به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظرتون در مورد حجاب چیست؟

رأی دهندگان
39. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • با حجاب موافقم

28 71.79%
  • حجاب را قبول ندارم

11 28.21%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 20 از 28 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 277

موضوع: حجاب

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

RE: حجاب

باز هم از كليه دوستان معذرت مي خوام من مصداق حرفام اصلا عزيزاني نيستند كه توي اين سايت دارند با دوستانشون همدردي مي كنند و اگه هم حرفي مي زنم از سر دوست داشتن ودلسوزي همه عزيزانمون هست باور كنيد دلم نمياد كه دوستانمون جوانان مملكتمون حرفهايي كه مي زنند نشأت گرفته از افكار بعضي انسانهاي غرب زده باشه درسته من هم قبول دارم تو اين مملكت مشكل هست تورم هست گراني هست مشكلات اقتصادي سياسي اجتماعي ولي درست مثل خيلي از جاهاي ديگه يادمون هم نره اين مملكت دشمن زياد داره من ديگه قول مي دم تو اين تاپيك هيچ نظري ندم از همتون معذرت مي خوام مخصوصا جناب حامد عزيز جناب گرد آفريد خوب و جناب آقاي سنگ تراشان كه هر سه اين عزيزان واقعا براي سايت همدردي زحمات زيادي مي كشند در پايان فقط اين شعر رو تقديم به دوستان عزيزم مي كنم اميد است كه از بنده رنجيده خاطر و مكدر نشده باشند

از باغ می‌برند چراغانی‌ات کنند ........................ تا کاج جشن‌های زمستانی‌ات کنند
    پوشانده‌اند "صبح" تو را "ابرهای تار" ........................ تنها به این بهانه که بارانی‌ات کنند
    یوسف به این رها شدن از چاه دل مبند ........................ این بار می‌برند که زندانی‌ات کنند
    ای گل گمان مبر به شب جشن می‌روی ........................ شاید به خاک مرده‌ای ارزانی‌ات کنند
    یک نقطه بیش فرق "رحیم" و "رجیم" نیست ........................ از نقطه‌ای بترس که شیطانی‌ات کنند
    آب طلب نکرده همیشه مراد نیست ........................ گاهی بهانه است که قربانی‌ات کنند

2. 2 کاربر از پست مفید erfan25 تشکرکرده اند .

erfan25 (سه شنبه 04 تیر 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 30 آبان 88 [ 11:45]
    سطح
    81
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

عرفان خان بابا جان!!چرا جوش می زنی؟؟؟حون شهیدان و جنگ و غربگرا ها و چه و چه!!!البته جنگ و شهدا را که همه می پذیرند،اما ربط آن به دیگر چیزها و . . . . فقط نظر خود شماست.
    این حرفهایی را هم که تکراری است و در ذهن شما کرده اند،دیگر خریداری ندارد . . . .
    این جمله شما هم اشتباه است و باید برخی کسان را می گفتید نه کسان را:
    *امروز تو دنيا همون كسايي كه دم از آزادي مي زنن حجاب رو تا دانشگاههاشون و اداره ها و نهاد ها شون ممنوع كردند. *
    خوب آنها هم کار اشتباهی می کنند؟؟؟نمی شود که برای اثبات یک امر زوری و اشتباه، مثال اشتباه و نادرست دیگری زد!!!!
    به هر حال از خدا می خواهم که به همه ما خرد و دادگری و چشم باز ببخشاید.

4. کاربر روبرو از پست مفید گرد آفرید تشکرکرده است .

گرد آفرید (شنبه 27 بهمن 86)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 فروردین 89 [ 23:29]
    سطح
    41
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    300

