به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

RE: مشکل من با یک دختر در دانشکاه!(برادر ها و خواهران عزیز کمک کنید)

نقل قول نوشته اصلی توسط rroogg

موفق باشین

یه چیزی هم کلی اضافه کنم:
    روابطه دختر و پسر حتی اگر وارد فاز جنسی بشه در صورتی که همون اصول اخلاقی رعایت شه... به خودی خود بد نیست ... این شرایط جامعه ماست که این روابط رو توی گنداب پرورش میده....

به امید اینکه نسل در حال گذار ما جامعه بهتری رو واسه نسلهای بعدی بسازه....

سلام،

برام جالب هست تعریف اخلاق رو از دیدگاه شما بدونم،

فکر نمیکنم آزادی جنسی‌ رو بشه روش اسم اخلاق گذاشت،

اگر دختر و پسری وارد رابطه شدن، حتی رابطه جنسی‌، و بنا بر عرف یک جامعه بود، منجر به ازدواج میشه،

و ازدواج یعنی‌ یک قرار داد اجتمایی‌ بر پایه اخلاق...

به همین دلیل در اسلام، ما فرزندان بقیه ادیان، حتی مشرکین رو اگر در چهارچوب همان قرارداد اجتمایی‌ شکل گرفته باشه، نا‌ مشروع نمیدونیم،

شما صرفاً با توجه به تبلیغات و شنیده هاتون، ابراز نظر می‌کنین که خیلی‌ معتبر نیست!

و دوستانه بهتون میگم، که شما در بسیاری از تعریف‌هاتون دچار مشکل هستین،

و من متاسفانه، به دلایل شخصی‌ و از آنجا که شخصاً مدتهاست به ثبات در خیلی‌ از باور‌ها و تعاریفم رسیدم علاقه‌‌ای به بحث روی این مسائل ندارم،

اما قویا توصیه می‌کنم، کمی‌ در باورهاتون تامل و تفکر کنین!

موفق باشین،
    K

پی‌نوشت:

امیدوارم دوباره نگین، توپ رو انداختم تو زمین شما و گفتم خداحافظ،

البته همین کار رو هم لطف میدونم، چون یعنی‌ یک دست باهاتون بازی کردم!

کمی‌ بدون جبهه گیری فکر کنین...

2. 2 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (یکشنبه 20 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 27 فروردین 90 [ 20:38]
    سطح
    37
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    349

تشکرشده 355 در 151 پست

Array

و کامران عزبز شما هم خودتون رو کامل ندونید و حکم کلی برای همه ندید.
    هر کسی فقط می تونه برای خودش و هم فکرانش حکم کلی بده.
    تعداد بسیار زیادی دیدگاه های متفاوت، خواسته های متفاوت و نیازهای متفاوت توی این دنیا وجود داره.

به قولی "حقیقت یافته" شدید و به قولی "آدم حقیقت یافته، فاشیست می شه"

4. 3 کاربر از پست مفید reihaneh تشکرکرده اند .

reihaneh (شنبه 19 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    80
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط reihaneh
    و کامران عزبز شما هم خودتون رو کامل ندونید و حکم کلی برای همه ندید.
    تعداد بسیار زیادی دیدگاه های متفاوت، خواسته های متفاوت و نیازهای متفاوت توی این دنیا وجود داره.

به قولی "حقیقت یافته" شدید و به قولی "آدم حقیقت یافته، فاشیست می شه"

من هیچوقت خودم رو کامل نمیدونم،

اما اخلاق تعریف داره و من به تعریف مطلق از اخلاق معتقدم که مشخص هست...

و البته تا یادم نرفته، هیچکس حق نداره در مورد کس دیگری حکم بدهد،

در مورد roog هم، صرفاً چیزی که به ذهنم رسید گفتم...

حالا اینکه در شرایط فعلی‌ و به دلایل شخصی‌ وارد بحث با کسی‌ نمیشم، این مشکل من هست و نباید باعث سو تفاهم بشه...

چون واقعا به دنبال سو تفاهم نیستم، به اندازه کافی‌ دارم!!!

اگر هم چیزی میگم صرفاً از سر احساس وظیفه هست، نه تعصب(یعنی‌ سعیم این بوده که نباشه)...

