به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 29 از 35 نخستنخست ... 91920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 348
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها

تصویر ذهنی من از شیدای عزیز:

اوایل که عضو سایت شدم نظرات شیدا خیلی خیلی توجه منو جلب می کرد...

واقعا عمیق و پخته بود. تو تاپیک هایی که نظر می ذاشت وقتی نظرش را می خوندم دیگه کلا نظر بهتر به ذهنم نمی رسید و نظر نمی دادم!
    بعد از دقتش خیلی چیزها یاد گرفتم و.. بعد هم کم کم نظر گذاشتم دیدم انگار منم می تونم و این جوری شد که الان عضو فعال شدم... من هم همیشه از نظرات شما استفاده می کنم. مخصوصا از لحن کلامتون و نحوه انتقال پیامتون که بسیار عالیه.

شیدا دختر پخته و عمیقی هست. ممنون

فکر کنم همسن باشیم(26) ولی پخته تر از من به نظر می رسه 0%
    آدم صادق و رک گویی هست! 95% به بالا

شجاعه! فکرکنم
    منفعل نیست. 60%

اهل مطالعه هست 90%
    مستقله! یه ذره هم لوس نیست. اصلا زودرنجی با شیدا غریبه هست. اما دلرحمه و اصلا دوست نداره دل کسی را بشکنه. بالای 95%

بیشتر وقت هاشرایط را می سنجه... 80%
    آدم خوشحالی هم هست...

آواتارش را هم خیلی دوست دارم. به آدم انگار می خواد با مهربونی و آسانی اشکالش را مثل یک نوشیدنی هدیه بده! حالا نمی دونم دلیل انتخابش چی بوده. شیدا جان دلیلت چی بوده؟

شیدا جان برایت آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم.

پ ن: منم آواتارم را با دلیل انتخاب کردم. حالا دلیلش خیلی عمیق و فلسفی نیست ها. ولی خب گفتم شاید بتونید تو تصویر ذهنی هاتون حدس بزنید منظور من از آواتارم چی بوده!
    ممنون مصباح الهدی عزیز از نظرات زیبات.
    نوشیدنی ها را خیلی دوست دارم. گرم و سرد. هر کدومشون در یک حالتی آرامش بخشند. برای گرما، سرما،درد، ناراحتی و ... نوشیدنیهای مختلف هست
    و البته تعبیر شما از آواتارم هم خیلی زیبا بود.
    آواتار شما هم فکر کنم متناسب با همون جمله ای هست که خانم دلجو-دلتنگ گفتند. دنیای سفید و آسمون زیبای زندگیتون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط terme00 نمایش پست ها
    2- شیدا : با اینکه خیلی کمکم کرده با راهنمایی هاش ولی نمیدونم چرا خیلی ازت تصویر ندارم
    ولی با این آواتار خوشمزه ت فکر میکنم دختر با سلیقه ای باشی در زمینه خانه داری
    ممنون ترمه جان. فکر کنم بد نباشم از این نظر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    بانو شیدا سلام
    سلام آقای پارسا

بانویی که زود میاد یه نکته میگه و میره ولی تاثیرش موندگاره ممنون. خوبه اگه بتونم نکته بگم و زیاد ننویسم. بعضی وقتها خیلی طولانی می نویسم.

جدیه زیاد اهل شوخی نیست 60%
    دست دل بازه بخشنده ست 90% به بالا

کمی کم حوصله هم هست یا بهتر بگم کمی هم عجوله دوست داره یه کاریو زود انجام بده یا زود به نتیجه برسه 90%

ودر پایان عالمیو شیدای خودش میکنه ولی خودش تو شیدای یکی مونده .

ممنونم آقای پارسا که لطف کردید و تصویر ذهنیتون از من را نوشتید.
    انشاله در مشکلی که براتون پیش اومده زودتر به راه حل برسید. آمین.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : شنبه 15 شهریور 93 در ساعت 16:41

2. 10 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), khaleghezey (دوشنبه 17 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (یکشنبه 16 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 16 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), مصباح الهدی (یکشنبه 16 شهریور 93), آرام دل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (یکشنبه 16 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دختر بیخیال نمایش پست ها

تصویر ذهنی من از خانوم مصباح الهدی عزیز

بنا م خدایی که وجودم ز وجودش ، شده موجود

اول ویژگی های اخلاقی:

خانوم مصباح الهدی ، دختر با اعتماد بنفس، مهربون ، احساسی ، فکر کنم کمی زودرنج، بله درسته
    زودم جوش میارن!خصوصا اگه در تاپیکی به ارزش های خانومی توهین بشه! در کل زود جوش نیستم! ولی بله اگر به ارزش های زن توهین بشه خیلی ناراحت می شم. چون ارزش زن خیلی بالاست! از مرد هم بالاتره. (فمینیست نیستم ها!تازه دلم هم برای مردها گاهی می سوزه. مخصوصا با این وضع جامعه. )

از ویژگی های ظاهریشون هم میشه گفت:

سن :26 (البته بهشون میخوره بیشتر 14 سالشون باشه!!ما دخترا هممون 14 سالمونه! هیچوقت پیر نمیشیم! همیشه خوب میمونیم!)
    زمان های خانم ها 4 قسمته: کودکی،نوجوانی، جوانی ،" چه خوب موندی!"

