به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 28 از 35 نخستنخست ... 8181920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 348
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    می خوام از ترمه بنویسم
    باهوشه،
    شیطونه،
    آواتارش را خیلی دوست دارم. شبیه ترمه است ( مهربان، زیبا، آروم، نگاه به بالا و با لبخند)
    فکر نمی کردم بچه آخر باشه، اما هست! (به اندازه ی بچه های آخر لوس نیست)
    پستهاش توی تاپیک کل کل را دوست دارم.

همسرش هنوز به پختگی لازم نرسیده و با رفتارهاش گاهی ترمه را اذیت می کنه. اما خیلی دوستش داره

ترمه مهندسه.
    شغلش دولتیه. شاید مثلا مسئول انفورماتیک اداره شون ...
    کمالگرا نیست. متعادله ( کار، زندگی، تحصیل ... )
    صبوره. عصبی و کم حوصله نیست.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : پنجشنبه 13 شهریور 93 در ساعت 19:05

2. 6 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 14 شهریور 93), parsa1400 (پنجشنبه 13 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 13 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (پنجشنبه 13 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    وایییی خدایا ، زمان برای من اینقده زود گذشته ، یا واقعنی من این همه به اینجا سر نزدم!!!
    فکر کنم جناب مدیر پویا از مدیریتشون خسته شدن و دارن تاریخارو تند تند، جلو میندازن!!!درسته جناب مدیر؟؟ خسته شدین؟ اگه خسته شدین مدیر زیاده! استعفا بدین ! مدیران تو صفن!

تا جایی که یادم بود تصویر ذهنی خانوم مینوش عزیز و ترمه و عقب مونده بودم، اما الان یه نگاهی به تاپیک ها کردم، دیدم که بعلههه بجز خانوم ها مینوش عزیز و ترمه گرامی ، بنده از تصویر ذهنی جناب فرهنگ 27و خاله قزی و شیدا عزیز و مصباح الهدی عزیزم هم عقب موندم
    ( البته گفتم پست ها رو فقط نگاه کردمااااا تقلب نکردمااااا!! نگین تقلب کرده! البته چهره من کلا به لطف مدیر پویا بعنوان یک چهره متقلب نمایان شده!متاسفانه!

خب زودتر بریم سر تصویر ذهنی ، تا از مدیر پویا اخطار نگرفتیم، ماشالله دست به اخطارشون هم خیلی خوبه!!!!:D

تصویر ذهنی من از خانوم مصباح الهدی عزیز

بنا م خدایی که وجودم ز وجودش ، شده موجود

اول ویژگی های اخلاقی:

خانوم مصباح الهدی ، دختر با اعتماد بنفس، مهربون ، احساسی ، فکر کنم کمی زودرنج،
    زودم جوش میارن!خصوصا اگه در تاپیکی به ارزش های خانومی توهین بشه!

از ویژگی های ظاهریشون هم میشه گفت:

سن :26 (البته بهشون میخوره بیشتر 14 سالشون باشه!!ما دخترا هممون 14 سالمونه! هیچوقت پیر نمیشیم! همیشه خوب میمونیم!)
    یادمه گفتین سفید پوست هستین، دیگه چی گفتین؟بذارین فکر کنممممم!
    آهان گفتین قدتون هم حدودا 160 هست!
    نه چاقه ، نه لاغر!
    دختری با حجاب چادر هستن!
    شیک پوش و ساده پوش !
    فکر کنم دیگه شما یکی عینکی باشین! از این عینکا گردالو گنده ها! (من سر همه حدس میزنم که عینکی باشن، اما همش حدسم اشتباه درمیاد! شمارو دیگه درست گفتم !!! مگه نه؟)
    الان همه میگن این دختر بیخیال چرا همش دنبال افرادیه که عینک گنده گردالو بزنن!! اگه گفتین چرا؟

علاقه مندیا:

