سلام
آرام جان بیخیال بمون خودت گفتی منو دعوا کنید تا دیگه تالار نیام . خوش اومدی اینجا خوبه همیشه بیا اینجا .
من آش دوغ میخوام کلاس آشپزی تو باغ راه میذارین آشم نمیدین . آش دوغ تو امام زاده هاشم جاده هراز واییییییییییییی هوا یخ شیشه ماشینا بخار کرده . چشم اندار دره پایین امام زاده و لذت آش دوغ دست پخت حوض نقاشی چه شود
------------------------------------------
من خودم که امتحان رانندگی دادم تو ماشین ما دو تا دختر بود دو تاشونم تو پارک دوبل رد شدن .من نفر آخر بودم و ماشین برگردوندم به محل شروع امتحان .
بار اول قبول شدم ولی تو زندگی رد شدم میدونید چرا چون زنم زن زندگی نبود ولی من مرد بودم و براش مردم . ولی خب
تصمیم گرفتم مرد زندگی باشم و زنی رو که تو آرزو هاش مرده زنده کنم و چراغ زندگیشو روشن کنم البته اگه قدر بدونه و آرزوی امروزشو فراموش نکنه .
اینکه گفتم برا امروز نبودا تا چند سال دیگه باید دستاش به دعا بلند باشه .والبته منم همینطور بی ادبی نشه باید برا همسر خوب داشتن دعا کرد .
فکر میکردم تالار با نبود عامو رضا از دست بره ولی خب امین جان فرهنگ عزیز هستن .......
پاییز یادت باشه دارم برات یه قهوه تلخ درست میکنم . امیدوارم دوست داشته باشی![]()

من نفر آخر بودم و ماشین برگردوندم به محل شروع امتحان .
تصمیم گرفتم مرد زندگی باشم و زنی رو که تو آرزو هاش مرده زنده کنم و چراغ زندگیشو روشن کنم البته اگه قدر بدونه و آرزوی امروزشو فراموش نکنه . 

نبیدی کجا بیدی ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)