به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 48

موضوع: نشون کردن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 27 دی 92 [ 02:28]
    سطح
    48
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 128
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,129

تشکرشده 1,123 در 399 پست

Array

RE: نشون کردن

جهت اطلاع>>> آقای پارسه و دختر مورد علاقه شون فامیل هستن،اما نگفتن چه نسبتی دارن.این میتونه ریسک باشه که بدون آزمایش حتی نشون کنن

در ضمن میتونم همینجا پیشنهاد بدم وقتی سریال تموم شد یه تاپیک باز کنیم برای نقدش؟خیلی برای تالار مفید خواهد بود.چون انواع و اقسام آسیبها و اشتباهات رو توش شاهد هستیم که میتونه برای هر کسی اتفاق بیفته

ممنونم

2. 3 کاربر از پست مفید lvlahtab تشکرکرده اند .

lvlahtab (پنجشنبه 11 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

چرا نشون کردن؟ چه کمکی می کنه؟

اگه دختر و پسر و خانواده هاشون به این نتیجه برسن که مناسب همدیگه هستن که دیگه کار تمام شده و اگه هم هنوز نمی دونن دیگه چرا نشون کنن؟

اینجور که من از صحبت ها متوجه شدم اگه پسری از دختری خوشش بیاد می ره برای نشون کرن. حالا اگه بعد از اینکه آمادگی ازدواج پیدا کردن و نشستن صحبت های جدی رو زدن و دیدن به درد هم نمی خورن تکلیف چی میشه؟ این وسط فقط در حق دختر ظلم می شه.

اگه هم که بگید که نه، این دختر و پسر حرفاشونو زدن و به این نتیجه رسیدن که مناسب هم دیگه هستن خوب دیگه چرا عقد نکنن؟ مگه نمی گید که بیشتر از یک سال نشه؟ خوب یک سال عقد باشن.

شایدم اگه یه پسر یه عشق آتشینی به یه دختر داشته باشه و تا چند سال هم موقعیت ازدواج نداشته باشه که معمولاً تو سن های کم اتفاق می افته، یه خرده که سنش بالاتر بره احتمالاً تازه معیاراش شکل می گیره یا تغییر می کنه و باز هم ممکنه بزنه زیر همه چیز. (این از طرف دختر هم می تونه باشه)

به نظرم که اصلاً فایده ای نداره.

من فکر می کنم نشون کردن مربوط می شه به زمانها یا مکانهایی که فقط خانواده ها در ازدواج تصمیم گیرنده هستن و وقتی کسی رو نشون کردن دیگه همه چیز تموم شدست و فقط برای اینکه دختر و پسر هوایی نشن خیلی به اطلاعشون نمی رسونن و رسمیش نمی کنن.
    [size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]

4. 2 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (پنجشنبه 11 شهریور 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 فروردین 93 [ 12:48]
    سطح
    81
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 212
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    8,122

تشکرشده 8,125 در 1,482 پست

حالت من
    Vaaaaay
    Array

سلام:

عجب بحثی آقای فرهنگ ...جالب بود..
    ابتدا بگم که منم با پیشنهاد مهتاب برای نقدر سریال جراحت موافقم هرچند سراسر غلو شده به نظر من ولی می تونه تحلیلش جالب باشه.....

در ادامه پارسه گرامی منم با نظرات دوستانی موافقم که نشون کردن را در صورتی که شرایطش مهیا نیست انجام ندهید ..حجت موجه من هم تجربه خود من هست که داشتم.....و من اصلا با این قضیه وقتی پسر شرایط نداره موافق نیستم...