کوه نوردیه دوست داره
    اهل موسیقی کلاسیکه!
    اهل مطالعه اس!(میگم منو صالحه قرار شده اینجا ، یک کتابخونه بخریم! از کتابخونه بزرگا که با ندردبون ازشون میرن بالا کتاب ورمیدارن، اگه شما هم خواستین بیاین شریکی بخریم!)
    اهل هنره!
    اهل آشپزی!
    عاشق نی نی کوچولوهاست، وقتی میبیننشون میخواد بره باهاشون بازی کنه! دوستشون داره! واسشون قصه میگه بخوابن!! اصلا خاله ها عمه ها تا میبیننش نی نی ها رو میفرستن بغلش!
    براشون نقاشی میکشه!! به نقاشیاشون نمره میده!(میگم نی نی های فامیل شما هم مثه نی نی های ما ، برات پیام خالی میفرستن؟ یا بهت تک زنگ میزنن؟)

اگه مثه نی نی های ما وقتی سر کلاسی اینکارو میکنن، بهشون بگو نی نی جان ، اینکارو نکن ، گوشی مامان، ماله مامان!دست نزن بهش جیزه!
    اگه اینکارو میکنی برات دیگه نقاشی نمیکشم. ها!!!!
    دیگه این تذکرات و بدی اینکارو نمیکنن
    تجربه دارم ،اینکارو بکن، تهدید نقاشی و بازی نکردن و پارک نبردن، جواب میده امتحان کن!

خب من همیشه یک انتقاد رک هم دارم:

حس میکنم ، کمی کمال گرایی دارین!
    کمی هم زودرنجی !
    زودم عصبانی میشین، بعد یک پست بلند بالا مینویسین! بعد حتی اگه تاپیک بنده خدا قفل شده باشه بیخیال نمیشین، میرین سراغ تاپیک قبلی طرف ! حتما باید حرفتونو بزنین ، یجورایی سماجت در انجام کار!

رنگ مصباح الهدی ،هم خصوصیات رنگ قرمز و داره، هم خصوصیات رنگ زرد خالص و داره!!

زردیش بخاطر هوش و ذکاوت و استعدادش، قرمزش بخاطر گرمی و صمیمی ، بخاطر احساسات و عواطفش بودنش.

حالا تا اینجا همش نوشتاری و ذهنی بود، تصویر ذهنی من در غالب تصویر و نمیخوای ببینی!؟
    من عاشق این کاریکاتوره اممم!اینقده دوستش دارم! تو دفتر خاطراتمم نوشتمش ، تو هم با اجازه ات اینجوری میبینم!

خــــدا تنها روزنه اميدي است كه هيچگاه بسته نمي شود،
    تنها كسي است كه با دهان بسته هم مي توان صدايش كرد،
    با پاي شكسته هم مي توان سراغش رفت،
    تنها خريداريست كه اجناس شكسته را بهتر برمي دارد،
    تنها كسي است كه وقتي همه رفتند مي ماند،
    وقتي همه پشت كردند آغوش مي گشايد،
    وقتي همه تنهايت گذاشتند محرمت مي شود
    و
    تنها سلطاني است كه دلش با بخشيدن آرام مي گيرد نه با تنبيه كردن.

خـــــــــــدا را برايتان آرزو دارم

پ ن : خانوم مصباح الهدی ، بعضیااااااااااااااااا بمن اجازه نمیدن عکس هایی با حجم بالاتر از 12 kb بصورت مستقیم بذارم برای همین عکسام کوچولویه!!!! تازه بی کیفیته ، ورگرنه من اینقده عکسای با کیفیتتتییی میذاشتمممم!!!
    حالا شما لطف کن، نقل قول میزنین ، عکساشو پاک کنین، تا به دختر مظلومی چون من، اخطار قرمز رنگ ندن!!!!

**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : پنجشنبه 13 شهریور 93 در ساعت 21:07

4. 6 کاربر از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 14 شهریور 93), parsa1400 (پنجشنبه 13 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 13 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), شیدا. (جمعه 14 شهریور 93)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 17 خرداد 04 [ 10:31]
    سطح
    100
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,429

تشکرشده 6,478 در 1,819 پست

Array
    سلام ... .چند روزوقت، اضافه آوردیم.بنابراین ازخانم deljoo_deltang دعوت کردیم دراین تایپیک شرکت کنند...بنابراین از ۱۴تا۱۸شهریور نوبت ایشون هست.چون درپستهای قبلی درموردشیدا تصویرارسال شد وقت شیداسه روزمیشه از۱۸تا۲۱فکرکنم منصفانه باشه.*** استثنائا تا آخراین هفته هرکاربری که برای اعضا شناخته شده هست و ازقلم افتاده میتونه پیغام بدهد.اعضای شرکت کننده دراین تایپیک تا آخر این هفته هم میتونن پیشنهاد اضافه کردن عضو باسابقه روبدهند.***افراد جامونده مابی صبرانه منتظرجوابهای شمابه پستهاهستیمپ.ن:دختربیخیال بالاخره عکسها قابل قبول شدوزنشون کردم درست بود
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

