نوشته اصلی توسط بی دل
تشکرشده 37,362 در 7,160 پست
نوشته اصلی توسط بی دل
مدیرهمدردی (سه شنبه 25 اسفند 88)
تشکرشده 8,125 در 1,482 پست
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
**عاشقــــــــــــــــــــ ــــــــــــــانه های آرام**...
سارا بانو (پنجشنبه 21 مهر 90)
نوشته اصلی توسط پريوش
مدیرهمدردی (پنجشنبه 08 بهمن 88)

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست
نوشته اصلی توسط نقاب
بالهای صداقت (دوشنبه 12 بهمن 88)
تشکرشده 3,584 در 906 پست
ما آدما وقتی دستمون رو می دیم به دست خدا اینگار به یک باره همه زنجیرها پاره میشه !نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
دل آروم میگیره !
قند توی دل آب میشه و..............
دیدن این تصویر برای من تاثیر خیلی خوبی داره . چون درون نا خودآگاهم ثبتش می کنم و موقع عبور از خیابان شلوغ دنیاسریع دستم رو می گذارم توی دست خدا .
اما,نه !این بی انصافی وضعفه منه !
باید تمرین کنم که برای همیشه دستمم رو توی دستای گرم و مهربونش بگذارم .
اگر دستم رو برا همیشه بگذارم توی دست خدا و سربه هوایی هام دستم رو از دستای نازنینش جدا نکنه همیشه آرامش در وجودم جریان داره !
ویه چیز دیگه این که :
من همیشه وقتی می خواستم دعا کنم. باید می رفتم زیر آسمون و به آسمون نگاه می کردم و حرفهامو به خدا می گفتم . شاید فکر می کردم خدا ازم دوره و یه جایی توی آسمونه . حالا فهمیدم خدا رو می تونم در درونم خودم جستجو کنم .توی درون خودم صداش بزنم .اون روحی رو که از ذات خودش درونم دمیده رو جستجو کنم .خدا دور و جدا ازمن نیست . مگر نه اینکه "خدااز رگ گردن نیز به انسان نزدیکتره "
اگر بخوام خدا رو حس کنم و بشناسم باید خودم رو بشناسم . باید آدم بشم تا به خدا برسم .
setareh (پنجشنبه 15 بهمن 88)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
نوشته اصلی توسط محمدصالح
baby (چهارشنبه 21 بهمن 88)
به نظر من باید قرار را بر این گذاشت که زندگی کلا یک بخش هست و همه هم اختیاری.نوشته اصلی توسط محمدصالح
سپس همه، تفکر، مشورت و تلاش و همت را در تغییر آن انجام داد. مابقی هرچه قدر باقی ماند باید به سرنوشت نسبت داد.
اما این را بگویم وقتی که همه انرژی خودتون را روی تغییر قرار می دهید آنقدر مشغول می شوید و می گذرد که هرگز نوبت نمی رسد به آنچه که غیر قابل تغییر به نظر می رسد .
مدیرهمدردی (چهارشنبه 21 بهمن 88)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
بی دل (چهارشنبه 21 بهمن 88)
تشکرشده 4,460 در 1,179 پست
نوشته اصلی توسط بی دل
>>> برخی مفاهیم که از طریق زبان طنز بیان می شوند.... تفکر در مضمون آنها بسیار ضروری است. (بیان اینکه تا فرد خود نخواهد هیچ کس حتی روان شناس هم قادر به تغییر او نیست)
کلیک کنید
حسین پور (چهارشنبه 21 بهمن 88)
تشکرشده 8,601 در 1,498 پست
نوشته اصلی توسط ani' pid='9337729
بی دل (یکشنبه 25 بهمن 88)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)