من در زندگی خودم همون طور که در تاپیک ورودی منم هست و همه دوستان تقریبا می دونند با همسرم در حال شناخت بودیم و حدودا از دو ماه قبل اینکه رابطه بهم بخوره حکم نشون کرده داشتیم و خانواده ها قرار نامزدی برای عید داشتند که سر مسائل بچگانه ای بهم خورد و البته کاملا نشون کردن در سنت خانوادگی ما قضیه مخفی هستش و هیچکس جز خانواده درجه 1 یعنی پدر و مادر و خواهر برادر نمی دونن یعنی حتی عمو و خاله و .....در جریان نیستند..
    و رابطه در حد صحبت تلفنی و هر از گاهی با حفظ حریم ها صحبت در خارج منزل هست....خلاصه با دعوا بین ما بهم خورد ..تا بعد 10 ماه چون همو دوست داشتیم باز برگشتیم که مفصل تو تاپیکم هست اون موقع من دیگه حاضر به نشون نشدم تا همه چیز قطعی شد تا با توافق رسیدیم و شناخت کامل شد نامزد رسمی و جشن و...شد و من حالا که فکر می کنم می بینم واقعا بهتره ..چون خیلی از چیزها در فرهنگ ما دیگه جایگاه خودشو به نظر من نداره....

و این کاملا به فرهنگ و سنت ارتباط داره و همین طور شخصیت ...منش و خانواده داری هر طرف...وگرنه کسی شرایط نداشته باشه و رو خانم اسمی بذاره و بعد خدای نکرده بره اصلا برای خانم پسندیده نیست و صدمات روحی و اجتماعی جبران ناپذیری داره..منم معتقدم بهتره شناخت بدون مجال به احساس انجام بشه و و شرایط که کامل مهیا بود اقدام مقتضی برای رسمیت دادن به رابطه انجام بشه و با نشون کردن به شیوه ای که پارسه گفت من که مخالفم اونم 100 درصد....

**تبصره:من نمی فهمم چرا افراد مجرد به خصوص آقایون آزمایشات ازدواج رو برای خودشون انجام نمی دن .؟
    اونم در زمان تجرد..من آنقدر بیمار داشتم سر قضیه آزمایشات پای عقد اومدن با التماس که تروخدا امضا کن ما بچه دار نمی شیم!!!!
    جای این بحث تو این تاپیک نیست و گرنه خیلی حرف دارم..کار به این راحتی که هم خانم در زمان تجرد هم آقا در زمان تجرد می تونه انجام بده چرا قبلش انجام نمی دن که این مسائل پیش نیاد.....

موفق باشید..
    سارا

6. 6 کاربر از پست مفید سارا بانو تشکرکرده اند .

سارا بانو (پنجشنبه 11 شهریور 89)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

خانم سارا درسته؟برای آزمایشات می تونی یه تاپیک باز کنی.اونم مسئله مهمیه.

8. 4 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 11 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 اردیبهشت 90 [ 14:08]
    سطح
    29
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 51 در 24 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط gh.sana
    نقل قول نوشته اصلی توسط parse
    به دیگران اعلام میکنند که این دختر دیگه صاحب داره و....

يعني چي؟؟؟صاحب كيه؟؟نزنيد اين حرفو ...
    بابا توي يه تاپيك ديگه داريم خودمون رو ميكشيم كه به يه دختر بگيم كسي نميخواد توي جامعه افسار به گردنت بندازه و اختيارت رو ازت بگيره..خرابش نكنيد شما رو بخدا!!
    نه بابا منظور من این نبودکه.میگم که ای دختر به کس دیگه ای علاقه داره و ....

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array

از کجا می دونی علاقه داره؟شاید به زور خانواده راضی شده یا اصلن خبر نداره نشون شدست.یه صحبتی بین پدر مادرها

شده.البته منظورم دختر مورد نظر تو نیستا.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 دی 91 [ 11:29]
    سطح
    41
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    299

تشکرشده 302 در 134 پست

Array

سلام
    من بیشتر با حرف های مدیر موافقم
    واسه آدمهایی که هنوز کسیو دوست ندارن و فکر و ذکرشون فعلا ازدواج نیست بهترین راه اینه که شرایط این امر مقدس رو تو خودشون ایجاد کنن به مرور زمان
    بعد که از هر لحاظ آماده شدن شروع کنن به گشتن کیس مناسب
    ولی واسه کسایی مثل parse که دلشون میتبه واسه یه دختر ولی هنوز شرایطشو ندارن شرط اول اینه که
    بنظر من [color=#FF1493]اول یکم مراجعه کنن به خودشون ببینن آیا با استفاده از عقل و منطق دخترو میخان یا فقط احساسه؟ آیا واقعا دختر اونو میخواد و به خاطرش منتظر میمونه؟ آیا اینقدر از خودش مطمپنه که نظرش عوض نشه؟
    و ایا اینکه اگه به شرایط دلخواهش از نظر مالی و ... رسید زمان زیادی تلف نمیشه میتونه با خونواده خودش هماهنگ کنه تا اونا هم با خونواده دختر قرار ها رو بذارن
    ولی اگه کسی هنوز درسشو تموم نکرده سربازیش مونده و به استقلال مالی نرسیده و هنوزم معلوم نیست دختره میخوادش یا نه.......چی بگم دیگه خودش تصمیم بگیره که ریسک آلوده
    منم موافقم با نقد سریال جراحت