6. 5 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (جمعه 14 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93), شیدا. (جمعه 14 شهریور 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

حالت من
    Khonsard
    Array
    خانم دلجو- دلتنگ:

حجاب داره (متناسب با شرایط محل زندگیش لباسهای بلند و پوشیده و روسری)
    دختر کوچولو داره
    قد 165-160، گندمی، چاق نیست.
    دکترای شیمی
    آروم و شمرده حرف می زنه.

برای رفع اختلافات جزئی که در زندگیها هست و زندگی ایشونم استثنا نیست،اونی که بیشتر تلاش می کنه خانم دلجو هست (فکر کنم بیشتر خانمها اینطورند)

غیر از رشته تحصیلی خودشون در زمینه های دیگه هم مطالعات خوبی دارند و برای تربیت دخترشون، زندگی مشترکشون، اعتقادات شخصیشون و ... با مطالعه و دانش اقدام می کنه.

صبوره. متینه. عمیق و آرومه. قدرت درک بالایی داره. انعطاف پذیریش خیلی خوبه. متعصب نیست ( به نظر و عقیده و خواسته اش) و صفر و یک هم نیست. می تونه دیگران را درک کنه و بپذیره (حتی اگر منطبق اصول اعتقادی و ذهنیش نباشند)

خیلی احساساتی (به معنی منفیش، که بر عقل غلبه کنه) نیست. هیجان زیاد، خشم زیاد، مهربانی زیاد، عاطفی بودن زیاد .... نداره. فکر می کنم برای زندگی اجتماعی خوب باشه، در زندگی شخصی شون نمی دونم تا چه حد از این منطق فاصله می گیرند ( به نظرم درصد لوسی و زن بودنشون، برای زندگی مشترک یه کم کمه. باید بیشتر لوس باشه )
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

8. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 01 شهریور 94 [ 00:18]
    سطح
    50
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 154
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    2,600

تشکرشده 1,855 در 418 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام

خانوم دلجو_دلتنگ عزیز و دوست داشتنی

ایشون خیلی مهربونند...دلسوزند...فکر میکنم عین من زود به گریه می افتند(چه شاد باشند چه غمگین)
    فکر کنم مذهبی باشند...مانتویی هستند اما حجابشون کامله

خانوم دلجو جثه ریزی دارند
    آشپزیشون خوبه

اگر از موضوعی ناراحت باشند بیشتر تو خودشون میریزند
    اهل بحث کردن نیستند...سعی میکنند در آرامش کامل مشکلاتشون رو حل کنند

فکر میکنم فوق لیسانس داشته باشند
    خیلی صبور هستند

انشاالله همیشه سالم و سلامت باشید خانومم هم شما و هم فرزندانتون

10. 6 کاربر از پست مفید آرام دل تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93), شیدا. (جمعه 14 شهریور 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    مصباح الهدی

مهربونه
    خوش صحبته شیرین زبونه
    راحت می تونه خودشو تو دل همه جا کنه
    تصورم یه دختر با صورت خنده رو و مهربون و پره که پوست روشن و موهای تیره داره. اما فکر کنم در واقعیت هم چشم هم موهاشم روشنه مثلا عسلیه
    باادبه
    برعکس اونچه که فکر میکنه در باره زیاد خواستگار داشتن اما به نظرم بد نیست
    هم مصباح الهدی هم فرشته اردیبهشت خیلی خواستگار داشتن و اصلا هم راضی نبودن خسته شدن
    اما اینم درنظر بگیرین که شما روابط اجتماعیتون و برداشت هاتون از ادما خیلی بهتر شده
    تو خونه خودتون در ارامش نشستید و اموزش دیدین :) واسه ادم درونگرا (مثل من) این میتونست خوب باشه
    وگرنه ادم باید هی با درگیری ها و احتمالا اسیب هایی که می بینه خیلی چیزا رو یاد بگیره
    پس ناراحت نباشید و به چیزای خوب فکر کنین. مثلا به اینکه وقتی ازدواج کردین انقدر پخته هستین که بدونین چطور باید رفتار کنین