یادمه گفتین سفید پوست هستین، دیگه چی گفتین؟بذارین فکر کنممممم!
    آهان گفتین قدتون هم حدودا 160 هست!نه چاقه ، نه لاغر!دختری با حجاب چادر هستن!شیک پوش و ساده پوش ! (بالای90%)

فکر کنم دیگه شما یکی عینکی باشین! از این عینکا گردالو گنده ها! (من سر همه حدس میزنم که عینکی باشن، اما همش حدسم اشتباه درمیاد! شمارو دیگه درست گفتم !!! مگه نه؟) نه عزیزم عینکی نیستم!
    الان همه میگن این دختر بیخیال چرا همش دنبال افرادیه که عینک گنده گردالو بزنن!! اگه گفتین چرا؟ چون خودت عینکی هستی؟

علاقه مندیا:

کوه نوردیه دوست داره کوهش باید مناظر طبیعی زیبا داشته باشه. اگر بالاش آبشار داشته باشه؛ خیلی خوب میشه! کوه خالی دوست ندارم.منظره های طبیعی مثل دره و رودخونه و... را تو کوه خیلی خیلی دوست دارم!
    اهل موسیقی کلاسیکه! منظورت سنتیه؟ هرازگاهی گوش می دم. دوست دارم ولی حرفه ای نیستم.
    اهل مطالعه اس!(میگم منو صالحه قرار شده اینجا ، یک کتابخونه بخریم! از کتابخونه بزرگا که با ندردبون ازشون میرن بالا کتاب ورمیدارن، اگه شما هم خواستین بیاین شریکی بخریم!) بله.... اگر کتاباتو بهم می دی پایه ام! کتابخانه هم به نام من باشه ها!
    اهل هنره! تو دبیرستان بودم. نقاشی تو استان دوم و سوم شدم! ولی ولش کردم.
    اهل آشپزی! بعضی وقت ها. ولی در کل دوست دارم. باید بهم اجازه ابتکار و اختراع هم داده بشه!
    عاشق نی نی کوچولوهاست، وقتی میبیننشون میخواد بره باهاشون بازی کنه! دوستشون داره! واسشون قصه میگه بخوابن!! اصلا خاله ها عمه ها تا میبیننش نی نی ها رو میفرستن بغلش!
    براشون نقاشی میکشه!! به نقاشیاشون نمره میده!(میگم نی نی های فامیل شما هم مثه نی نی های ما ، برات پیام خالی میفرستن؟ یا بهت تک زنگ میزنن؟) دقیقا هر وقت مهمانی چیزی باشه من سرم با بچه ها گرم میشه!!! جالبه ازم می پرسند کلاس چندمی؟ فکر می کنند منم بچه ام!:دی

اگه مثه نی نی های ما وقتی سر کلاسی اینکارو میکنن، بهشون بگو نی نی جان ، اینکارو نکن ، گوشی مامان، ماله مامان!دست نزن بهش جیزه!
    اگه اینکارو میکنی برات دیگه نقاشی نمیکشم. ها!!!!
    دیگه این تذکرات و بدی اینکارو نمیکنن
    تجربه دارم ،اینکارو بکن، تهدید نقاشی و بازی نکردن و پارک نبردن، جواب میده امتحان کن!

خب من همیشه یک انتقاد رک هم دارم:

حس میکنم ، کمی کمال گرایی دارین! کمی نه! خیلی !!! انتقاد کاملا وارده!
    کمی هم زودرنجی ! بستگی داره. تو بعضی موارد کمی زودرنجم.

زودم عصبانی میشین، بعد یک پست بلند بالا مینویسین! بعد حتی اگه تاپیک بنده خدا قفل شده باشه بیخیال نمیشین، میرین سراغ تاپیک قبلی طرف ! حتما باید حرفتونو بزنین ، یجورایی سماجت در انجام کار!نه زیادعصبانی نمیشم.(خب طبیعیه که بالاخره آدم آهنی نیستم که. بعضی وقت ها عصبانی می شم. اما نمیشه بگی زود جوش. ولی اعتراضم را حتما می گم. این سماجت را راست می گی. یه آقایی قبلا ها تو تالار بود که با خانم ها لج بود،پستهای ضد زن می ذاشت! منم هروقت اون پست می ذاشت می رفتم جوابش را می نوشتم. تاپیک هم قفل می شد باز می رفتم جوابش را می نوشتم! آخه واقعا از در دین خانم ها را بدبین می کرد! منم یه جورایی وظیفم می دونستم تا یه وقت اون آقا تاثیر نذاره. بعد به مرور خودش فهمید از این پستها نباید بنویسه چون من بی خیال نمی شم! :دی (اما مودبانه اعتراض می کردم ها! با دلیل و منطق...) اما الان دیگه نه خیلی...