تشکرشده 303 در 128 پست

Array

با سلام به همه دوستان و عرض خسته نباشید بابت این بحث مفصل!
    اندیشه ها ..باورها...اعتقادات و ارزشهای همه ی ما با همدیگه متفاوته و زیبایی ارتباط های انسانی به همین تفاوتهاست.
    این تفاوتهاست که انسانها رو به فکر وا می داره. باعث میشه بعضی وقتها واقعا روی عقاید و باروامون تجدیدنظر کنیم و گاها هم از این که بعضی اعتقادها رو داریم به خودمون ببالیم!این تفاوتهاست که انسانها رو به سوی هم میکشونه و ارتباط رو جذاب میکنه.
    اما دوستان به نظر من لازم نیست ما روی بعضی از تفاوتها و اختلاف نظرها اونقدر بحث کنیم تا جایی که اعتقادات طرف مقابلمون رو زیر سوال ببریم.لازم نیست حتما این بحث ها برنده یا بازنده ای داشته باشه!کسی غالب و دیگری مغلوب بشه!
    وقتی ما عقیده ای رو باور داریم و اون رو قابل دفاع میدونیم مشخصه که عقیده ی مخالف با اون رو نمی پذیریم!خیلی وقتها اگه به این مطلب توجه کنیم ترجیح میدیم که بسیاری از حرفهای گفتنیمون نگفته باقی بمونه.
    مساله حجاب خیلی خیلی جای بحث داره و بسیار موافق و مخالف! اما در یه همچین مکانهایی که عمومی هستند و هر قشر و طرز تفکری می تونن وارد بحث ها بشن و مطالب رو بخونند مطرح کردن خیلی از مسائل موضوعیت پیدا نمی کنه. ما هر کدوممون یه نظر راجع به حجاب داریم که طبعا خیلی ها با ما موافق نیستن . اما به نظر بنده بعضی وقتها سکوت و چیزی نگفتن بهترین دفاع از نظر و عقیدست.نه اینکه بگم مطالب رو نگفته بذاریم...نه! اما تا اونجایی ازش دفاع کنیم که چیز دیگه ای زیر سوال نره .
    رسالت یه همچین مکانهایی که برای بحث و گفتگو تاسیس شدند فکر نمی کنم تغییر دادن و رد یا تایید کردن عقاید باشه.فکر میکنم مطرح کردن عقاید خودمون و فکر کردن راجع به عقاید دیگران و نه رد یا تایید کردنشون و صد البته اظهار نظر تا یه جاهایی!! در این تالارها مد نظره!
    من تا الان در این تاپیک پستی نذاشته بودم...چون خیلی از حرفها گفتنی نیست.الان هم امیدوارم سوءتفاهمی صورت نگیره...چون توی این تاپیک خیلی پیش اومده!:P
    ما اردتمندنظرات و عقاید تمامی هم تالاری های گرامی هستیم!

6. 5 کاربر از پست مفید zeinab تشکرکرده اند .

zeinab (سه شنبه 04 تیر 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

در کشورهایی که حجاب را در مدارس و دانشگاه ها ممنوع می کنند هیچگونه آزادی نیست و بنده برای آنها متأسفم.این کار توهین به شعور آدمی است و گونه ای بیداد در حق گزینش پوشش انسانها و آزادی آنان.کراوات و کت و شلوار اتوکشیده و ابزار مدرن دلیلی بر این کردار زشت نیست.
    آنها*سخت افزارهای مدرن* دارند ولی *نرم افزار و اندیشه مدرن* به هیچ روی . . . .

8. کاربر روبرو از پست مفید گرد آفرید تشکرکرده است .

گرد آفرید (سه شنبه 04 تیر 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 تیر 90 [ 23:46]
    سطح
    41
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 18 پست

