تشخیص و نر و ماده بودن مار رو که تابلو بود شوخی کردم. به خاطر کلکل بود.
اما خبر نداری بندهٔ خدا!جانورشناسیم در سطح خوبی هستش. اون مطلبی که در مورد پشهها گفتم کاملا درست و علمی بود.
اگر قبول ندارید سری بزنید به سایتهای علمی. ویکیپدیا هم هر چند خیلی معتبر نیست، اما بد هم نیست دیگه. این هم لینک (کلیک کنید) توی قسمت Introduction نوشته:
این پشههایی که ما دور و اطرافمون میبینیم از مدل خونخوار هستن. پس حرفم درست بود.Also, in the bloodsucking species, only the females suck blood
برای اطلاعات بیشتر میتونید سرچ کنید:
?Why do only female mosquitoes bite
البته دلیلش اینه که برای تولید مثل به بعضی مواد موجود در خون نیاز دارن.
* حالا این فلسفه چه ربطی داشت که گفتین؟!![]()
من البته فلسفه چیز زیادی بلد نیستم، ولی دیگه بعید میدونم اونجوری باشن که از روی عبارت "تنها پشههای ماده نیش میزنن" نتیجه بگیرن که در باقی موجودات هم همینطوره!
اون الاغی که من میگم شخص شخیصی هستش! مطمئنا اگر داستانش رو بخونید پی میبرید. خیلی هم عاقل و باهوشه.
بهار خانم شما یه اصل رو هنگام ترجمه فراموش کردین ... این اصل رو میگم:
خانم دلجو چه دعای خوبی. انشاءاللّه همهٔ مجردها، خودشون رو برای ازدواج آماده کنند و شریک زندگیشون رو هم زود پیدا کنند و کلا خوب و خوش باشند. نیش و اینجور چیزا هم چه مردونه و چه زنونه، تو زندگیشون کم داشته باشن.یجوری معنا کنید که مفهوم خوبی برای شما و نتیجهٔ خوبی برای من داشته باشه!

جانورشناسیم در سطح خوبی هستش. اون مطلبی که در مورد پشهها گفتم کاملا درست و علمی بود.

یعنی آدم را برق بگیره جو نگیره 

نشم؟؟

))

علاقه مندی ها (Bookmarks)