تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
بی دل (شنبه 10 تیر 91)
تشکرشده 756 در 179 پست
حالا چرا گریه؟نوشته اصلی توسط بی دل
مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى (پیامبر اکرم ص )
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
هیچی جهت خالی نبودن عریضه! جهت خوردن توی ذوق بچه!
بی دل (شنبه 10 تیر 91)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام من مسافرت فعلا کنسل شد مرخصی ندارم مسافرت اول مهر باشد مسافرت عا لی باشد به زودی برای همیشه از تالار می روم صددر صد برای همیشه از تالار می روم ممنون
دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم
تشکرشده 756 در 179 پست
lحمد ابراهیمی چرا می خوای برای همیشه بری؟
بچه مثبت (جمعه 09 تیر 91)
اعضا ی خوب تالار چند سا ل توی تالار زحمت کشیدم نمره به من چند می دهید
چند رو ز تالار هستم رو ز اخر در تالار می روم چند رو ز دیگر برای همیشه از تالار می روم دلم برای اعضای خوب تالار تنگ می شود
مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 می کنم
![]()
محمدابراهیمی (شنبه 10 تیر 91)
تشکرشده 10,164 در 2,192 پست
ای جانم، عزیز دلی، تو همیشه 20ی، تو خودت نمره 20 ی،مگه میشه تو زحمت بکشی و ما ندونیم! نه جانم میدونیم خوبش رو هم میدونیم، یه دونه ای بخدا![]()
keyvan (یکشنبه 11 تیر 91)
سلام
اقای کیوان عزیز اقای حامد عزیز خانم فرشته مهربان محترم خانم نازنین 1 محترم خانم بی دل محترم خانم پاییزان محترم خانم چشمک محترم خانم بهار 66 محترم بچه مثبت محترم خانم سارا بانو اقای بی بی اقای خار پشت دانوب خانم دختر مهربون خانم گلنوش 67 خانم مریم 123
چند سا ل در تالار با شما بودم برای من خیلی افتخار بزرگی بود چند سا ل از شما خیلی چیزهایی یاد گرفتم
چند رو ز از تالار برای همیشه می روم خداحافظی می کنم اعضای خوب تالار مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم
![]()
محمدابراهیمی (شنبه 10 تیر 91)
تشکرشده 756 در 179 پست
محمد جان گرچه هیچ وقت نفهمیدم چی می نویسی(به خاطر جمله بندی هات)! اما واقعا دوستت داریم. اگه تو از تالار بری کی هی بگه مسئول فنی تالار را عوض کنید :) اگه بری که دیگه تالار نقاش نداره اونم نقاش دلسوزی که پدر آقای سنگتراشان را در آورد از بس گفت مدیر فنی را عوض کنید! :)
محمدجان من نمی تونم بگم نرو اما می گم هرجا هستی موفق باشی
بچه مثبت (شنبه 10 تیر 91)
سلام دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم دلیل رفتن از تالار به مدیرهمدردی گفتم متخصص فنی تالار عوض کن اگر متخصص فنی تالار عوض نکند من از تالار می روم مدیرهمدردی در جواب گفت متخصص فنی تالار عوض نمی کند من ناراحت شدم گفتم از تالار می روم ممنون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)