Array

با سلام
    گردآفرید عزیز، هر چند با وجه دوم نوشتار دوپهلوی شما "در کشورهایی که حجاب را در مدارس و دانشگاه ها ممنوع می کنند هیچگونه آزادی نیست و بنده برای آنها متأسفم.این کار توهین به شعور آدمی است و گونه ای بیداد در حق گزینش پوشش انسانها و آزادی آنان" موافقم، بدین معنی که در کشورهایی که حجاب را اجباری می کنند، به شعور آدمی توهین می کنند. ولی بنظر این حقیر این قانون بسیار مترقی است و در این زمینه با شما موافق نیستم. توجه داشته باشید قانون عدم تظاهر به هر مذهبی تاکید میکنم به هر مذهبی در اماکن دولتی فرانسه قدمتی حدودا 200 ساله دارد و فقط منوط به حجاب اسلامی نیست (در پست 189 توضیح داده ام ) در حالیکه در مراکز خصوصی این قانون جاری نمی باشد و مدارس و شرکتهای خصوصی از آزادی عمل در پوشش در محیط خود برخوردارند. متاسفانه رسانه رسمی حکومت جهت استفاده تبلیغاتی فقط بخشی از آن قانون را عنوان می کنند. در نظر بگیرید یک بانوی فرانسوی تصمیم به مهاجرت به ایران بعد از انقلاب را داشته باشد، آیا می تواند بر خلاف قانون جاری بدون حجاب در انظار عمومی ظاهر شود. توجه داشته باشید اروپای غربی و آمریکا از ابتدا بدین صورت بوده اند، چه دلیل دارد که یک بانوی مراکشی فرانسه را به عنوان گریز از کشور خود برگزیند و بعد بخواهد قوانین و هنجارهای کشور خود را اجرا نماید.
    گردآفرید عزیز مهاجران ایرانی را در نظر آورید که چگونه با پذیرش خطر جانی و هزینه های سرسام آور کشور خود را ترک می کنند و پاسپورتهای خود را معدوم و هویت خود را انکار می کنند تا بتوانند هویت جدید کسب کنند. مهاجرین دیگر کشور ها نیز بدین گونه اند، هر از چندی خبر غرق شدن قایق مهاجرین غیر قانونی را در اخبار می شنویم.
    مگر بانوانی که با هیاتهای بلندپایه سیاسی وارد ایران می شوند قانون ما را رعایت نمی کنند که ما میخواهیم در کشورهای غربی قانونی را که خود در ایران بدان اعتقاد نداربه آن اعتقاد نداریم . بهرحال شما می توانید در غرب به عنوان ارباب رجوع با حجاب اسلامی در تمام ادارات دولتی وارد شوید ولی بعنوان کارمند اداره دولتی خیر.
    بگمانم از بحث اصلی بسیار دور شده ایم.

10. 2 کاربر از پست مفید اعتقاد تشکرکرده اند .

اعتقاد (دوشنبه 29 بهمن 86)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام دوستان
    در مورد پست 190 نوشته erfan25
    انعطاف پذیری و ملایمت همانطور که گفتم از ویژگی هایی هست که مثبت تلقی می شود. اما به معنای ترک مسئله، یا عقب نشینی از نظرات خودمون نیست.
    اتفاقا این تاپیک از نظر شکلی و روش ارتباط در بحث ها به نظر من بسیار کاربردی هست و همه متوجه می شویم که عیب و اشکالات کارمون کجاست.
    عقب نشینی
    تسلیم شدن
    حمله
    تحقیر
    اهانت
    فرار از بحث
    تعصب
    احساسی کردن مسئله
    مطرح کردن خود به جای موضوع بحث
    خستگی
    ناامیدی
    رنجش
    بی تفاوتی
    خشم
    تبانی و سوء استفاده
    قشری گری
    خود محوری و ......
    همه این موارد آفات بحث است.
    لذا توصیه می کنم تا جایی که ممکن است در اینجا تمرین کنیم که نظرات خودمون را با درک متقابل و با ادب و لطیف انتقال دهیم.
    به نظر من کسانی که تحت تاثیر شخصیت شما به خاطر نوع گفتار شما قرار می گیرند بیشتر از آنهایی هستند که به خاطر دو دو تا چهارتا کردن شما و استدلالهای شما متاثر شوند.
    باز هم از مشارکت همه شما در بحث تشکر می کنم.

12. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 04 تیر 87)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 18:27]
    سطح
    89
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,946

تشکرشده 1,965 در 675 پست

Array

حجاب فقط پوشش ظاهري نيست.
    حجاب چشم
    قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ (نور؛30) ای رسول ما به مردان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ(نور؛31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم‎ها را از نگاه ناروا بپوشند.

حجاب در گفتار

فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِی فِی قَلْبِهِ مَرَضٌ(احزاب؛32) پس زنهار نازک و نرم با مردان سخن نگویید؛ مبادا آن که دلش بیمار (هوا و هوس) است به طمع افتد.

حجاب رفتاری
    نوع دیگر حجاب و پوشش قرآنی، حجاب رفتاری زنان در مقابل نامحرم است. به زنان دستور داده شده است به گونه‎ای راه نروند که با نشان دادن زینت‎های خود باعث جلب توجه نامحرم شوند

وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ ما یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ(نور؛31) و آن طور پای به زمین نزنند که خلخال و زیور پنهان پاهایشان معلوم شود.