در مورد درک غم. ممنونم عزیزم. دیدگاه امیدوار کننده ای بود.
    ولی یه وقتایی هم هست که ادم بره توی درک کردن غم دیگه نمی تونه به شادی همیشگی برگرده ممکنه گیر کنه توش
    واسه همینم خوبه کسی درک کنه اما نیازی نیست که تجربه اش کرده باشه

راستی مصباح الهدی جان پستی که برام گذاشتی واسه تصویر ذهنی واقعا دلنشین بود. خیلی ممنونم

به نظرم چیزی رو به دل نمی گیری. همه رو می تونی ببخشی. مگه اینکه واقعا مشکلی باشه که برای تو ضرر رسان باشه که اونم باز کینه به دل نمی گیری اما از شخص ضرر زننده دوری می کنی

فکر کنم رنگ سبز و رنگ نارنجی رو دوست داشته باشی

واسه مامانت بیشتر وقتا گل می خری :) همینطوری دوست داری می خری واسش

برعکس اونچه که می گن سخت گیری فکر می کنم ممکنه اسون گیر باشی واسه انتخاب همسر. حتی شاید بعضی وقتا زیادی هم اسون گیربشی مثل داون دفعه ای که خواستگارتو می گفتی پسندیدی اما بابات مخالف بود. به نظرم بابات زیادی سخت گیره در کل.
    اما چون بعد از خواستگار باهم می شینین همه اتون نظراتتونو به هم می گین و بعد تصمیم می گیرین. نتیجه تصمیم گیری مساعد میشه

ابراز احساساتت هم خوبه. خوبم هست واسه ازدواج.

12. 6 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), parsa1400 (جمعه 14 شهریور 93), مصباح الهدی (جمعه 14 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    مصباح الهدی

ظاهری: قد 165، نه خیلی لاغر (متوسط)، سفید، صورت آروم با لبخند ... تصویر زیبایی از من در ذهن داری. (با تقریب درسته )

مهربان ممنونم
    با اعتماد به نفس گاهی متغیره. ولی در کل خوبه.(بیشتر عزت نفسم را سعی کردم بالا نگه دارم)
    به قول دلجو-دلتنگ تو دنیای سفیدی بزرگ شده. بله راست می گید. ولی گفتم می خوام دنیام را سبز کنم. یعنی تعادل داشته باشه.مثل سریال شوق پرواز که تو زندگی سختی و مشکلات داشتند ولی در عین حال چون صداقت در عشق تو زندگیشون داشتند همون سختی هم شیرین و خوب بود.

صبور بیشتر مواقع بله(نه همیشه)

حس مادری و خواهری قوی داره. بله... بچه ها را هم خیلی دوست دارم. از جهت مادری و خواهری فکر کنم خیلی مسئولیت پذیرم

مسئولیت پذیره بیشتر مواقع بله
    باهوش و عاقله. باهوش بله ... عاقل سعی می کنم.عقل خودم نرسه از بقیه حتما مشورت می گیرم. گاهی هم شاید احساسی فکر کنم.ولی تو اون شرایط تصمیم نمی گیرم.

از نظر روحی لطیف و آروم و سالم به نظر می رسه.
    ممنون لطف داری.

ممنون شیدا جان از تصویر ذهنی قشنگت. امیدورم موفق باشی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط terme00 نمایش پست ها
    سلاااااااااااااااااااام

سلام ترمه جان
    3- مصباح الهدی :
    هدی تپله ... محجبه هم هست .. یه روسری که ترکیب رنگ های روشن و شاد با یه چادر تصور می کنم که یه صورت تپل ازش زده بیرون
    ... محجبه هستم. تصویرت خوشگله یه چیزاییش شاید تقریبا مطابقت داشته باشه.نه همش.

یه عطر ملایم داره ... همیشه تمیز و سفیده دختر عاقلیه .. از بس خواستگار داشته و رد کرده استاد شده تو این زمینه
    رنگ سفید را برای لباس خیلی دوست دارم.استاد هم شدم

خیلی مهربونه و همه نوشته هاش لطیفه ...
    ممنونم.چقدر همه اینو می گن. فکر نمی کردم از تو نوشته هام حس بشه:)

دختر اول خانواده س و یه خواهر کوچولو هم داره ...
    خواهر ندارم:(و فرزند آخرم :)

هر کاری رو که میخواد انجام بده با وسواس زیاد در مورد فکر میکنه ...
    قبل هرکاری خیلی بررسی می کنم. میشه گفت محتاط هستم.