رنگ مصباح الهدی ،هم خصوصیات رنگ قرمز و داره، هم خصوصیات رنگ زرد خالص و داره!!

زردیش بخاطر هوش و ذکاوت و استعدادش، قرمزش بخاطر گرمی و صمیمی ، بخاطر احساسات و عواطفش بودنش. ممنونم

حالا تا اینجا همش نوشتاری و ذهنی بود، تصویر ذهنی من در غالب تصویر و نمیخوای ببینی!؟ چرا می خوام.کو؟
    من عاشق این کاریکاتوره اممم!اینقده دوستش دارم! تو دفتر خاطراتمم نوشتمش ، تو هم با اجازه ات اینجوری میبینم!
    ممنون که منو شبیه تصویری که دوستش داری می بینی! دختر نازیه.

خــــدا تنها روزنه اميدي است كه هيچگاه بسته نمي شود،
    تنها كسي است كه با دهان بسته هم مي توان صدايش كرد،
    با پاي شكسته هم مي توان سراغش رفت،
    تنها خريداريست كه اجناس شكسته را بهتر برمي دارد،
    تنها كسي است كه وقتي همه رفتند مي ماند،
    وقتي همه پشت كردند آغوش مي گشايد،
    وقتي همه تنهايت گذاشتند محرمت مي شود
    و
    تنها سلطاني است كه دلش با بخشيدن آرام مي گيرد نه با تنبيه كردن.

خـــــــــــدا را برايتان آرزو دارم
    (ممنون. خیلی تاثیرگذار بود.)

پ ن : خانوم مصباح الهدی ، بعضیااااااااااااااااا بمن اجازه نمیدن عکس هایی با حجم بالاتر از 12 kb بصورت مستقیم بذارم برای همین عکسام کوچولویه!!!! تازه بی کیفیته ، ورگرنه من اینقده عکسای با کیفیتتتییی میذاشتمممم!!!
    حالا شما لطف کن، نقل قول میزنین ، عکساشو پاک کنین، تا به دختر مظلومی چون من، اخطار قرمز رنگ ندن!!!!

از پشت کارت خیلی خوشم اومد! معلومه همچین هم بی خیال نیستی ها!

ممنون دختر بی خیال عزیزم. خیلی تصویر ذهنی زیبایی داشتی. همیشه پست هایت را با سیقه می نویسی. به سلیقه ات غبطه می خورم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    مصباح الهدی

مهربونه
    ممنون
    خوش صحبته شیرین زبونه نظر لطفته.
    راحت می تونه خودشو تو دل همه جا کنه میشه گفت با همه تیپ آدم می تونم کنار بیام.
    تصورم یه دختر با صورت خنده رو و مهربون و پره که پوست روشن و موهای تیره داره. اما فکر کنم در واقعیت هم چشم هم موهاشم روشنه مثلا عسلیه ممنون از تصویرت
    باادبه
    بله:)
    برعکس اونچه که فکر میکنه در باره زیاد خواستگار داشتن اما به نظرم بد نیست
    هم مصباح الهدی هم فرشته اردیبهشت خیلی خواستگار داشتن و اصلا هم راضی نبودن خسته شدن
    اما اینم درنظر بگیرین که شما روابط اجتماعیتون و برداشت هاتون از ادما خیلی بهتر شده
    تو خونه خودتون در ارامش نشستید و اموزش دیدین :) واسه ادم درونگرا (مثل من) این میتونست خوب باشه
    وگرنه ادم باید هی با درگیری ها و احتمالا اسیب هایی که می بینه خیلی چیزا رو یاد بگیره
    پس ناراحت نباشید و به چیزای خوب فکر کنین. مثلا به اینکه وقتی ازدواج کردین انقدر پخته هستین که بدونین چطور باید رفتار کنین
    ممنون مینوش جان از توضیحت .سعی می کنم این طور فکر کنم. ولی راست می گم آدم مستهلک میشه و حتی شاید سخت گیر تر.کاملا صادقانه می گم.

در مورد درک غم. ممنونم عزیزم. دیدگاه امیدوار کننده ای بود.
    خواهش می کنم
    ولی یه وقتایی هم هست که ادم بره توی درک کردن غم دیگه نمی تونه به شادی همیشگی برگرده ممکنه گیر کنه توش
    واسه همینم خوبه کسی درک کنه اما نیازی نیست که تجربه اش کرده باشه

راستی مصباح الهدی جان پستی که برام گذاشتی واسه تصویر ذهنی واقعا دلنشین بود. خیلی ممنونم قابل مینوش گلم را نداشت

به نظرم چیزی رو به دل نمی گیری. همه رو می تونی ببخشی. مگه اینکه واقعا مشکلی باشه که برای تو ضرر رسان باشه که اونم باز کینه به دل نمی گیری اما از شخص ضرر زننده دوری می کنی
    بله کینه ای نیستم.