14. کاربر روبرو از پست مفید erfan25 تشکرکرده است .

erfan25 (دوشنبه 29 بهمن 86)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 تیر 90 [ 23:46]
    سطح
    41
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 86
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 18 پست

Array

سلام مطلب زیر هرچند به بحث حجاب مرتبط نیست و چند روزی از تاریخ آن گذشته ولی جالب است. برگرفته ار سایت آقای ابطهی
    در خبرها آمده بود که دولت عربستان سعودی در آستانه­ی ولنتاین، خرید و فروش گل سرخ را ممنوع اعلام کرده است و كميسيون امر به معروف و نهی از منكر عربستان، به گل‌فروشی‌ها و فروشگاه‌ها دستور داده تا فروشگاه­ها از فروش گل يا هر هديه‌ی قرمز رنگ دیگری (كه سمبل عشق است) خودداری نمايند. ماجرای بخشنامه­های دولتی علیه عشق و دوستی، سر دراز دارد. همه­ی خودکامان در طول تاریخ گمان می­بردند که عاشقان برای عشق باید اجازه بگیرند. عشق زیباترین و آزاده­ترین عنصری است که از درون قلب­ها راه خود را پیدا می­کند و چنان بی­اجازه و آرام در قلب جای می­گیرد که هیچ بخشنامه­ای را نمی­بیند. تاریخچه­ی ولنتاین هر چه باشد و از هر کجا که آمده باشد، یک اتفاق سمبلیک است که با گل سرخ زیبا می­شود و با شکلات شیرین. شیرینی و زیبائی بهترین سرمایه­ی هر انسانی است. هر دینی برای زیبا و شیرین کردن زندگی انسان­ها آمده است. خشونت و تلخی در ذات هیچ دینی نیست. به امید روزی که همه­ی بخشنامه­ها در همه جای دنیا برای تشویق به دوستی و عشق و دوری از نفرت و کینه باشد. ولنتاین امروز و تولد امام کاظم علیه السلام فردا، مبارکتون باشه

16. 2 کاربر از پست مفید اعتقاد تشکرکرده اند .

اعتقاد (دوشنبه 29 بهمن 86)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    81
    دستاوردها:
    تشکرها
    898

تشکرشده 926 در 486 پست

Array

با درود و آرزوی تندرستی دوست خردمند و حقیقت بینم:اعتقاد؛
    من بر خود می بالم که می بینم در این برهوت دانش و آگاهی و راستی،هنوز کسانی همانند شما هستند تا دانش افزا باشند و آگاهی بخش و راست گفتار؛و البته این سخنان دلانه خود را بی پروایی از تهمت تعارف یا نان به هم قرض دادن از سوی برخی کوته فکران،بیان می دارم.امید دارم که باشید و بدرخشید . . . . .
    در مورد نوشتار واپسینم حق کاملاً به جانب شماست و از روشنگریتان سپاسگزارم.نوشتار 194 نشانه احاطه کاملتان به امر حجاب است.

سخنی با مدیر تالار دارم و آنکه:
    به هر حال برایو توصیف برخی عقاید و معتقدان به آنها،باید از واژگانی بهره برد که بیانگر حقیقت آنها باشد.اگر خار خار است نمی توان آن را پاره ای از گیاه نامید یا لجن بدبو را مشک ختن؛