12. 2 کاربر از پست مفید hektor تشکرکرده اند .

hektor (پنجشنبه 11 شهریور 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

در موارد زیادی که خانواده ها با عقد و صبر در دوران عقد تا وقتی شرایط آماده بشه مشکل نداشته باشند بهترین کار عقد هست . اما مواردی هست که اغلب عدم آمادگی از نظر اقتصادیه که تاخیر در ازدواج را موجب می شود ، و فرد هم مقید به دادن نفقه هست که با عقد به گردنش میافته . اینجاست که در صورتی که زمان اون محدودیتی که گفتم بود رو میشه با نشون پیش رفت ، که البته همه اینها بسته به خانواده ها و فرهنگ و آدابشونه و نسخه عام نمیشه پیچید ، برای همین گفتم اگر دختر و خانواده اش پذیرفتند ، اگر خانواده پسر اشاره کنند که در صورتی که تو این فاصله مورد بهتری اومد ما راضی نیستیم که معطل ما بشید که خیلی اخلاقیه و اگر خانواده دختر برای شما صبر کردند که خواست خودشون بوده و شما تحمیل نکردید .

یادمه که برای یکی از خواهرهای من سالها پیش موردی اومد که هر دو خانواده و طرفین همدیگر رو پسندیدن و معیارها مطابق بود و.... اما پسر که مقید به پرداخت نفقه بود و در اون شرایط هم دانشجوی ارشد بود ( سال دوم ) و تا آماده شدن شرایطش مهلت میخواست که دو سال به صورت نامزد باشند بدون عقد ، ما نپذیرفتیم ( مدت طولانی بود و... ) و هرچه خواهش و اصرار کردند و ... از ما نه بود ، و وقتی من به شخصه دلیل عدم پذیرش عقد را پرسیدم مسئله نفقه و مقید بودنش را مطرح کرد حتی بدون توقع خواهر من ، اون خود را مقید می دید و .... خلاصه ما نپذیرفتیم و ایشان رفت و .... اما مدتی بعد متوجه شدیم سراغ خانواده ای دیگه رفته و اونا پذیرفتند . اینه که این بستگی به آداب و روش و دید خانواده ها داره . ما خودمون نداشتیم اینجوری نشون کرده ، تا بوده عقد بوده و فاصله طولانی از عقد تا عروسی هم 7 الی 8 ماه بوده و فاصله کمترش رو داشتیم ، اما بیشتر نداشتیم .

.

14. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 11 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 اردیبهشت 90 [ 14:08]
    سطح
    29
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 51 در 24 پست