فکر کنم رنگ سبز و رنگ نارنجی رو دوست داشته باشی
    بله.رنگ سفید هم خیلی دوست دارم.

واسه مامانت بیشتر وقتا گل می خری :) همینطوری دوست داری می خری واسش
    بعضی وقت ها.

برعکس اونچه که می گن سخت گیری فکر می کنم ممکنه اسون گیر باشی واسه انتخاب همسر. حتی شاید بعضی وقتا زیادی هم اسون گیربشی مثل داون دفعه ای که خواستگارتو می گفتی پسندیدی اما بابات مخالف بود. به نظرم بابات زیادی سخت گیره در کل.
    نمی دونم چی بگم... گاهی من،گاهی پدرم،گاهی... ،گاهی... ، و و و ....الان بغض کردم.
    اما چون بعد از خواستگار باهم می شینین همه اتون نظراتتونو به هم می گین و بعد تصمیم می گیرین. نتیجه تصمیم گیری مساعد میشه

ابراز احساساتت هم خوبه. خوبم هست واسه ازدواج.
    ممنونم مینوش جان.

مینوش جان خیلی تصویرت زیبا بود.از خود واقعیم هم زیباتر...خیلی لطف کردی
    امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی.

اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : یکشنبه 16 شهریور 93 در ساعت 01:44

4. 10 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), meinoush (یکشنبه 16 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (یکشنبه 16 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), فرشته اردیبهشت (یکشنبه 16 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), آرام دل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (یکشنبه 16 شهریور 93), شیدا. (یکشنبه 16 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    ... خانم دلجو دلتنگ

دوره کودکی ونوجوانی حرف گوش کن بوده شایدیه کم زیادی هم بوده

درونگرا بنابراین بخشی ازمنابع انرژیش باافراد برونگرا متفاوت هست

مذهبی _سنتی امابخاطرتمرکز روی رشته تحصیلیش تا دوره جوانی از روی عادت وصحبتهای عمومی وتربیت خانوادگیش به مذهب پرداخته،خیلی عمیق نشده بنابراین تعارضات وخودآگاهی کاذبی رو هم باخودش حمل کرده که بعدانمودش رودیده منظورم ازخودآگاهی کاذب درموردایشون اینه که اگه درجه مذهبی بودنش۸۰بوده خودش فکرکرده ۶۵هست.وبعدا برای انطباق خودآگاهی کاذب و واقعیش بخشی ازمسیر رو باوسواس طی کرده اگه قبلابیشترکارمیکرد این تجربه ی وسواس سطحی تربود

.آروم وصبورهست اما زیادیادنگرفته خودش روبیشتربروزبده بنابراین خیلی توخودش ریخته ولی اگه یه روزبخاد واقعا عصبانی بشه همه دنبال سوراخ موش میگردن چون چهره ای از دلجومیبینن که تاحالا ندیدن

دلجومنفعل_افسرده ست نه منفعل _پرخاشگرولی بیشترترجیح میده مسالمت آمیزهمه چی حل بشه واگه نشد سکوت وصبر.بایدبیشتر روی شجاعتش کارکنه هیچ کس هم جز خودش نمیتونه دراین زمینه کمکش کنه چون شخصیت خاص خودش رو داره

باهوش_سریع الانتقال وکمی کم حوصله ازحاشیه روی وصحبت بیفایده زیادخوشش نمیاد.زود میاد دستش اوضاع احوال چطوره

افسردگی دلجوزیاد نیست اما دوترکیب داره یه ترکیبش به خاطرانفعال وگذشته کم تحرکش بوده یه بخشش به خاطرتیپ تفکرسنتی_مذهبی پس اگرانفعالش کامل جرأت مندبشه باز بخشی رو حس میکنه چون یک تفکرسنتی_مذهبی دریک جامعه مدرن(یامدرن نما)تنها بنظرمیرسه ومنابع خاص انرژیش کمتر در دسترس هست.البته راه حل بخش دوم،ترک اون تفکرسنتی_مذهبی نیست بسط وعمیق ترکردنش هست +یک قاشق چایخوری عرفان درمذهب. ولی ته مونده ای ازش برای همه میماندکه نمیشه کاریش کردیه کوچولوش شخصیت روسنگین ترمیکنه

شوخی میکنه اماکم وپرمغز بنابراین شوخی پرمغز بیشتر شادش میکنه،حالادیگه زیادم کمالگرانباش

نیازمندبه یک استراحت روحی توپ درحدیکماه درجایی که واقعادوست داره،کلی حالش خوب میشه امیدوارم فراهم بشه

