سلام جناب محمدرضا
ضمن تبريك سال نو به شما و اعضا محترم همدردي در همين جا جا داره كه معذرت خواهي كنم به علت مسافرت و مشغله هاي روزمره نتونستم زودتر سوالاتم بپرسم.
پيشاپيش تشكر ميكنم بخاطر زماني كه براي اين تاپيك قرار ميدهيد.
سلام، ممنون، منم عید رو تبریک میگم
1- اگه ي دوست قديمي بهت پيشنهاد بده كه با هم مهاجرت كنيد به كشور ديگه چي كار ميكني ؟ (به فرض اينكه اينجا همه چيزت مهيا باشه)
احتمالا قبول نکنم، یعنی تجربه نشون داده.
مگر اینکه خارج رفتن جز اهدافم بوده باشه
2- فكر ميكنم شما هم مثل خودم مجرديد و از هفت دولت آزاديد

ميشه توضيح بدهيد چرا مجرديد؟اهدافت از ازدواج چيه؟معيار هات براي انتخاب همسر چيه؟
من مجردم.
شاید قسمت نبوده شاید هم نشستن باطل داشتم
کفویت، سادگی، ایمان، دل نشستن و ....
3-فرض كن با شخصي زياد راحت نيستيد (از ايشان خوشتان نمي آيد)

برا اينكه اون شخص محترم را از خودتان و خانواده تان دور كنيد چه راه حلي پيشنهاد ميكنيد؟
بستگی به نوع ارتباطش و نوع مزاحمتش داره.
اگر مزاحم نباشه و فقط من ازش خوشم نیاد دلیل موجهی برای راندن اون شخص ندارم. ولی اگر مزاحمت داشته باشه، قاطعانه و درخور شخصیت دو طرف برخورد میکنم
4-چرا آمدي همدردي از همدردي چي ياد گرفتي؟
دلیل زیاد داشت، مشکلی داشتم که باید یه جایی رو برای رفعش پیدا میکردم، تو سرچ های گوگل هم همدردی رو بهتر از باقی سایت ها دیدم/ و با یادگیری هایی که از همدردی داشتم ، داستان ادامه پیدا کرد.
خیلی چیزا، بخشی اش رو تو سوالات قبل گفتم/
صبر، دوست داشتن، عمق بیشتری از داستان زندگی و .....
5- در صورت امكان برنامه روزمره ت بنويس .
مطالعه خیلی کوتاه، کار، کار بعدی، یه سری فعالیت ها و ....
6- خفن ترين كاري كه تا الان كردي چي بوده؟عكس العمل اطرافيانت چي بوده؟
تو 18 سالگی رفتم تو یکی از بازاری ترین بنگاه های شهر، تو پر ترددترین خیابان شهر یه مغازه اجاره کردم
نه، این کارو نکککککککککککککککککککککککک ککککککن، زمین می خوری، تو میتونی، مطمئنی، من نگرانم و ............
7-چرا اسم كاربريت محمدرضا164 هست ؟؟؟ دليل انتخاب اين اسم چيه؟
خوب محمد رضا که یه اسمه، 164 رو هر چی دارم فکر میکنم یادم نمیاد برای چی گذاشتم، احتمالا دلیل ریشه ای نداشته که یادم نیس، اگر جای دیگه عنوان کردم، بهم بگید
8-تا حالا شده كه مشكل يكي از كاربرها مشكلش در راستا مشكلات خودت باشه و به جد پيگير تاپيكش باشي؟
آره خیلی
9- عيد را چطور سپري كردي؟
عید رو مثل باقی آدمها، خانواده، سفره هفت سین، یه جای خوب زمان سال تحویل، انجام یکسری کار های عقب افتاده، مسافرت چند روزه، سیزده بدر و آتیش و .....
10- تا حالا شده در عين خوشي دلت بگيره؟ به نظرت علت اين حس چي ميتونه باشه؟برا درمانش بايد چيكار كرد؟
نه نشده تا حالا، ولی شده خوش بودم، و یه چیزی منون از اون حال فاصله انداخته و دلم گرفته.
این که از حال خوب فاصله نگیرم، تازگی ها دارم سعی میکنم رو تمرکزم کار کنم، بعدش رو حافظه ام که دانش و تجارب مختصری رو که دارم رو فراموش نکنم و تو ورطه دور افتادگی بیافتم.
از خانم صبا این سوال رو بپرس، خودشون میگن که تو آتیش هم که باشم، حالم خوبه
سال خوبي برات آرزو ميكنم. و اميدوارم به اهدافي كه تعيين كردي براي خودت برسي.
منم همینطور دوست من، 
علاقه مندی ها (Bookmarks)