شعار شما دوست عزیز این است :
به نام انسانيت که زيباترين رسم است
میخواهم آغاز یک حرکتی باشم. شاید بتوانیم بدون وابستگی، بعنوان یک انسان در کنار هم باشیم تا مشکلاتمان حل شود. مشکلات همیشه هستند و به شکل های مختلف خودشان را نشان می دهند و متأسفانه آدمی را مستأصل میکنند و گاهی هم از پا در می آورند. اگر نیاز داریم، بیاییم و از آن پردهء انکار بیاییم بیرون و فریاد بزنیم "من کمک می خواهم". ما بخاطر غرورهایمان بعضی مواقع خودمان را شکنجه میدهیم. !!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی متاسفم دوست عزیزم برای حذف تاپیک : چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟
(( إن وعد الله حق )) هرگز و هرگز نخواهم گذشت که واقعا بی دلیل این تایپیک رو حذف کردید ٰ دوست داشتم قبل از آن را به تمام اعضا و کاربران نشان میدادید . اگه هر خلافی حتی کوچک کوچک در آن مطرح شده بود ٰ من خودم اینجا را برای همیشه ترک میکردم .
واقعا برای شما که برای من و امثال من الگوی سایت می باشید این رفتار پسندسده نبود .
البته تا کاربری من رو قفل نکردید ٰ اینجا میام ٰ افتخار هم میکنم ٰ به خاطر دوستان عزیزی که واقعا دوست دارن همدرد هم باشند ٰ من این جو را که کمک به رفع مشکلات هم نوع خودمون باشه رو خیلی دوست دارم ٰ
سال 87 که اومدم در این جو ٰ قصد ادامه داشتم ٰ اما به خاطر مشکلاتی از قبیل دسترسی نداشتن به اینترنت و ... نتونستم ٰ ولی الان قصد دارم صمیمانه در اختیار دوستان همدرد خودم باشم ٰ و اگر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم ٰ کاری به احدی ندارم ٰ دخالت هم در کار کسی نخواهم کرد ٰ تمام سایت و مدیریت و ... از شما هست ٰ اختیارش رو هم دارید ٰ
من دیگه پستی نمیذارم ٰ فقط به مراجعان نطر خواهم داد .
دوستدار شما : مهاجر بینشان

علاقه مندی ها (Bookmarks)