البته، از این به بعد این رو هم میشه نگفت
    K

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

كامران جان من با آقاي rroogg موافقم و با شما مخالف. النته جاي بحث زياد داره... شما بر چه مبنايي توصيه مي كنيد نظراتشون معتبر نيست و يا در تعريف هاشون دچار مشكل هستند؟ اينجا معيار و ملاك سنجش چيست؟شما خودتون و نطرتون رو مبنا و ملاك مي دونيد؟
    دليل اصلي خيلي از اختلاف نظر ها و عدم تفاهم ها در برخي از مسائل از جمله اين مسئله اين است كه جهان بيني ما و انگاره هايي كه به عنوان يك حقيقت مسلم (axiom)فرض مي گيربم با هم از ريشه متفاوته.

وقتي من نوعي سنگ محك شما رو از مبنا و شالوده به رسميت نمي شناسم قضاوت شما بر اساس اون سنگ محك برام محلي از اعراب نداره.... چيزي كه شما به عنوان اخلاق مي شناسيد شايد متفاوت از اون چيزي باشه كه من نوعي مي شناسم... اين ميشه كه يه نفر توي تالار دست دادن زنش رو با غريبه ها يك عمل فجيع قابل تنبيه و تو گوشي زدن مي دونه و شخص ديگه از اين تنگ نظري شوكه مي شه.. چون اصل و ريشه ي ديد بعضي از ما به دنيا متفاوته.

براي من نوعي، دين در زندگي هيچ جايي نداره... چون با عقل و منطق به تنافض هاش رسيدم و كلاً به تعاريف مطلوب كه خودم صحيح دونستم از اخلاق و انسانيت كه در بعضي موارد كه از قضا با دين هم اشتراكاتي داره رسيدم... و هيچ اصلي رو مقدس و بديهي و نقد ناپذير ندونستم... پس اگر شخصي در استدلالش براي من يا يكي با اين طرز فكر، يك سري اصولي رو كه من مثل شما مسلم و قطعي نمي دونم به كار ببره براي من نوعي به هيچ وجه قانع كنند نيست..

بحث رو زياد به درازا نكشونم..غرض اين بود كه دوست خوبم، چيزهايي كه شما به عنوان خوب يا بد در ذهن داريد براي همه لزوماً اين طور نيست.

7. 3 کاربر از پست مفید wintersun77 تشکرکرده اند .

wintersun77 (شنبه 19 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    80
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

بله با شما موافقم،

اگر کسی‌ نظری مخالف من داشت، لزومی نداره که نظر یا عقیدش غلط باشه...

اما تعریف اخلاق مشخصه،

حالا شما میگی‌ من اشتباه می‌کنم،

راستش برام مهم نیست، چون نمی‌خوام به این بحث ادامه بدم،

پس حق با شماست!

کامران

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 30 شهریور 89 [ 00:08]
    سطح
    31
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    190

تشکرشده 190 در 75 پست

Array

شما چهار بار توی این فروم اختلاف دیدگاهتون رو با من دقیقا به این گونه مطرح کردین الان وقت لینک دادن ندارم ولی فکر میکنم منصف باشین و تائید کنین:
    1)اینکه rroogg در تعریف مشکل دارد...
    2)اینکه شما وقت بحث ندارید
    پس مشکل حل است و شما بر عرش تکیه دارید...
    گویند بهشت و حور عین خواهد بود
    آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
    گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
    چون عاقب کار چنین خواهد بود

ببینید حرف اول رو آخر بزنم: شما معتقد مذهبی هستین
    یارب آن زاهد خودبین که بجز عیب ندید.........دود آهیش در آئینه ی ادراک انداز
    چرا که:
    گدای کوی تو از هشت خلد مستغنیست..........اسیر عشق تو از هردو عالم آزادست
    میبنید؟ گفتم مذهبتون....واسه اینکه نخواستم من واسه تون تعریفش کنم برخلاف کاری که شما میکنین و البته به قول ریحانه یکی از آفتهای ایدئولوژیست بودن فاشیست (خودی و غیرخودی) بودنه

رابطه جنسی یک تابو و قرارداد اجتماعی است و اینکه چه نقشی داشته باشه کاملا بستگی به تعریف جامعه داره من اصلا با غربیها کاری ندارم کافیه جوامع متعدد و از بدوی تا پیشرفته رو مقایسه کنید تا ببینید سیستم های متفاوتی از تلقی رابطه جنسی و قراردادهاش وجود داره....کاش شما هم مثل فرشته مهربان صادق بودین و میگفتین این با دین و فرهنگ ملی ما مشکل داره...(دلایل منطقی از منظری متفاوت) نه اینکه بحث رو بیارین روی اصول اخلاقی من و پاک کردن صورت مسئله (خالی کردن زیر پا و اعدام:: سبک مرسوم قائلین به خودی و غیرخودی)...جوابهاتونم قابل پیش بینیه...اصولا از حفظیم...