کمی حسود به بعضی زنها...فکرکنم زیاد ازلوس بازی خوشش نمیاد

دست خطش؟؟متأسفانه خوبه ولی فکرمیکنم کلاس اول دبستان ازاون تیپ کودکهابوده که اولش کلمات فارسی روازچپ به راست مینوشته مثل: آن مرد با اسب آمد=نآ دمر اب بسا دمآ که خیلی کار سختیم هست

وفادار قابل اعتماد مهربانه میانه ومنطقی

امیدوارم رضایت مندیش روزبه روزبیشتربشه+توکل+سپردن+وشک گزاریش

- - - Updated - - -

پ.ن:متقلبین گرامی دیدم همتون پس از دیدن نام دلجو هنگ کردیدحالابفرمایید راه بازشد

پ.ن۲: شما دیدید کسی اعلام کنه شیدا بیادجواب ارسال کنه عایا؟؟

پ.ن۳:الان پیدا کردن جوابها مثل پیدا کردن سوزن توی انبار کاهه...پس شیدا ومصباح الهدی اخطار میگیرن
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 16 شهریور 93 در ساعت 16:10

6. 8 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), meinoush (یکشنبه 16 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), آرام دل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (یکشنبه 16 شهریور 93), شیدا. (یکشنبه 16 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    من دیدم اینجا تصویر به تصویر شد ، جناب شهردار شهر بی قانونی ، هم که کلا هر اجازه نامه ای که بدیم دستشون امضا میفرماین !!!!

منم میخوام (بدون اجازه نامه ) تصویر ذهنیمو درمورد خانوم شیدا بنویسم:

پس با اجازه، یا بی اجازه ! نوشتم دیگه !

به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود و عدم

خدایی که داننده ی رازهاست نخستین سرآغاز آغازهاست

فکر کنم اسم واقعیشون شیداست!
    یا اگه اسم واقعیشون نیست، اسمیه که خیلی دوست داشتن داشته باشنش!
    یا شایدم اسم یکی از شخصیت هاییه که دوست دارن حالا این شخصیت یا قهرمان کتابیه که خوندن، یه قهرمان یک فیلمه!

گاهی تو پستاشون به یک چیزایی اشاره میکنن که اصلا آدم میمونه تو این همه دقتتتتتت!!! ماشالله! دقت بسیار بالا!
    اصلا نگاهشون به پستها موشکافانه است.
    بسیار رک هستن و منطقی و مثه یک ناظم سختگیرن!

سنشون فکر کنمممممم بین 25 تا 30!

اولاا که با اینجا آشنا شدم ، فکر میکردم شما اینجا مامور مخفی مدیر هستین، یک سمتی ، مقامی دارین! مثلا معاون مدیر

مذهبی هستن اما تعصبی نیستن!

یکجور نظم خاصی دارن ، هرچیزی باید سرجای خودش باشه، تفریح به موقع ، کار به موقع ، درس به موقع!
    راسی من عاشق اون بازیهای کوکولوژی ها بودم که میذاشتین اما دیگه نذاشتین!:(
    از این عینک گردالو بزرگا ندارین؟

از بچه شیطون خوششون نمیاد! بچه باید آروم باشه ، با نظم باشه!

اهل مطالعه و موسیقی کلاسیک هستن!
    فکر کنم شما یک کتابخونه بزرگگگگ دارین!همیشه هم یک کتاب دستتونه!

انتقادددد بکنم ؟ نه کی جرات انتقاد داره!

یکمی سخت میگیرین! کمی هم زیادی جدی هستین!
    یخورده هم بدبین هستین!
    فکر کنم در برابر اشتباهات انسان ها خیلی جدی میشین، سخت جبهه میگیرین! سخت اشتباهات و میبخشین؟نه؟

تصویر ذهنی من از خانوم شیدا، با این آواتورتون و حرفایی که من زدم خب معلومه خانوم مارپل میاد بذهنم:

وقتی کوچولو بودین ، آرزو نداشتین کاراگاه ، یا پلیس یا ناظم بشین؟ یا شایدم الانم به آرزوتون رسیدین!!!

وقتی راه رفتن آموختی، دویدن بیاموز...

و دویدن که آموختی، پرواز را ...

راه رفتن بیاموز
    ، زیرا راههایی که میروی جزئی از تو میشود و سرزمینهایی که می پیمایی بر مساحت تو اضافه میکند...

دویدن بیاموز، چون هر چیز را که بخواهی دور است و هر قدر که زودباشی، دیر می شود...

و پرواز را یاد بگیر نه برای اینکه از زمین جدا باشی، برای آن که به اندازه فاصله زمین تا آسمان گسترده شوی...

من راه رفتن را از یک سنگ آموختم، دویدن را از یک کرم خاکی و پرواز را از یک درخت.

