آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست![]()
تشکرشده 4,871 در 817 پست
آريانا مثل حرير نرم و لطيفه. مثل يك گل نازكه و روحش مثل آب پاك و زلاله. خوشحالم كه در جمع ماست![]()
سرافراز (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
آریانا خیلی ماهه:)
مثل یه مادر دلسوز برای همه نگران میشه. امیدوارم زیاد از این نگرانی ها خودش رو اذیت نکنه
ایشالا همیشه در تالار حضور داشته باشه تا به بچه ها روحیه بده و البته خودش هم روحیه بگیره.
.
.
الان آریانا دو روزه که نیومده.
امیدوارم که مشکل حادی توی زندگیش نباشه و به زودی بهمون سر بزنه.![]()
دختر مهربون (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 3,519 در 509 پست
دوستان شماها لطف دارید.من ازهمه شماها ممنونم.
آقای ابراهیمی خیلی مبالغه کردید.بازم ازمحبت بی حد شما ممنون.
داملا (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
خانم داملا تاپیک در تالار خیلی عا لی است و مطا لب خیلی پر محتوا عا لی مفید است ایشان مشاوره در تالار بی نظیر و عا لی است صندلی داغ سر ی ششم صندلی داغ همکار من بوده با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 3,519 در 509 پست
وجود آقای hamed65 درتالار چه تأثیری داشته است؟
دوستان 3 روز فرصت دارید تا درمورد تأثیرات مثبت ومنفی عضویت ایشون نظربدید.
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم.
داملا (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 968 در 217 پست
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.
سلام من نظرمو می نویسم
به نظر من وجود حامد توی تالار برای حذف تاپیکهایی که بنظر جنجال برانگیز هستن دیده می شه و جلوی اختشاشو می گیره.![]()
هاله نو (جمعه 18 آذر 90)
تشکرشده 1,958 در 415 پست
به نظر من فوق العاده مهربونن . حس مي كنم خيلي به خدا نزديكن يا حداقل سعي مي كنن رابطه خوبي با خالق خودشون داشته باشن .
تاپيك يك آيه از قران بنويسيد رو كه راه انداختن اين فكرم تقويت شد .![]()
saboktakin (یکشنبه 15 آبان 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام
اقای حامد عزیز عضوی بسیار مفید در تا لار همدردی با متانت صبر و دقت نظر و تحلیلهایی دقیق و همچنین راهنمایی عا لی مدیران خوب تالار است خیلی مهربان با تجربه بادانش دلسو ز است مشاوره خیلی عا لی و بی نظیر است در تالار تاپیک محتوایی و پر محتوا ایجاد می کند مطا لب خیلی مفید در تالار است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مدیر خوب عا لی تالار است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (سه شنبه 17 آبان 90)
تشکرشده 4,006 در 737 پست
حامد عزیز عضوی فعال و پرکار با وجود دانشجو بودن ایشان.
پایبند به اعتقاداتش باوجود زندگی در غرب.
مشاوری و راهنمایی خیلی خوب
برادرم هر کجا باشی خداوند همراه و نگهبان تو باشد.
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (سه شنبه 17 آبان 90)
تشکرشده 8,998 در 1,493 پست
آقای hamed 65
دوستی مهربان ، مدیری با لیاقت و منظم ، همراهی دلسوز و منطقی و همدلی پر تلاش و اهل
مطالع و تفکر هستند که بسیار در جهت پر بار نمودن تالار همدردی تلاش می کنند و به تالار نظم
و جهت خوبی داده اند!... زحمات ایشان و سایر مدیران مجموعه جای تقدیر و تشکر بسیار دارد!
ایشان نیز با جواب های علمی ، منطقی ، خدا پسندانه و دلسوزانه خود به مراجعین گره از مسائل
بسیاری از مراجعین گشوده اند و همواره با ایجاد تاپیک های متفاوت و خلاقانه چه در زمینه های
مذهبی و چه علمی و غیره فضای متفاوتی در تالار ایجاد نموده اند.
بنده به سهم خود از زحمات بی چشمداشت و مخلصانه ایشان سپاسگزاری می کنم و از
خداوند مهربان توفیق روز افزون برای خودشان و خانواده شان مسئلت دارم.
=========================
ببخشید اگه خیلی رسمی و اداری شد نوشته هام :)
bahar.shadi (سه شنبه 17 آبان 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)