Array

خیلی شلوغش کردین.
    [size=large]همه ساکت

چرا دارین بحث رو به اختشاشات خیابونی میکشین
    سنت هارو هم زیر سوال بردین.
    چند نکته درباره نشون کردن(پیشنهاد میکنم چند بار از روش بنویسین تا یادتون نره)
    1-نشون کردن بیشتر در خانواده های فامیل و آشنایان(خیلی آشنا) اتفاق میفته.
    2-نشون کردن هم تعهد میاره ولی تعهدش از نامزدی و عقد کمتره.
    3-کی گفته دختر کالا و وسیلست و نظرش مهم نیست؟
    4-در نشون کردن دختر و پسر در ارتباط هستن,ولی کم و کنترل شده.
    5-الان دیگه مثل قدیم نیست که پسر بره سربازی و بعد دو سال بیاد ببینه نشون کردش داره با بچش از خیابون رد میشه(مشالا سربازای الان همش خونن)
    6-آزمایش رو هم به شخصه قبول دارم,باید انجام بشه(خودم وشما رو توصیه میکنم به آزمایش و تقوای الاهی)
    7-یکی از دلایل نشون کردن اینه که دختر بتونه بی دردسر درسشو بخونه(میدونید که,دختر شوهر دار نمیتونه مدرسه معمولی بره)
    8-اگه شرایطش باشه ,طرفین ...ندارن که نشون کنن,میرن عقد میکنن ,خلاص.
    9-حالا میشه بهش نامزدی بدون عقد هم گفت.
    خواهش میکنم دوستان الکی مخالفت نکنن و با دلیل و منطق نظر بدن.
    خودم قبول دارم که این عمل,خیلی سخت و دشواره,ولی میدونین فکر کردن به طرف و نگران بودن,چقدر از انرژی منو میگیره.؟؟؟؟میدونین وقتی تو مراسم ها(عروسی و ..) چشم همه مادرایی که پسر مجرد دارن,دنبال معشوقه شماست یعنی چی؟؟؟؟؟.هیچ میدونین وقتی یکی رو از ته دل دوست دارین و نتونین این دوست داشتنتونو ابراز کنین یعنی چی؟؟؟؟؟
    نمیدونین دیگه.
    خانواده طرف یه نقش محوری تو فامیل دارند.پدرش هم(که دایی بنده باشه) با این که سنش نسبت به بقیه خواهراش کمتره(دایی بنده تک پسره),ولی بزرگ فامیل حساب میشه و همه از ته دل دوسش دارند.
    باور کنید از 365 روز سال,300 روز این دایی من تو خونش مهمون داره,چون هم ماشاالله وضعش خوبه و هم اینقدر خوبه که فامیل های درجه 2مونم هم وقتی برن شهرستان چند روزی اونجا مهمونن(البته نباید نقش زن دایی بنده رو نادیده گرفت,ایشون یه زن مهربون و خوش قلبه که به معنای واقعی کلمه مادره(مادر من میگه که ایشون رو از خواهراش بیشتر دوست داره!!!!!!))
    بگذریم.شما نشون کردن رو اینطوری فرض کنید:
    دونفر همدیگه رو دوست دارن,خانواده هاشونم در جریانند,ولی تا چند سال شرایط ازدواج دائم رو ندارن.
    بابا فرض کنید خواستگاری انجام شده و همه جوره به توافق رسیدن و مونده عقد(حالا ما نمیخوایم و نمیتونیم عقد کنیم کی رو باید ببینیم.)
    البته مشکل من این سنت نیستا,دوستان این تاپیک رو راه انداختن,ماهم نظرمون رو گفتیم.
    درآخر,دعا میکنم دوستانی که هی میگن تا شرایطشو نداری ازدواج نکن,عاشق بشن,اون وقت ...[/size]

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    98
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,041

حالت من
    Moteajeb
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط parse
    خیلی شلوغش کردین.
    [size=large]همه ساکت

چرا دارین بحث رو به اختشاشات خیابونی میکشین
    سنت هارو هم زیر سوال بردین.
    چند نکته درباره نشون کردن(پیشنهاد میکنم چند بار از روش بنویسین تا یادتون نره)
    1-نشون کردن بیشتر در خانواده های فامیل و آشنایان(خیلی آشنا) اتفاق میفته.
    2-نشون کردن هم تعهد میاره ولی تعهدش از نامزدی و عقد کمتره.
    چه تعهدی میاره؟

3-کی گفته دختر کالا و وسیلست و نظرش مهم نیست؟
    4-در نشون کردن دختر و پسر در ارتباط هستن,ولی کم و کنترل شده.
    5-الان دیگه مثل قدیم نیست که پسر بره سربازی و بعد دو سال بیاد ببینه نشون کردش داره با بچش از خیابون رد میشه(مشالا سربازای الان همش خونن)
    6-آزمایش رو هم به شخصه قبول دارم,باید انجام بشه(خودم وشما رو توصیه میکنم به آزمایش و تقوای الاهی)
    منظورمون آزمایشات ژنتیکه.