آشپزیش بد نیست ... گذاشته با همسر آینده تمرین کنه ولی تا دلتون بخواد برای همصحبتی و تفریح با شوهر آینده ش برنامه ریزی کرده ... بله همین طوره:)

پدر مادرش خیلی قبولش دارن ... بله.

احساس میکنم گاهی برای ازدواج خیلی سخت میگیره
    شاید

یه پست یه بار ازش دیدم شماره حرم امام رضا رو گذاشته بود ...اون لحظه خیلی به دلم نشست دوس داشتم یک عالمه ازش تشکر کنم

منم اون پستم را تو حال و هوا خیلی دوست داشتم. خوشحالم تو هم دوستش داشتی.

- - - Updated - - -

.
    ترمه جون از تصویر زیبایت خیلی ممنونم
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : جمعه 14 شهریور 93 در ساعت 15:52

14. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), آرام دل (جمعه 14 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    سلام

بانو مصباح سلام سلام آقای پارسا

چی بگم تمام اصله کاری هارو دوستا بارها تکرار کردن . ولی خب ارزش تکرار داره .
    شما لطف دارید

دوستان شنیدین میگن برا رسیدن به خدا راه های زیادی هست ؟ تمام این راه هارو این بانو بلده .

نه آقای پارسا.این تصویرتون غلطه یا لااقل برفکیه!!! من شاید یه راه بلد باشم که تو رفتنش خیلی هم خوب نیستم. ای کاش همون جور که شما می گید بودم.

تو بیشتر رفتارها و اخلاقیات به مادرش رفته چون مادرش یه کدبانوی واقعیه . سلامت باشن
    فکر نکنم بتونم مثل ایشون بشم.ولی چرا بیشتر رفتارهام بهشون رفته.

ولی دختر باباییه و تو صبر و تحمل درد به پدرش رفته تازگی ها تو خودشم میریزه . (انشالله بهتر باشن و سلامت)
    بله درسته.

ظاهرا شاد ولی از ته دل نه . بد پسند نیست راهو بلده ولی تصمیم خودشو باور نداره ومنتظر نشانه ای از نور الهی تا راه درست براش روشن کنه تا با خیال راحت قدم برداره . مصباح خودش منتظر نوری از هدی ست .

تعبیرتون خیلی زیبا بود... بله گاهی همین طوره. (نه همیشه)

آواتارشون نوریست از اعماق تاریکی ها بر آسمان بیکران ما کبوترا هرچند دست حکمت روزگار بال مارو چید از پریدن محروم شدیم ولی اینم جای شکر داره و از رو زمین نگاه کردن به سه کبوتر سفید که رنگشون نشونه خوشبختیشونه لذت دیگه ای داره ( کبوترا بانو مصباح همسرشون و دخترشونه )
    خیلی تعبیرتون از آواتارم قشنگ بود و بیش از حد به من لطف داشتین.این قدری که تعبیر من شاید این طور نباشه.
    ولی می گم جریانش چیه.چون واقعا مفهوم آواتارم را خیلی خیلی دوست دارم.

صفحه آسمون صفحه روزگاره که من دنبال سرنوشتم می گردم. اول این آسمون کاملا ابری بوده! و دل من هم شاید ابری تر! مصلحت خدا را درک نمی کردم ،چون چیزی نمی دیدم. بعد کم کم یه نوری دیدم و به سمتش رفتم. رفته رفته ابرها کنار رفتند و من اون سرنوشتی که از خدا می خواستم را دیدم. ابرها که کمتر شدند هم نور بیشتر شد هم کبوترها تونستن راحت تر همو پیدا کنند.(منظورم اینه وقتی به سمت نور می ریم رفته رفته وضعیت آسون تر میشه و فقط کافیه ما تو مسیر درست قدم برداریم و نترسیم همه چیز خودش را نشون می ده)

درسته! کبوتر سمت چپ که بزرگتره همسر آیندمه. کبوتر سمت راست منم. کبوتر وسطیه دخترمه. که وقتی کاملا ابرها رفتند (یعنی وقتی من کنارشون بزنم)ان شاالله همو پیدا خواهیم کرد. (کبوتر سفید هم تو ذهن من تداعی کننده کبوترهای امام رضاست آخه من از امام رضا همسر آیندم را خواستم!)