از نظر من انسانها آزادند تا وقتی که حقی رو از کس دیگه ضایع نکنن و در چارچوب این آزادی باید و باید میتونستن قراردها و معیارهاشونو خودشون تعیین کنن....

این آزادی شامل غلامان و کنیزهای مشرک و موالی هم میشه...حتی حیوانات!

بازم میگم:
    رابطه جنسی به خودی خود (در عالم انتزاع) بد نیست (اینجا اون مسئله تضییع حق کسی رو.... در نظر گرفتم) ولی این شرایط جامعه است که به اون قید و بند و برچسب میزنه و گاهی کسائی رو که این کار رو انجام میدن به گنداب هدایت میکنه(دروغ و مشتقات فرعیش که به نظر من از بزرگترین گناه هاست...مگه خیانت، ریا و ... چیزی بجز دروغه؟) ...توجه کنین نمیگم اونا بی تقصیرند میگم جامعه این مسئله رو توی گنداب خوابونده و برخی هم واس رسیدن به این منظور خودشونو به گند میکشن... در واقع از نظر شما یه قرارداد ازلی وجود داره که ثابت و لایتغر هست اما از نظر من همه اینا روی هواست و باید با خرد عرفی تائید بشه ( و به روز)

شاید آرمانشهر شما، جائی هست که واسه اش میجنگین چنان که خون تا ران اسبها بالا بیاد...تا بعدش جامعه الهی، بدون گناه و سرشار از پاکی و البته یکدست درست بشه اما آرمانشهر من جائی هست که انسانها آزادند و تنوع و گوناگونی به تعدادشونه... و راههای رسیدن به خدا هم به تعدادشون و مهمتر اینکه به من مربوط نیست برسن یا نرسن....معیارها هم همونی بود که گفتم
    هرکس به ثنائی صفت حمد تو گوید...........بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه

اینم روشن کنم که منظورم از رابطه جنسی بی بند و باری نیست...فقط بزاریم آدما تا جائیکه حقمنو ضایع نکردن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن...
    .
    ازین طنز زیبای حافظ خیلی خوشم میاد که میگه:
    عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...........که گنه دگران بر تو نخواهند نوشت
    من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.............هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت (توی پرانتز: زاهد ار راه به رندی نبرد معذورست.........عشق چیزی است که موقوف هدایت باشد)
    همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست...........همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
    سر تسلیم من و خشت در میکده ها................مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
    نا امیدم مکن از سابقه لطف ازل..............تو پس پرده چه دانی که، که خوب است و که زشت؟
    نه من از پرده تقوا به در افتاده ام و بس.............پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت (دومی از مصدر هشتن یعنی واگذاشتن)
    حافظا روز اجل گر به کف آری جامی.............یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت (آره حافظ یه راست میری بهشت چون فقط و فقط صفای قلب داری و همین بس است برای بهشتی بودنت)

و ای داد و ای داد! که هنوز این غزل بعد از قرنها وصف روزگار جامعه ماست و اینقدر تازه است!!

ضمنا از نظر من حق و اخلاق یه چیز فرا مذهبی است.... (خواهشا هم به خاطر استثنائاتی مثل جانی بالفطره و ... همه رو بند نکشین)
    از دم صبح ازل تا آخر شام ابد..........دوستی و مهر بر یک عهد و یک میثاق بود!

اینم بگم که اسم من رضاست و این نام کاربری rroogg هم ترکیبی (به نظر خودم جالب) از اسم من و یاری بود که به خاطرش این فروم رو پیدا کردم...اینو واسه این گفتم که الان دیدم هر کسی یه جوری این اسم رو تلقظ میکنه:
    هر کسی از ظن خود شد یار من...از درون من نجست اسرار من (اینو همینجوری گفتم جدیش نگیرین)

شاد باشین

یه چیز دیگه هم بگم که خوندن پاسخ فرشته مهربان باعثش شد و اونم اینکه من هم شکل ازدواج رو بهترین شکل برای پویائی جامعه میدونم ... بستری که نسل بعد رو بتونه پرورش بده.....بستری که به بهترین شیوه مهربانی و صفات نیک رو میتونه منتقل کنه و با روان اکثر افراد هم سازگار هست فرق من با شما در دیدگاه جزمی یا غیر جزمی هست...حرف من اینو توی بستر آزاد دوست دارم....

