عزیزم این حرفاچیه؟؟؟؟؟؟ خانمی خیلی ازتوبعیده!!!! اتفاق خاصی نیفتاده!ایشون فقط یه خاستگاربود،همین.
چرا اینهمه واسه خودت مهمش کردی؟ اصلا بیا اینجوری فکر کنیم که باخودش به این نتیجه رسیده که لیاقت اینهمه خوبی تورو نداره وپاپس کشیده.یا اصلا بیا اعتمادبه نفسمون رو بالا ببریم ویگیم:هیچ نقطه مثبتی این آقا نداشت که من رو اینهمه غمگین کنه.آخه چرا غصه چیزی رو میخوری که عمروجودش تو زندگیت فقط چندروز بود؟ عزیزدلم یه چیزی رو رک بهت بگم:اگه برای همچین اتفاقات پیش پا افتاده ای بخوای اینطوری زانوی غم بغل بگیری فردا با مشکلات زندگی مشترک چطوری میخوای سرکنی؟گل من یه کم صبور باش!
اگه باور کنیم که هیچ اتفاقی توی زندگیمون بی دلیل وبی حکمت خدا نیست می تونیم از هر ثانیه اش یه درس بزرگ بگیریم.وحالا:
1- بهبود روابط تو با پدر
2-بهبودروابط پدربامادر
3-تمایل پدر به سمت منطق
4-کسب تجارب ارزشمند برای تو درمقابل خواستگاران آینده
5-ازمون صبرتو
و...
این 5 مورد دلیل این اتفاق زندگی تو ازدید منی که ازیه رابطه مجازی شاهدقضیه بودم هست.دقت کنی این موارد رو به بیش از 10 میرسونی واونوقت پذیرش آسانترخواهدبود.
یه انرژی مثبت هم بهت بدم:دیشب تقریبا تا نزدیکای صبح بیداربودم ومشغول راز ونیاز،همون ابتدا که خواستم شروع کنم یهویی تو وسرافراز وگل مریم اومدید تمام ذهنمو پرکردید تا اینکه با یک سوره یس به نیت ارامش تو ویکی دیگه برای سرافراز وهمچنین برای گل مریم رازونیازم روباخدا شروع کردم.

...اوهووووم! 

ببینید درصد دریافت شما از این کل و نسبیت 

دور از جون همه سرماخوردم شديد ... عطسه !

علاقه مندی ها (Bookmarks)