بانو توکلت به خدا باشه راه درست خودشو نشون میده ولی چشمات باز باشه نه مثل ببندی بگی چرا نمیبینم
    بدروووود

بله چشم. حتما توصیتون را جدی می گیرم و ابرها را کنار خواهم زد تا درست ببینم! ان شاالله ابرهای زندگی شما هم کنار بره و نور را ببینید و حقیقت خودش را زودتر به شما نشون بده!
    ممنون آقا پارسا تصویر ذهنی شما از تصویر واقعی من خیلی زیبا تر بود. ای کاش به چنین تصویری برسم.

ان شاالله به برکت دهه کرامت و میلاد امام رضا علیه السلام ابرهای زندگیتون و دلتون کنار بره و به آرامش واقعی برسید.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : جمعه 14 شهریور 93 در ساعت 22:18

16. 5 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), parsa1400 (جمعه 14 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اسفند 99 [ 10:31]
    سطح
    89
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,890

تشکرشده 2,698 در 675 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    بانو مصباح سلام

نکته در مورد آواتار شما

تصویر ذهنی من و تصویر واقعی شما هر دو زیباست (البته جسارت بر خودستانی نشه و این لطف شماست )

ولی زمان این دو متفاوته زمان تصویر من برا چند سال آینده ست زمانی که شما و همسرتون کیک دو سالگی هدی رو فوت میکنید و اون با قدم های تاتی تاتیش خودش به کیک میرسونه تا خرابش کنه .

و زمان تصویر شما برا حال که البته اونطور که نوشتید راه بر شما روشن شده و ابرها رو کنار زدید و اینکه دری از درهای آسمون بر شما گشوده شده ودر یک قدمی اجابت هستید .

بانو آیه های هدایت کننده بشر متعلق به 1400 یا 2000 سال پیش نیست هر زمان بخوانی تازه و روح بخش و الهام بخش هستند ودر کل در حسار زمان نیست و هدایت جاودانه در کلماتش نهفته است .

بعضی از تصاویر خاصیت جاودانگی دارن و بسته به بیننده و حال درونی او معنا و مفهوم پیدا میکنند و بیان میشود
    پس تصویر شما میتونه امروز خیلی زیبا تر باشه و هست شک نکن

یادمه بچه بودم رفته بودیم امام رضا ع انقدر کبوتر داشت که صحن پر میشد ویه قسمتی که پر از گندم بود . بگم قد بچگیام گندم ریخته بود باورت نمیشه . حالا به چند علت کم شدن فقط چند دسته ای تو صحن انقلاب موندن
    مردم کبوترای دلشکسته حرم فراموش کردن . برا ضمانت میرن پیش آهو .

ای امام رضا ماکه صدامون به گوش کبوتران بلند پرواز شما نمیرسه پاهامون به گرد آهوان تو نمیرسه . ولی نگاه پر از خواهشمون رو دیدییییی . ندای شفاعت دوستانمو شنیدی .پس اجابتشون کن و بعد اجابتم کن . بر تو بدرود حرام است چون تو سراسر درودی سلام

بدرود
    ببخشید کمی از موضوع فاصله گرفت . این روزا تمام انجمن ها بوی عطر گرفته و این هم به خاطر دعای بانو مصباح بود .

18. 5 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (یکشنبه 16 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    14,753

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام

دیدم اینطرفها خلوته، کسی توی تاپیک تصویر ذهنی نیست و منم وقت دارم، گفتم بهتره جواب لطف دوستان را بنویسم.
    البته به شیوه ی خودم. جلوی هر جمله ای می نویسم چنددرصد درسته. اینطوری راحت تره.