7-یکی از دلایل نشون کردن اینه که دختر بتونه بی دردسر درسشو بخونه(میدونید که,دختر شوهر دار نمیتونه مدرسه معمولی بره)
    اگر آمادگی ازدواج داریم صبر می کنیم دختر دیپلمشو بگیره بعد اقدام می کنیم.اگرم آمادگی
    نداریم بازم صبر می کنیم هم اون مدرسش تموم بشه هم ما آمادگیشو به دست بیاریم.

8-اگه شرایطش باشه ,طرفین ...ندارن که نشون کنن,میرن عقد میکنن ,خلاص.
    9-حالا میشه بهش نامزدی بدون عقد هم گفت.
    مگه نامزدی با عقدم داریم؟همه نامزدی ها بدون عقدن.نامزدی یه دوره مستقله عقد م یه
    دوره مستقل.

خواهش میکنم دوستان الکی مخالفت نکنن و با دلیل و منطق نظر بدن.
    کسی الکی مخالفت نمی کنه.به خاطر فرصت های بهتری که دختر از دس می ده و ضربه ای
    که از به هم خوردن ازدواج می خوره مخالفیم.

خودم قبول دارم که این عمل,خیلی سخت و دشواره,ولی میدونین فکر کردن به طرف و نگران بودن,چقدر از انرژی منو میگیره.؟؟؟؟میدونین وقتی تو مراسم ها(عروسی و ..) چشم همه مادرایی که پسر مجرد دارن,دنبال معشوقه شماست یعنی چی؟؟؟؟؟.هیچ میدونین وقتی یکی رو از ته دل دوست دارین و نتونین این دوست داشتنتونو ابراز کنین یعنی چی؟؟؟؟؟
    نمیدونین دیگه.
    وقتی بدون داشتن آمادگی پذیرش مسولیت زندگی عاشق کسی می شیم باید این مواردم
    تحمل کنیم.تو اگر از خدا بخوای دخترداییتو تا موقعه ازدواجت حفظ کنه،دیگه اون موارد نگرانت
    نمی کنه.اگرم ازدواج کرد می دونی که به صلاحت نبوده.

خانواده طرف یه نقش محوری تو فامیل دارند.پدرش هم(که دایی بنده باشه) با این که سنش نسبت به بقیه خواهراش کمتره(دایی بنده تک پسره),ولی بزرگ فامیل حساب میشه و همه از ته دل دوسش دارند.
    باور کنید از 365 روز سال,300 روز این دایی من تو خونش مهمون داره,چون هم ماشاالله وضعش خوبه و هم اینقدر خوبه که فامیل های درجه 2مونم هم وقتی برن شهرستان چند روزی اونجا مهمونن(البته نباید نقش زن دایی بنده رو نادیده گرفت,ایشون یه زن مهربون و خوش قلبه که به معنای واقعی کلمه مادره(مادر من میگه که ایشون رو از خواهراش بیشتر دوست داره!!!!!!))
    بگذریم.شما نشون کردن رو اینطوری فرض کنید:
    دونفر همدیگه رو دوست دارن,خانواده هاشونم در جریانند,ولی تا چند سال شرایط ازدواج دائم رو ندارن.
    بابا فرض کنید خواستگاری انجام شده و همه جوره به توافق رسیدن و مونده عقد(حالا ما نمیخوایم و نمیتونیم عقد کنیم کی رو باید ببینیم.)
    من نشستم پشت فرمون،بهم می گن چرا حرکت نمی کنی؟می گم من رانندگی بلد نیستم
    نمی تونم حرکت کنم.اگر بلد نیستی پیاده شو یکی که بلده بشینه پشت فرمون.پسری هم
    که آمادگی ازدواج رو نداره نباید وارد زندگی دختر بشه،تا دختر بتونه با کسی آمادگی داره
    ازدواج کنه.

البته مشکل من این سنت نیستا,دوستان این تاپیک رو راه انداختن,ماهم نظرمون رو گفتیم.
    درآخر,دعا میکنم دوستانی که هی میگن تا شرایطشو نداری ازدواج نکن,عاشق بشن,اون وقت ...[/size]

17. کاربر روبرو از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (جمعه 12 شهریور 89)

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)