بنابرین:اعتقاد ارجمند،در این مدتی که ما با باورمندان به باوری ویژه گفتگو کرده ایم،می بینید که متأسفانه با عنایت به عدم اندیشه مجتهدانه از سوی آنها و خردورزی خلاق و بدون گفتن سخنی از خویشتن خویش و بالعکس بازگویی سخنان دیگرانی که رهبر اعتقادی یا فکری ایشان هستند،به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید که بماند،باعث شعله وری آتش کینه و نیز در خطر بودن خودمان می شویم.
    این انسانهای که همواره کپی کارند کاملاً به گذشته تعلق دارند و هر آنچه من و شما از اندیشه و خرد و زمان کنونی بگوییم،هیچگاه سخن ما را درنمی یایند.آنها چهار دستی به باوری چسبیده اند که هویت انسانی آنها را شکل داده است و چون الزام وجودی و اصلاً انسانیت خود را در آن می بینند،نمی توانند بر *یکتا نبودن* آن شک یا حتی تحقیق کنند.
    به دلیل وابستگی احساس-وجودی به آن منبع فکری گذشته گرا،در پاسخ زبان به ناسزا و تهمت و توهین گشاده،من و شما را غربزده،گول خورده،لا ابالی،*نا مسلمان*،فاسد و . . . . در دل و بر زبان،خطاب کرده و این خود آشکارا دور باطلی است که نتیجه ای ندارد.
    اگر اینها تنها و تنها دو نوشتار از شما یا من را با خرد می خواندند،شاید امیدی بود!اما هرگز این اتفاق رخ نخواهد داد که اینها هر مرامی را جز عقیده خود کفر نامیده و در تارهای ناآگاهی،عادت و تقلید گرفتارند؛؛؛بدرود.

18. کاربر روبرو از پست مفید گرد آفرید تشکرکرده است .

گرد آفرید (دوشنبه 29 بهمن 86)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 10 مرداد 05 [ 20:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

سلام بر دوستان با حوصله ام در این موضوع
    چند نکته جهت شفاف سازی پست شماره 189 اعتقاد و و در نظر گرفتن پست شماره 198 گرد آفرید در موضوع حجاب:

نقل قول نوشته اصلی توسط اعتقاد
    اولین بار که وارد استخر هتل شده بودم ( جوان مجرد ایرانی) برای چند دقیقه آنچنان بهتزده بودم که بگمانم اعمالم غیر عادی می نمود ولی این حیرت بیش از چند دقیقه نپایید و همه چیز آنچنان عادی گشت که دیگر آن بانوان پوشیده در لباس شنا دیده نمی شدند
    نظریه های روانشناسی در مباحث انگیزش و هیجان خود ، مسئله انگیزه و مشوق را جدا می کنند.
    مثلا در مورد مسائل جنسی، یکی کشش غریزی جنسی در فرد هست که این به انگیزه اشاره دارد. و صحنه های تحریک آمیز بیرونی نیز جز مشوق ها محسوب می شود.
    در مورد انسان تنوع طلبی و هیجانی طلبی که به خاطر فکر و احساس انسانی به همراه تخیل و ....، به وجود می آید به مشوق ها تنوع زیادی بخشیده است.
    به این مفهوم که میزان تمایل جنسی صرفا از غریزه تبعیت نمی کند. بلکه مشوقهای بیرونی نقش بسیار کلیدی را در هدایت و کنترل این غریزه به عهده دارند.
    ( البته در غرایز دیگر هم به طرق مختلف این بحث جریان دارد)
    لذا مسئله عادت کردن به یک مشوق بیرونی کلا منتفی هست. چرا که این مشوقها دارای تنوع و تغییرات زیادی هستند.