10. 3 کاربر از پست مفید rroogg تشکرکرده اند .

rroogg (یکشنبه 20 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    80
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط rroogg
    شما چهار بار توی این فروم اختلاف دیدگاهتون رو با من دقیقا به این گونه مطرح کردین الان وقت لینک دادن ندارم ولی فکر میکنم منصف باشین و تائید کنین:
    1)اینکه rroogg در تعریف مشکل دارد...
    2)اینکه شما وقت بحث ندارید
    پس مشکل حل است و شما بر عرش تکیه دارید...
    گویند بهشت و حور عین خواهد بود
    آنجا می و شیر و انگبین خواهد بود
    گر ما می و معشوق گزیدیم چه باک
    چون عاقب کار چنین خواهد بود

ببینید حرف اول رو آخر بزنم: شما معتقد مذهبی هستین
    یارب آن زاهد خودبین که بجز عیب ندید.........دود آهیش در آئینه ی ادراک انداز
    چرا که:
    گدای کوی تو از هشت خلد مستغنیست..........اسیر عشق تو از هردو عالم آزادست
    میبنید؟ گفتم مذهبتون....واسه اینکه نخواستم من واسه تون تعریفش کنم برخلاف کاری که شما میکنین و البته به قول ریحانه یکی از آفتهای ایدئولوژیست بودن فاشیست (خودی و غیرخودی) بودنه

رابطه جنسی یک تابو و قرارداد اجتماعی است و اینکه چه نقشی داشته باشه کاملا بستگی به تعریف جامعه داره من اصلا با غربیها کاری ندارم کافیه جوامع متعدد و از بدوی تا پیشرفته رو مقایسه کنید تا ببینید سیستم های متفاوتی از تلقی رابطه جنسی و قراردادهاش وجود داره....کاش شما هم مثل فرشته مهربان صادق بودین و میگفتین این با دین و فرهنگ ملی ما مشکل داره...(دلایل منطقی از منظری متفاوت) نه اینکه بحث رو بیارین روی اصول اخلاقی من و پاک کردن صورت مسئله (خالی کردن زیر پا و اعدام:: سبک مرسوم قائلین به خودی و غیرخودی)...جوابهاتونم قابل پیش بینیه...اصولا از حفظیم...

از نظر من انسانها آزادند تا وقتی که حقی رو از کس دیگه ضایع نکنن و در چارچوب این آزادی باید و باید میتونستن قراردها و معیارهاشونو خودشون تعیین کنن....

این آزادی شامل غلامان و کنیزهای مشرک و موالی هم میشه...حتی حیوانات!

بازم میگم:
    رابطه جنسی به خودی خود (در عالم انتزاع) بد نیست (اینجا اون مسئله تضییع حق کسی رو.... در نظر گرفتم) ولی این شرایط جامعه است که به اون قید و بند و برچسب میزنه و گاهی کسائی رو که این کار رو انجام میدن به گنداب هدایت میکنه(دروغ و مشتقات فرعیش که به نظر من از بزرگترین گناه هاست...مگه خیانت، ریا و ... چیزی بجز دروغه؟) ...توجه کنین نمیگم اونا بی تقصیرند میگم جامعه این مسئله رو توی گنداب خوابونده و برخی هم واس رسیدن به این منظور خودشونو به گند میکشن... در واقع از نظر شما یه قرارداد ازلی وجود داره که ثابت و لایتغر هست اما از نظر من همه اینا روی هواست و باید با خرد عرفی تائید بشه ( و به روز)

شاید آرمانشهر شما، جائی هست که واسه اش میجنگین چنان که خون تا ران اسبها بالا بیاد...تا بعدش جامعه الهی، بدون گناه و سرشار از پاکی و البته یکدست درست بشه اما آرمانشهر من جائی هست که انسانها آزادند و تنوع و گوناگونی به تعدادشونه... و راههای رسیدن به خدا هم به تعدادشون و مهمتر اینکه به من مربوط نیست برسن یا نرسن....معیارها هم همونی بود که گفتم
    هرکس به ثنائی صفت حمد تو گوید...........بلبل به غزلخوانی و قمری به ترانه

