سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
بچه ها موضوعی که قدیمی هست شما دیگه ادامه ندین تا دوباره نیاد صدر نوشته های امروز قرار بگیره
مرسی
تشکرشده 4,222 در 1,018 پست
از همه بچه های تالار معذرت میخوام
متاسفانه بحث رفتن سورنا انقدر واسم تلخ بود که به تاریخ توجه نکر دم
من این تایپیک رو قبلا ندیده بودم برای همین اشتباه شد
بازم معذرت
تشکرشده 2,462 در 461 پست
با سلام
من يكي كه خيلي خندم گرفت از سركار رفتن دوستان :D آخه چرا شما ها اينقدر ....
چيه ؟!! داشتم مي گفتم آخه چرا شماها اينقدر ماهيد؟!!![]()
تشکرشده 55 در 39 پست
سلام به دوستان خوبم
سلام به هموطنان عزیزم
سلام به همدردهای مهربانم
عزیزان:
من در این مدت کوتاه که با شما دوستان همقدم شدم از ناراحتی شما اندوهگین و از خوشحالی شما مسرور میشدم. همیشه سعی میکردم با تجربه ها و مطالعاتی که اندوخته بودم بهترین راهنما برای دوستان باشم.
اما الان احساس میکنم وجودم مثمر ثمر نیست .
با شرمندگی و عرض معذرت در اخر عرایضم میخواهم از پیشکسوتها گله بکنم.
دوستان من میفهمم که شما با دوستان هم دوره یتان لحظه های بیشتری را گذراندید ودرک میکنم که از انها بیشتر تقدیر کنید اما این را نمی فهمم که چرا در برابر تازه واردها جبهه میگیرید و خیلی سخت از انها تشکر میکنید و راحت قبولشان می کنید؟؟
عزیزان از ما که گذشت با دیگرانی که سهیم میشوند در لحظه های زندگیتان چنین نکنید.
امیدوارم در تمام لحظه های زندگیتان موید وپیروز باشید. و تشکر میکنم ازدوستانی که همیشه همراهم بودند و در این مدت کوتاه لطفشان شامل حالم بود.
خداحافظ . سپیده ی عشق
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
عزيزم چرا اينهمه نازك دل شده اي ؟!!!!!!!!!!!!
عزيزم براي شناخت فرصت لازم است . چه كسي گفته تازه واردين تحويل گرفته نمي شوند؟! تازه شما كه تازه وارد نيستيد . شايد خيلي از مطالب در سكوت خوانده شود و اين خاصيت دنياي مجازي است . من به شخصه هميشه مطالب شما را خوانده و از آن ها بهره برده ام . آيا زمان براي شناخت را حق من نمي داني ؟!!!!!!!!!!!!!مسئله تشكر هم كه عنوان داشته اي عزيزم اين امكان تالار كه تازه چند وقتي است راه اندازي شده است . بايد به همه فرصت داد .
عزيزم مشكل اصلي چيست ؟! علت اين همه نازك دلي ات را بگو شايد بتوانيم به هم كمك كنيم .
ani (دوشنبه 07 اردیبهشت 88)
من هم می گم اینقدر نازک دل نباشید. البته خودم همینطورم
bahar2232 (دوشنبه 07 اردیبهشت 88)
تشکرشده 10 در 9 پست
مطالب شما حتی اگه برای یک نفر هم مفید باشه شما رو مجبور به ماندن و کمک کردن یه همون یک نفر می کنه
پس به این فکر کن شاید (حتما) کسی به همفکری های تو احتیاج داره
hasti3 (دوشنبه 07 اردیبهشت 88)
تشکرشده 3,618 در 912 پست
به نظر من هم شما باید اون قدر اعتماد به نفس داشته باشی که بتونی خودت و اطلاعاتت رو به دیگرون ثابت کنی و زود از گود خارج نشی؟!
پس هنوز زوده با همدیگه کار داریم و به نظر من شما، یه خانوم فهمیده و خوب هستید پس اینقدر زود ناامید نشید و اگر مشکل دیگه ای هست لطفا عنوان کنید تا با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
del (دوشنبه 07 اردیبهشت 88)
تشکرشده 4,460 در 1,179 پست
خب بله قدری انتقاد شما را قبول دارم...
ولی به نظر شما چرا پیشکسوت ها در بعضی موارد (که البته بسیار کم است) مطالب تازه واردین یا نظر آنان را قبول ندارند.....؟؟؟
دلیلش بسیار روشن است >>>چون تقریبا هیچ گونه شناختی درباره تازه واردین و افکار و حتی نیت انان ندارند.....
و اینکه اگر مخالفتی با نظر آنان می شود یا خدای نکرده نوشته هایشان مورد استقبال قرار نمی گبرد آنهم دلیلی دارد ......1:::شاید تاپیک ایجادی آنان تکراری است...
2::شاید موضوع مطرح شده اصلا نیازی به راهنمایی ندارد و صرفا به دلیل تخیله احساسات نوشته شده...
3:::نبودن کاربران فعال در روزهایی که اعضا تازه وارد تاپیکی باز کرده اند...
ولی این را هم در نظر داشته باشید پیشکسوت ها هم مانند تازه واردین ظریفتی دارند و شاید نتوانند در یک روز به تاپیک های متعدد سری بزنند.
و در اخر از توجه شما و گوشزدی که دادید سپاسگزارم..امیدوارم این مشکل (که البته واقعا پیشکسوت های ما بی دریغ تلاش می کنند) نیز حل شود.....
بدرود...
حسین پور (دوشنبه 14 اردیبهشت 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)