و این هست که کار منو مشکل کرده
اما به هر حال ممنونم من نتیجه ای که گرفتم این هست که اگه آشنایی هست که میشناسمش و با فرهنگش اشنایی دارم و کلا اونو قبولش دارم که اینجا مسئله ای نیست و خودم راه درست رو حدس میزنم اما اگه هم کسی هست که من از فرهنگش خبری ندارم و بهتر بگم که درست نمیشناسم که فرهنگ خانواده اش چی هست و اداب و رسومش چیه ایا از خانواده ای مذهبی و سنتی و ... هست اولا اصلا سعی میکنم سوار نشم و اگه هم دیگه خیلی خیلی اصرار کرد و راهی نبود عقب میشینم
راستی این تاپیکو باز نگهش دارین چون به هر حال ممکنه موارد دیگه و موقعیت های دیگه ای هم پیش بیاد و بیام و براتون بگم تا راه درست رو در پیش بگیرم
ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)