اینم روشن کنم که منظورم از رابطه جنسی بی بند و باری نیست...فقط بزاریم آدما تا جائیکه حقمنو ضایع نکردن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن...
    .
    ازین طنز زیبای حافظ خیلی خوشم میاد که میگه:
    عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت...........که گنه دگران بر تو نخواهند نوشت
    من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش.............هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت (توی پرانتز: زاهد ار راه به رندی نبرد معذورست.........عشق چیزی است که موقوف هدایت باشد)
    همه کس طالب یارند چه هشیار و چه مست...........همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
    سر تسلیم من و خشت در میکده ها................مدعی گر نکند فهم سخن گو سر و خشت
    نا امیدم مکن از سابقه لطف ازل..............تو پس پرده چه دانی که، که خوب است و که زشت؟
    نه من از پرده تقوا به در افتاده ام و بس.............پدرم نیز بهشت ابد از دست بهشت (دومی از مصدر هشتن یعنی واگذاشتن)
    حافظا روز اجل گر به کف آری جامی.............یک سر از کوی خرابات برندت به بهشت (آره حافظ یه راست میری بهشت چون فقط و فقط صفای قلب داری و همین بس است برای بهشتی بودنت)

و ای داد و ای داد! که هنوز این غزل بعد از قرنها وصف روزگار جامعه ماست و اینقدر تازه است!!

ضمنا از نظر من حق و اخلاق یه چیز فرا مذهبی است.... (خواهشا هم به خاطر استثنائاتی مثل جانی بالفطره و ... همه رو بند نکشین)
    از دم صبح ازل تا آخر شام ابد..........دوستی و مهر بر یک عهد و یک میثاق بود!

اینم بگم که اسم من رضاست و این نام کاربری rroogg هم ترکیبی (به نظر خودم جالب) از اسم من و یاری بود که به خاطرش این فروم رو پیدا کردم...اینو واسه این گفتم که الان دیدم هر کسی یه جوری این اسم رو تلقظ میکنه:
    هر کسی از ظن خود شد یار من...از درون من نجست اسرار من (اینو همینجوری گفتم جدیش نگیرین)

شاد باشین
    رضای عزیزم،

دوست و برادر نازنینم،

برخلاف تصور شما، من فرد مذهبی‌ نیستم، اما معتقد هستم،

حالا تعریف مذهبی‌ و غیر مذهبی‌ بودن چی‌ هست...مهم نیست،

عزیز دلم،

من در حال حاضر زیر خروارها استرسم،

و در ۶ روز باید ۱۰ مشکل را حل کنم...

امیدوارم هیچوقت در شرایط من قرار نگیرین،

خیلی‌ چیز‌ها هست که دلم می‌خواد بنویسم،

الان یک هفته هست که تاپیکی زدم و می‌خوام در مورد یه مساله بسیار بسیار مهم بنویسم، اما نتونستم...

زمان بهم اجازه نداده، و یکی‌ از دلایل عدم بحث با شما همین علت هست،

اگر جایی‌ چیزی گفتم، هدفم کمک بوده،

نه به خاطر اینکه باور شما ایراد داره و باور من کامل هست، نه چون ذهن من کامل هست یا ...

وگرنه، من زندگی‌ خودم رو دارم و شما زندگی‌ خودت رو، که البته امیدوارم سرشار از شادی، خوشبختی‌ و طراوت باشه...
    البته نیّت من از نوشتن آن حرفها برای شما با نیّت شما از نوشتن این حرفها برای من کاملا متفاوت بوده...

چقدر حرف دارم بزنم، و چقدر کم فرصت دارم، خیلی‌ از حرفها هست که اتفاقا شما اشاره کردی اینجا،

مذهبی‌ معتقد، راستش نمیدونم...

اما در موردش کلی‌ حرف دارم بزنم،

ای کاش، این بحث اینجا پیش نمیومد و من می‌تونستم پستی رو که کم و بیش دارم برای تاپیک دیگری مینویسم، تمام می‌کردم...

شما و خیلی‌‌های دیگر به خصوص ریحانه عزیز که حرف‌های زیادی دارم که بهشون بگم، می‌تونین جوابتون رو آنجا پیدا کنین،

براتون آرزوی موفقیت و خوشبختی‌ دارم...

یک دوست،

کامران

12. کاربر روبرو از پست مفید kamran2007 تشکرکرده است .

kamran2007 (شنبه 19 تیر 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 تیر 05 [ 00:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,164 در 2,192 پست

Array

با سلام،
    اعضاء محترم، لطفا" خارج از محتوای موضوع پست ارسال نکنید؛
    چناچه تمایل به ادامه این مبحث دارید ؛ با ایجاد یک تاپیک مجزا پیگیر باشید

ارسالهای خارج از محتوا حذف خواهند شد

14. 2 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (چهارشنبه 23 تیر 89)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)