بادهـا از رفتن بـه مـن چیزی نگفتنـد، زیـرا آنقـدر در حرکت بودنـد کـه رفتـن را نمی­شناختند.

پلنگان، دویدن را یادم ندادند زیرا آنقدر دویده بودند که دویدن را از یاد برده بودند.

پرندگان نیز پرواز را به من نیاموختند، زیرا چنان در پرواز خود غرق بودند که آن را به فراموشی سپرده بودند.

اما سنگی که درد سکون را کشیده بود، رفتن را میشناخت...

کرمی که در اشتیاق دویدن سوخته بود، دویدن را میفهمید...

و درختی که پاهایش در گل بود، از پرواز بسیار میدانست...

آنها از حسرت به درد رسیده بودند و از درد به اشتیاق و از اشتیاق به معرفت...
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : یکشنبه 16 شهریور 93 در ساعت 17:39

8. 7 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), deljoo_deltang (سه شنبه 18 شهریور 93), meinoush (یکشنبه 16 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), شیدا. (یکشنبه 16 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    دوره کودکی ونوجوانی حرف گوش کن بوده شایدیه کم زیادی هم بوده

یعنی زیادی بچه مثبت بوده شیطنتش کم بوده کودک درونش محدود وبیشترروی بالغش کارشده

پ.ن: دختربیخیال ،عکس خانوم مارپل ۲۱کیلوبایت بود ۱۲کیلو هفتصدگرم زیادبود بایدعوارضشو پرداخت کنید لطفا قابلی هم نداره
    ویرایش توسط ammin : یکشنبه 16 شهریور 93 در ساعت 19:11

10. 7 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), meinoush (یکشنبه 16 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (یکشنبه 16 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 17 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    خیلی اینجا بهم ریخته ... این مدیر پویا هم دیگه داره بیش از اندازه پویا بازی در میاره
    من پیشنهاد میدم یه چند روزی وقفه ایجاد کنید تا تصاویری که با تاخیر ارسال شدن پخش بشن بعد دوست بعدی رو معرفی کنید ...

نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    سلام

بانو ترمه . سلام . سلام برادر
    دختر شیطون زرنگیه هستم
    همسرشو دوست داره ولی ته دلش ازش راضی نیست . دلشکسته ست . آره وقتی مهربونه دوسش دارم
    ذوق زندگیش کور شده برا همین بیشتر تنهاییاشو با تالار پر میکنه . هنوز یه سو سو هایی هست
    خانواده دوست اهل مسافرت .
    تجملاتی نیست دکوراسیون خونش زیباست (چیدمانش عالیه)

ارتباطش با عالم معنا قطع وصل میشه ولی ایمانش خوبه

بانو ببخش من برات شادی تو تمام لحظه هاتو آرزو دارم . پر از آرامش و عشق باشی بدرود
    ببخشم که شادی آرزو داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ببرم این جمله رو تو کل کل ؟؟؟؟

ممنون از لطفتون برادر ... موفق و پیروز باشید

بدرود
    - - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    می خوام از ترمه بنویسم باشه قبول
    باهوشه، هستم
    شیطونه، میگن
    آواتارش را خیلی دوست دارم. شبیه ترمه است ( مهربان، زیبا، آروم، نگاه به بالا و با لبخند)
    فکر نمی کردم بچه آخر باشه، اما هست! (به اندازه ی بچه های آخر لوس نیست) ای بابا
    پستهاش توی تاپیک کل کل را دوست دارم.
    چه عجب یکی پیدا شد که بابت پست های کل کل منو دعوا نکرد

همسرش هنوز به پختگی لازم نرسیده و با رفتارهاش گاهی ترمه را اذیت می کنه. اما خیلی دوستش داره
    گاهی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پوستمو کنده

ترمه مهندسه. هستم
    شغلش دولتیه. شاید مثلا مسئول انفورماتیک اداره شون ... قطعا همینه ولی دولتی نیست
    کمالگرا نیست. متعادله ( کار، زندگی، تحصیل ... )
    صبوره. عصبی و کم حوصله نیست چی کار کنم خواهر مجبورم
    .
    ممنون دوست خوبم ... موفق و پیروز باشید

- - - Updated - - -

عذر خواهی میکنم از بانو دلجوی دلتنگ عزیز که در بازه زمانی ایشون پست ارسال کردم
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

12. 6 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 17 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (دوشنبه 17 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 17 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 فروردین 04 [ 06:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,102