نقل قول نوشته اصلی توسط آرام دل نمایش پست ها

سلام خانوم شیدا عزیز دلم.
    سلام آرام جان
    اوایل که پست شما رو میخوندم فکر میکردم اخلاق تندی دارید اما رفته رفته متوجه شدم خیلی هم مهربانید
    دلسوزند 100%
    راستش تا الان من هنوز نمیدونم شما متاهلید یا مجرد! ر.ک. به پروفایل
    بچه ها رو دوست دارند 100%
    مغرور نیستند 70%
    اعتماد به نفس بالایی دارند 80%
    فکر میکنم زود عصبانی میشند 40%
    دسپختشون خوبه 90%
    مدرن هستند ؟
    تو مذهبی بودن مطمئن نیستم پنجاه پنجاه شاید (چی گفتم!!)
    تک دخترند و دو تا برادر دارند 0%
    شیک پوش هستند ؟ فکر کنم آره
    30_32 سالشونه 90%
    قهوه خیلی دوست دارند100%
    شیدا خانوم بهترینها رو براتون آرزو دارم خواهر دوست داشتنی و گل من.
    آرام دل عزیز، بسیار ممنون از لطفت. خوشحالم که آرام دل مهربون، با این همه گل و بلبل برام پست نوشته و نشون می ده که چقدر آروم تر و سرحال تره.
    منم براتون آرزوی زندگی شیرین و
    بدون تبلت یک دوجین کوچولوی نازنین دارم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    خانم شیدا

باهوش نکته سنج واگراین راه رو افراط کنه کمی بدبین میشه 100%

دلسوز 100%

ازاون تیب اشخاص هست که میگه هرچه درعرف هست لزومادرست نیست وبایدزود هم متوجه اشتباهات اپیدمی شد 80%

از درون زیاد شادنیست وکمی خشک بنظرمیرسه واین باعث میشه گاهی هم حسی هاش ضعیف بشه وقتی به کسی بگی سیگارنکش بایدخودت از نفس کشیدن سالم لذت برده باشی تا اثرکنه 90%

قدش کوچکه 0%

انعطاف پذیریش کمه 50%

مذهبی ولی دیدگاه خاص هم داره 60%

درکل باید بیشتر روی انرژی مثبت کارکنه و یه کم هم روی شجاعتش کارکنه این دوتا رو واسه موفقیت حتمالازم داره 100%

گاهی زیادغصه میخوره وتمرکزمیکنه وقتی ازین رویه خسته شدراه رهاییش رو یه نوع بیتفاوتی عصبی گونه میذاره...باید روی تمرین سپردن وسپاسگزاری وبعدش توکل بیشترکارکنه 100%

اصالتا ازشهرهای سردسیر شایدباشه 100%

صادق وفادار درستکار 100%

سعی میکنه خودش باشه 100%

شیدادخترعاقلیه وعاقل می ماند ممنون

شیدا کمی تنها به نظر میرسه ویک دلیلش
    نگاه انتقادیش به زندگی اطراف شاید باشه

دست خطش خوبه‏‏ 80%
    باآرزوی خوشبختی برای هر دوگرامی
    ممنونم امین گرامی از وقتی که گذاشتی و نگاه دقیقی که داشتید.
    من هم برای شما آرزوی خوشبختی و سعادت دارم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    شیدا

دلسوزه 100%
    خیلی مسووله 100%
    سازنده است. فکر کنم آره.
    اگه یه مشکلی پیش بیاد همکاری می کنه تا مشکل رفع شه. فکر کنم تنها کسی که دقیقا اوضاع مرورگرشو توضیح می داد به قصد اصلاح و بهبود (موقعی که مرورگراکار نمی کردن همین جند وقت پیش) شیدا بود. سازنده است. خودشو نمی کشه کنار و می خواد اگه بتونه امور رو بهبود بده. این خیلی عالیه. (من سازنده نیستم در کمال خجالت )

مستقله. من چیزی از وابستگی ندیدم درش فکر می کنم یه جور استقلال اجباریه.
    ممکنه وقتی عاشق میشه خیلی مراقبت می کنه از روحیات طرف مقابلش حتی چی چقدر خورد و نخورد هم براش مهم میشه یه وقت سرما نخوره و ... فکر می کنم وابسته به اون شکل نمیشه. اما حالت حمایتگر و مراقب میشه نسبت به کسی که دوسش داره. این ممکنه به نظرش وابستگی بیاد در صورتی که نیست. 80%-70%