اگر این مشوقها و محرکهای جنسی اسیر عادت و تکرار می شدند، نباید در این کشورها، هنوز بعد از دهها سال برای تبلیغات از سکس استفاده می شد. اینکه هنوز هم برای تبلیغات یک پایه اساسی و قوی برای جذب افراد استفاده از سکس هست در واقع اشاره به همین تنوع مشوق ها دارد. همچنین مسئله سکس در درجات مختلف در فیلم ها باز هم به همین مشوق ها اشاره دارد. غریزه جنسی یکتایی و کشش خود را دارد. اما مشوق ها ثابت و ایستا نیستند. در این جا یک مسئله دیگر هم روشن می شود. چرا میزان کشش جنسی و تمایلات جنسی در متاهلین کمتر از مجردین نیست. ( اگر فرض شما را مبتنی بر عادت به محرکهای جنسی بپذیریم، باید به این نتیجه برسیم که تمایل افراد متاهل به ارتباط با جنس مخالف کاهش می یابد، در صورتیکه چنین نتیجه ای تا کنون ثابت نشده است.)
    در مثالی که شما در مورد لباس شنا خانم ها در کشور خارجی و عادت کردن افراد آورده بودید، شما باید به عنوان مکمل این را هم لحاظ کنید، که اصلا اینطور نیست شما فقط یک خانم و یک نوع لباس شنا را همیشه ببینید تا عادت کنید، شما مشوق جنسی را به طرق مختلف شاهد هستید، خانمهای مختلف، لباسهای مختلف و حرکات مختلف و ....، لذا این تنور مسائل جنسی هرگز سرد نمی شود. در واقع مشوقها و محرکهای جنسی، به مانند آب شور هر لحظه کشش آدمی را زیادتر می کنند، باید این را دقت کنیم پیشرفت غرب حاصل از این محرکهای جنسی و ....، نیست، بلکه به میزان مدیریت، برنامه ریزی و علمی عمل کردن آنها ست، شاید اگر غرب بخش عظیمی از توانایی هایش از طریق این محرکهای جنسی از دست نمی رفت ، چه بسا بسیار جلوتر از وضعیت کنونی بود. اتفاقا چنین مسائلی از دغدغه های نظریه پردازان غربی نیز بوده و به آن توجه ویژه کرده اند.
    ویکتور فرانکل ضمن اشاره ای ظریف به مسائل جنسی غرب می گوید:«متاسفانه روز به روز در غرب، بیشتر از گذشته کمیت رابطه جنسی جای کیفیت رابطه جنسی را می گیرد و عشق به( معنای منحصر به فرد بودن یک رابطه انسانی) روز به روز ضعیف تر می شود. لذا انسان امروز خود را تنهاتر از انسان دیروز حس می کند.
    همچنین
    در نظریه های رفتاردرمانی روانشناسی که خاستگاه آن آمریکاست و بسیار هم امروزه مطرح است به مفهوم مشوق ها و تقویت های بیرونی اشاره کرده اند. در نظریه شرطی سازی عامل ( کنشگر) به این مفهوم اشاره می کند که اگر رفتاری پیامدخوشایند در پی داشته باشد تکرار می شود. و همچنین قویتر می شود. یعنی اگر شما نگاه به یک صحنه محرک جنسی داشته باشید، این رفتارتان به خاطر لذتی که از بابت ارضاء غریزه شما حاصل می شود ، بیشتر تکرار می شود.
    در اینجا واقعا از نظر علمی مطالب زیادی هست که فرمایش شما را مبتنی بر اینکه با عادت کردن به صحنه های محرک، کشش انسان نسبت به آن کم می شود، را رد می کند.
    اما در مورد کشور ما و مسائل و درگیریهای مربوط به مسائل جنسی و حجاب و ....، بحثی متفاوت است.
    آنچه که ما اکنون در مسائل جنسی بین دختر و پسر داریم به خاطر خلاء غیر دینی بودن و غیر غربی بودن است. یعنی بین آنچه که فرهنگ غربی و آنچه که فرهنگ اسلامی می خوانند، معلق مانده ایم. یعنی نیاز غریزی یک انسان را به لحاظ جنسی و نیاز عاطفی یک انسان را بدون پاسخ گذاشته ایم و این بی پاسخی را با دستورات محدود کننده دینی گره زده ایم.( نه اینکه با محتوای دینی پاسخ گفته باشیم)
    لذا به نظر من اگر بخواهیم مباحث این تاپیک به دور از سوگیری ها و مغلطه ها پیش برود باید این مبحث کلی را به چندین زیرشاخه عملیاتی تقسیم کنیم و بحث را از آن شاخه ها بیرون نکشیم تا به نتیجه عقلانی برسانیم. بعضی پست ها را دیدم که بحث سیاسی شده، ( البته که هر بحث به مباحث دیگر مرتبط هست)، ولی اگر هر لحظه هر کدام از ما به یک زیر شاخه بخزیم، نتیجه عقیم خواهد ماند.
    هنوز هم با این همه پست تعریفی از حجاب نشده است....، اگر در این پست به یک تعریف مشترک از حجاب برسیم ، چه بسا به یک اشتراک جمعی هم دست پیدا کنیم. بعد نوبت مزایا و معایب چنین حجابی می رسد.

20. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 04 تیر 87)

صفحه 20 از 28 نخستنخست ... 10111213141516171819202122232425262728 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)