تشکرشده 6,568 در 1,505 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام دوستان
    تصویرذهنی من ازجناب خاله قزی
    باانرژیه
    خوشرووخوش خنده
    اینجاواسه کاربرهادلسوزه پس حتما توی خونه هم همینطوره
    اعتمادبه نفس متوسطی داره
    حق وحقوق خانمش روبه خوبی میدونه وسعی میکنه حقش روبه جابیاره..اماگاهی حق خودش روفراموش میکنه
    اصلا اهل دعوا نیست...صداش روشایدپنج سالی یه باربالاببره
    مهمان نوازه...چون اینجاجوری ازکاربرهای تازه وارداستقبال میکنه که اوناهم خوششون میادودیگه معتادهمدردی میشن...
    بایدحتماهم قبلش اعلام کنه که من یه مردسی ساله ام که تازه واردهافکرنکنن خانمه وقربون صدقه اش برن وگرنه واسش بدمیشه وتاصبح بایدیه لنگه پا دم درتوی کوچه بایسته

تصویرذهنی من ازمصباح الهدی عزیزم

خیلی آرومه...من آرامشش رودوست دارم چون میدونم واقعا دلش آرومه واین آرامش روازارتباطش باخدا میگیره...
    یه کم درموردخودش سخت گیره...خیلی خوبه که خودش رودرمقابل خدابنده ناچیزمیدونه اما اگه این سرزنش هاباعث ناامیدیش بشه دیگه خوب نیست..پس بایدحواسش باشه
    چادریه...خیلی هم خوشتیپه...
    اعتمادبه نفسش که دیگه نگو...خیلی خوبه
    پستهاش روخیلی دوست دارم وبادقت میخونم چون خیلی زیبا مینویسه

مهربونه امازیادنمیخنده...اگه کمی بیشترشادباشه خیلی خوبه
    واست آرزوی خوشبختی میکنم مصباح جان

تصویرذهنی من ازشیدا

شیدامهربونه
    جدیه
    بااعتمادبه نفسه
    اسمش شیدانیست
    چون شیداازمشکلاتش نگفته نمیتونم زیادازش تصویربسازم...به قول میشل عزیزازمحالاته که شیداتاپیک بزنه واسه مشکلاتش
    خوب شایدهم مشکلی نداره..که انشالا اینجوری باشه...شایدهم خودش حلشون میکنه یه کمک مطالعه و....
    واست آرزوی خوشبختی میکنم شیداجون

تصویرذهنی من ازخانم دلجودلتنگ عزیز

خیلی مهربونه وصبرزیادی داره
    مادرنمونه ایه...هم مهربونه وهم منطقی...وخیلی روی تربیت فرزندش حساسه
    واسه مشکلات کاربرهاخیلی تلاش میکنه تانظردقیقی بده...واسش مهمه
    اعتمادبه نفس متوسطی داره...
    سعی میکنه زیادمنفعل نباشه...اماگاهی به مشکل میخوره...
    بیشترمیخنده تااینکه بخندونه...
    گاهی زیادمیره توی خودش وفکرهای مختلف میکنه...طول میکشه تاازفکربیادبیرون
    آرزومیکنن به سلامتی بچه تون رودنیابیارید

چون واسه چندنفرنوشتم مجبورشدم خلاصه بنویسم...
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

14. 6 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 17 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (دوشنبه 17 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 17 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    *** طبق بخشنامه جدیدشورای عالی تصویر ذهنیزین پس ارسال پست درمورد کاربری که نوبتش تموم شده ممنوع میباشدکاربران خاطی به کل کل خونه احضارمیشوند وحسابی نقره داغ میشن. همچنان نوبت خانم دلجو دلتنگ هست.

16. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

paiize (دوشنبه 17 شهریور 93), دختر بیخیال (دوشنبه 17 شهریور 93), شیدا. (دوشنبه 17 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    خانم دلجو- دلتنگ:

حجاب داره (متناسب با شرایط محل زندگیش لباسهای بلند و پوشیده و روسری) درسته
    دختر کوچولو داره اینم درسته
    قد 165-160 (بلندتر) ، گندمی (نیستم) ، چاق نیست (درسته).
    دکترای شیمی نصفش درسته نصفش غلطه
    آروم و شمرده حرف می زنه. آروم اره ولی شمرده ؟

برای رفع اختلافات جزئی که در زندگیها هست و زندگی ایشونم استثنا نیست،اونی که بیشتر تلاش می کنه خانم دلجو هست (فکر کنم بیشتر خانمها اینطورند) فکر کنم

غیر از رشته تحصیلی خودشون در زمینه های دیگه هم مطالعات خوبی دارند و برای تربیت دخترشون، زندگی مشترکشون، اعتقادات شخصیشون و ... با مطالعه و دانش اقدام می کنه.
    تقریبا . وقتی منابع مشورتت کم باشن مجبوری همه چیزو از صفر مطالعه کنی.

