سلام
يه سوال داشتم اگه ميشه نظراتتونو در اين مورد مطرح كنين...
من دختري 22 ساله هستم و كه با آقايي كه 9 ماه از من كوچيكتره ولي از لحاظ رفتار و قيافه به يه ادم 26 ساله ميخوره رابطه دارم.
از لحاظ محبت و مهربوني و وفاداري و معرفت هر چي از اين آقا بهتون بگم كم گفتم... هيچ وقت تحت هيچ شرايطي زير قولش نمي زد...
در مورد ازدواجم كه چندين بار صحبت كرديم و اون مخالفتي نداره
اما مساله اي كه هست خانواده هاي ما از لحاظ فرهنگي با هم در تضادن و كل خانواده ي من مخالف اين رابطه هستن و با توجه به اين مساله من ميدونم كه رابطمون به هيچ عنوان به ازدواج ختم نميشه.
فاصله مكاني ما از هم زياده و در طي سفري كه اون به شهر ما داشت با هم اشنا شديم ولي اون هر يك ماه يه بار مياد به شهر ما و حدود 8- 7 ساعتو با هم ميگذرونيم.
در ضمن اين اقا از لحاظ تحصيلات در سطح پايين تري از من قرار دارن ولي تصميم 100% دارن كه ادامه بدن. حتي اگه من در كنارشون نباشم
ولي از لحاظ كار و درامد خيلي خوب ميتونن از عهده ي مخارج خودشون بر بيان
ادم مستقلي هستن و به كسي (حتي خانواده) وابستگي ندارن
حالا به نظر شما با توجه به اينكه ايشون ادم فوق العاده خوب و مهربوني هستن . ادامه ي رابطه بدون قصد ازدواج (به صورت توافقي از طرف هر دوتامون) مشكل داره؟؟؟
لطفا نظراتتون رو هر چه زودتر مطرح كنين. چون قراره من در مورد ادامه رابطه فكرامو بكنم و در طي اين چند روز باهاش در ميون بذارم! (ولي ايشون ميخوان با من ادامه بدن)
خواهش ميكنم من و ايشون رو زياد منتظره جواباتون نذارين