با سلام من نمی دونم چه طوری باید آواتور بزارم
از قسمت عکس های من هم رفتم گزینه ای نداشت
ممنون می شم راهنماییم کنید.
تشکرشده 6,121 در 1,114 پست
با سلام من نمی دونم چه طوری باید آواتور بزارم
از قسمت عکس های من هم رفتم گزینه ای نداشت
ممنون می شم راهنماییم کنید.
مرا دوست بدار
اندکی،ولی طولانی
تشکرشده 2,912 در 637 پست
کنترل پنل شما / انتخاب ، ویرایش آواتار(سمت راست صفحه داخل گزینه ها هست)
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
ویرایش توسط rozaneh : شنبه 29 تیر 92 در ساعت 13:08
نازنین آریایی (یکشنبه 30 تیر 92)
تشکرشده 878 در 168 پست
به نام خدا
سلام
خواستم در واپسین روزهای پررنگ بودنم ، چند تا پیشنهاد برای بهتر شدن این سایت خوب عرض کنم. امید که مفید واقع بشه.
1-همانطور که میدانید ، هر کاربر چند گزینه رو بعنوان شاخص فکر و روحیه ش و نیز عملکردش در تالار داره. مانند : آواتار ، امضا ، وضعیت عضویت (عادی ، کوشا ، همراه ، ... ) مدیر یا عضو یا مشترک بودن ، تعداد تشکرها ، امتیاز ، دستاوردها و ... . چه خوب میشد هنگام ایجاد هر پست توسط کاربران ، تمامی این مشخصات در اون لحظه برای اون پست ذخیره میشد. تا در آینده هنگام خواندن آن پست ، مشخص میشد که در موقعی که این پست توسط صاحبش نوشته میشده ، اون شخص چه وضعیتی از لحاظ پارامترهای فوق الذکر داشته. اینکار هم تاریخچه خوبی برای محتویات این تالار میشد و هم در تحلیل روند افکار و روحیات کاربران نکات جالبی رو بدست میداد.
2-منطق و مبنای محاسبات بعضی از پارامترهای اختصاصی هر کاربر (مانند امتیاز و دستاوردها ) اشکال دارد و مبهم میباشد. با مراجعه به کاربران قدیمی که فقط در یکروز مراجعه داشتند و سالهاست که فعالیت نداشته اند و دیدن پارامترهای آنها ، این نقص کاملا مشخص میشود.
3-امکان درج عکس درون متن اشکال دارد. چه خوب بود که امکان Import کردن از درون یک فایل .doc با تمام امکاناتش فراهم میشد.
4-امکان ایجاد فاصله بین خطوط یعنی ایجاد یک خط خالی با زدن کلید Enter ، فراهم نیست.
با تشکر از زحماتتان.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
تشکرشده 633 در 254 پست
سلام. خسته نباشید.
کاملا واضحه که تعداد کاربران عادی از مشترکین سایت بیشتره و این باعث میشه خیلی از تاپیک هایی که به حضور یه کارشناس نیاز دارن از دید مشترکین پنهان بمونه ولی کاربران عادی ازش مطلع باشن. بنابراین پیشنهاد می کنم که امکان دسترسی به تاپیک های نیازمند حضور کارشناسانو برای همه برقرار کنید.
همین طور بهتر بود امکان دسترسی به تاپیک انتقادات و پیشنهادات برای همه باشه نه فقط مشترکین.
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت
من چرا ملک جهان را به جوی نفروشم
asemani (شنبه 26 مرداد 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
سلام
یک درخواست :
کاش میشد ساعت ارسال و ثبت پست ها درست بشه.
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
reihane_b (پنجشنبه 16 آبان 92)
تشکرشده 36,097 در 7,438 پست
با سلام
تنظیمات ساعت توسط خودتون باید انجام بشه . در قسمت تنظیمات کنترل پنلتان بگریدید گزینه اش را پیدا می کنید و می توانید تنظیم کنید
ویدا@ (سه شنبه 14 آبان 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
ممنون فرشته مهربان عزیز بابت پاسختون
من اونجا رفتم تنظیمات پیش فرض روی کابل بود به تهران تغییرش دادم ولی هنوزم ساعت ارسال پست ها رو یک ساعت جلوتر نشون میده
- - - Updated - - -
مثلا الان که این پست رو فرستادم ساعت ده و چهل و سه دقیقه است اما سیستم یازده و چهل و سه نشون میده
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
فرهنگ 27 (چهارشنبه 15 آبان 92)
تشکرشده 37,340 در 7,146 پست
rozaneh (چهارشنبه 15 آبان 92)
تشکرشده 2,912 در 637 پست
ممنون مدیر عزیز
با این پست تست میکنم الان ساعت یک و بیست دقیقه است.
- - - Updated - - -
ولی ساعت بالای پستم دو و بیست و سه رو نشون میده
نمی دانم چه کرده ام
اما
می دانم به تو نیاز مندم
تشکرشده 37,340 در 7,146 پست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)