صبوره. متینه. عمیق و آرومه. قدرت درک بالایی داره. انعطاف پذیریش خیلی خوبه. متعصب نیست ( به نظر و عقیده و خواسته اش) و صفر و یک هم نیست. می تونه دیگران را درک کنه و بپذیره (حتی اگر منطبق اصول اعتقادی و ذهنیش نباشند) ممنون

خیلی احساساتی (به معنی منفیش، که بر عقل غلبه کنه) نیست. هیجان زیاد، خشم زیاد، مهربانی زیاد، عاطفی بودن زیاد .... نداره. فکر می کنم برای زندگی اجتماعی خوب باشه، در زندگی شخصی شون نمی دونم تا چه حد از این منطق فاصله می گیرند ( به نظرم درصد لوسی و زن بودنشون، برای زندگی مشترک یه کم کمه. باید بیشتر لوس باشه ) چشم اما راستش بعضی از این خصوصیات که نوشتید رو دارم اما بروزشون تا حدی تحت کنترله.
    ممنون شیدا جان از تصویر ذهنیت که تقریبا درست بود و ممنون که برام نوشتی.

- - - Updated - - -

آقای امین بهتره نفر بعدی رو اعلام کنید چون معمولا تعداد تصویر ذهنی از من در هر جامعه ای که وارد می شم خیلی کم هست. همین الانشم بیش از حد انتظار تصویر دوستان لطف کردن و نوشتن. از ما گفتن بود ممکنه تاپیکتون خیلی سوت و کور بشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط آرام دل نمایش پست ها
    سلام

خانوم دلجو_دلتنگ عزیز و دوست داشتنی

سلام عزیزم.

ایشون خیلی مهربونند...دلسوزند...فکر میکنم عین من زود به گریه می افتند(چه شاد باشند چه غمگین). لطف داری اما تقریبا 5 ساله دیگه گریه نکردم (البته به معنای گریه واقعی) قبل از اون هم کمتر کسی گریه منو دیده بود.

فکر کنم مذهبی باشند...مانتویی هستند اما حجابشون کامله. تقریبا

خانوم دلجو جثه ریزی دارند معمولا همه منو ریز می بینند اما فیزیکم ریز نیست. اولین بار که قدمو به همسرم گفتم باورش نشد تا خودش با متر اندازم گرفت
    آشپزیشون خوبه عالیه

اگر از موضوعی ناراحت باشند بیشتر تو خودشون میریزند کمتر اتفاق میافته از موضوعی ناراحت بشم اما در اون مواقع نادر بستگی داره موضوع ناراحت کننده چی باشه.

اهل بحث کردن نیستند...سعی میکنند در آرامش کامل مشکلاتشون رو حل کنند درسته

فکر میکنم فوق لیسانس داشته باشند درست نیست.
    خیلی صبور هستند ممنون

انشاالله همیشه سالم و سلامت باشید خانومم هم شما و هم فرزندانتون
    منم آرام دل عزیز دلی سرشار از آرامش رو برای خودت وخانوادت آرزو می کنم. امیدوارم مشکلت خیلی زود حل بشه و دوباره سه نفری دور هم جمع بشید.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

18. 7 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

ammin (سه شنبه 18 شهریور 93), paiize (سه شنبه 18 شهریور 93), terme00 (سه شنبه 18 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), آرام دل (سه شنبه 18 شهریور 93), دختر بیخیال (سه شنبه 18 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 19 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,429

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    *** طبق بخشنامه جدیدشورای عالی تصویر ذهنیزین پس ارسال پست درمورد کاربری که نوبتش تموم شده ممنوع میباشدکاربران خاطی به کل کل خونه احضارمیشوند وحسابی نقره داغ میشن. همچنان نوبت خانم دلجو دلتنگ هست.
    پس ازپست جانگداز دختربیخیال توی کل کلستان،این قانون لغو شد........فقط مدیرپویا خواهش میکنه تا آخروقت شیدا این بعل بشو تموم بشه حیثیت برام نذاشتید

- - - Updated - - -

پاییزه که درموردافرادماقبل تاریخ وپیوسته شده به تاریخ ازستارخان وباقرخان به این ورگرفته ،تصویرارسال میکنه>>> تا افرادفضایی که هنوزنوبتشون نیومده اونوقت پاشده رفته کل کلستون پشت سرمن صفحه گذاشته همین کارارومیکنید کارون دل دردمیگیره ترمه هم که منتظریه تعارفه از زمین ودریا وآسمون حمله کنه

- - - Updated - - -

خانم دلجو بحث سر ته کشیدن فسفرهاست وقتی به شمارسید .حالایه نگاهی به کل کلستان بندازببین چطورآبادش کردند این جماعت مثلا الان خجالت میکشن تو تصویراشون باشما به شوخی هم شده حرف دلشونو بزنن یعنی الان شسته بودن گذاشته بودنتون روطناب. من این جماعتو میشناسم

20. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

khaleghezey (سه شنبه 18 شهریور 93), terme00 (سه شنبه 18 شهریور 93), میشل (سه شنبه 18 شهریور 93), آرام دل (سه شنبه 18 شهریور 93), شیدا. (چهارشنبه 19 شهریور 93)

صفحه 29 از 35 نخستنخست ... 91920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)