نادیا جان من کلا به اینترنت معتادم ...
چند بارم ترک کردم اما جامعه به یک آدم ترک کرده اعتماد نداره ... این بود که من دوباره شروع کردم
امان از جنس خوب و رفیق بد
تشکرشده 522 در 149 پست
نادیا جان من کلا به اینترنت معتادم ...
چند بارم ترک کردم اما جامعه به یک آدم ترک کرده اعتماد نداره ... این بود که من دوباره شروع کردم
امان از جنس خوب و رفیق بد
JJ1234 (سه شنبه 10 مرداد 91)
تشکرشده 756 در 179 پست
قابل توجه نادیا 777
کلینیک ترک اعتیاد همدردی
بچه مثبت (سه شنبه 10 مرداد 91)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
با خبر شدم برای چشمک عزیز یه سانحه رخ داده البته الان حالشون خوبه ولی خوب ایشون هم باید تا مدتی دستو پاشون توی گچ باشه .
براش دعا می کنیم هر چه زودتر حالش خوب بشه پر انرزی به خونش برگرده و در تالار حضور گرمش رو دوباره حس کنیم.
بی نهایت (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 2,271 در 375 پست
وااایییییییی.واقعا چشمک دست و پاش شکسته؟![]()
راحیل خانوم (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 522 در 149 پست
ای بابا ... آخه چرا هم دست و هم پا؟ امیدوارم زودتر خوب بشه. میگم مدیر همدردی باید بیاد برای اعضای سایتش یک اسفندی چیزی دود کنه ... فکر کنم یکی داره چشمشون میزنه.
JJ1234 (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 4,006 در 737 پست
وای خدای من...
آخه چچچچچچچچچچچچچچچچرا؟؟
چشمک بیا یه چیری بگو
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 8,998 در 1,493 پست
ای بابا
الهییییییییییی. درکش می کنم کاملا. خدا نصیب هیچ کدومتون نکنه. من که تا 6 ماه فعلا نمیتونم بنویسم. عملا هیچ
کاری توی شرکت و خونه نمیتونم انجام بدم. تازه ازون بدتر که 1 گاهی منت هم میذارن کاراتو انجام میدنایشالا
زود زود خوب میشی چشمک جونم. از خداوند برات صبر جزییییییییییییییییییییییی یل میخوام چون خیلی آدم اذیت میشه
![]()
bahar.shadi (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 5,821 در 1,048 پست
انشاالله که دوست خوبمون زودتر خوب میشه و با یه عالمه انرژی مثبت میاد دوباره تالار![]()
نادیا-7777 (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 2,271 در 375 پست
سلا دوستان.من خیلی خوشحالم.آخه امسال من دوباره کنکور دادم.من الان دانشجوام ولی چون رشتمو دوس ندارم دوباره کنکور دادم.
تو دبیرستان رشته ام تجربی بود.امسال انسانی امتحان دادم.از اردیبهشت شروع کردم به خوندن.اونم کم و بیش
الان نتایج رو زدن
رتبه ام زیر دو هزار شده
آخجون.نسبت به کم خوندنم به نظرم خوب شده![]()
راحیل خانوم (جمعه 20 مرداد 91)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام یادی از اعضای قدیمی تالار
اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند اقای لرد حامد اقای نقاب خانم شادی خانم رو زن خانم باران 68 خانم صبا 2009 خانم شیدا حاتمی خانم داملا خانم انی اقای کامران خانم سرافرا ز خانم گل مریم خانم بلوم چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است دلم تنگ شده است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید منتظر در تالار هستیم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (جمعه 20 مرداد 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)