قد بلنده. یه کم رو به لاغره. اندامش خوبه. 95%
    دامن می پوشه. کت و دامن مثلا. لباساش همیشه مرتب و منظمه و رسمی. 10%
    پوستش گندمیه. سبزه نیست 40%

فکر کنم وقتی اعصابش خورده رک میشه و خیلی واضح می نویسه . اما وقتی حالش خوبه خیلی خیلی ملایم میشه. 90%
    ملایم و مهربونه 90%
    خیلی معقوله حرفاش و تصمیماش احساساتی نیست سنجیده تصمیم می گیره 60%

اسپرت نمیپوشه 10%

موهاش بلنده تا پایین شونه هاش 100%

صداش هم دلنشینه هم محکم می گن. ولی منم مثل همه وقتی صدای خودم را می شنوم برام عجیبه
    کسی بهش زور نمی گه 50% مثلا بابام خیلی راحت بهم زور می گه
    البته منظورم ادمای بیرون از خونه است مثل دوست و همکار. حدشونو بهشون نشون می ده و نمی ذاره کسی به فکر زور گفتن بیفته 80%

خیلی اهل مدارا است. با وجود اینکه بعضی پستاش رک هست اما فکر می کنم در ملاقات های رو در رو خیلی مدارا می کنه با همه گاهی زیاد از حد

درکش بالاست ممنون

اگه یه مرد تلاششو می کنه بخندونتش خوشحالش کنه اونم دلشو نشکنه یه لبخند به روش بزنه دلشادش کنه خوب متوجه نشدم. اگه غریبه باشه نه.

دوست خیلی خوبیه اگه خودش بخواد دوست کسی باشه دوستام می گن. ولی خب اگه فکر می کردن خوب نیستم که دوستم نمی شدن

ممنونم مینوش جان که اینقدر تصویر خوبی از من داشتی توی ذهنت. برای شما دوست خوبم آرزوی بهترین ها را دارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    حالا نظرم در مورد بانو شیدا

مهربانه 100%
    منطقیه 80%
    خیلی ریزبینه 80% به بالا
    آدم دقیقی هستش 90% به بالا
    برام خیلی جالبه مثلا یه تایپیک میخونه میره میگرده جستجو میکنه نوشته های قبلیشم میخونه!!!توی کارش نشون میده جدیه 80%
    حافظه خوبی داره 90%
    مجرده 100%
    اصلا از خواستگاراش چیزی نمیگه یا خواستگار نداره یا توی خصوصی با مدیر و مشاورین سایت در میان میزاره 100%
    مودب و فهمیدست ممنون
    از اینایی نیست که زود خودمونی بشه یکم دیرجوش هست ولی وقتی بجوشه دیگه یه دوست خوبه 90%
    حد و مرز خودشو میشناسه و حریم های یه دختر ایارنی را رعایت میکنه 80% به بالا

کلا خیلی دختر خوبیه
    ممنون آقای خاله قزی از این که لطف کردید و نظرتون را در مورد من نوشتید. تقریبا همش درست بود.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط deljoo_deltang نمایش پست ها
    در مورد شیدا

دختر ساده پوشیه 80%

خوش فکره ممنون

لاغره 100%

منطقیه 80%

والدش خیلی فعاله فکرکنم.

به تازگی سعی کرده پستهاش رو کمی ملایمتر بنویسه اما خوب نوشته روح ادم رو نشون نمی ده 90%

ادم بصری ایه 70-60%

زود جوشه اما کنترل خوبی هم بر احساساتش داره 70%

به نظر تک دختره 0%

فکر می کنم اهل یک ورزش رزمی باشه 0%

اهل مطالعه هست اما نه داستان 90%

فکر می کنم از شعر خوندن لذت می بره 100%
    ممنون دلجوی آروم و مهربان که وقت گذاشتید برام نوشتید. شاد و سلامت باشید.
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : شنبه 15 شهریور 93 در ساعت 14:58

20. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

ammin (یکشنبه 16 شهریور 93), deljoo_deltang (دوشنبه 17 شهریور 93), meinoush (شنبه 22 شهریور 93), terme00 (دوشنبه 17 شهریور 93), مصباح الهدی (یکشنبه 16 شهریور 93), آرام دل (شنبه 15 شهریور 93), دختر بیخیال (شنبه 15 شهریور 93)

صفحه 28 از 35 نخستنخست ... 8181920212223242526272829303132333435 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)