نوشته اصلی توسط
sogand66

نوشته اصلی توسط
kamran2007
میخوام بدونم تاریخچهٔ جنسی همسر آیندتون چقدر براتون مهمه...
منظورم ارتباط عاطفی و جنسی با دختر یا پسر پیش از ازدواج هست...
یعنی میخوام بدونم برا خانوما چقدر مهمه همسرشون پیش از ازدواج با کسی نباشه یا اگه بوده ارتباط جنسی نداشته باشه...
آیا مثلا در مورد خانوما، اگر متوجه بشن خاستگارشون پیش از ازدواج با چند تا دختر دوست بوده براشون مهمه؟
یا کمی جدی تر اگه پیش از ازدواج سکس داشته این براشون مهمه؟
تاریخچه جنسی همسر از اهمیت ویژه برخوردار هست .
ممکنه هر فردی قبل از ازدواج درگیر یک ارتباط عاطفی شود اما کنترل این ارتباط برای من مهم هست .
به فرض اگر با شخصی آشنا شوم که قبل از ازدواج ارتباط عاطفی داشته در صورتی که معیارهای قابل قبول از دیدگاه مرا دارا باشد چند مطلب حائز اهمیت است :
1- صادقانه این موضوع را عنوان کند .
2-و آیا ارتباط عاطفی حد و مرزی داشته ؟به چه دلیل خاتمه یاقته؟
اما در رابطه با ارتباط جنسی قبل ازداج کاملا مخالفم حتی اگر تمامی معیارهای مورد نظرم را دارا باشد .و به سادگی چشم پوشی نمی کنم چون معتقدم تاثیر این حدود از ارتباطات در زندگی مشترک انکار ناپذیر هست.
نکته بسیار مهم در تمامی مسائل خصوصا ازدواج توکل به خداوند هست بدون ذره ای شک .
سلام
شما اشاره نکردین اگر بد از ازدواج متوجه بشین برخوردتون چگونه خواهد بود؟

نوشته اصلی توسط
rsrs1380
ممنون از پاسخ کاملتون
در مورد سکس با محرمیت باهاتون موافقم،
این اتفاق برای یکی از دوستان نزدیک من افتاد...
عقد کردن، اما بد بهم خورد، سکسه کامل هم نداشتن فقط در حد هم آغوشی بود...
اما این معنیش این نیست که طرف آدم هرزهای بوده...[align=center]

نوشته اصلی توسط
گل مریم
منم کاملا با نظرات فیلوسارای عزیز موافقم
اگر صادقانه همه چیزو بهم بگه ،من مشکلی نخواهم داشت ولی اگر بعد از ازدواج بفهمم ،اگر دلیلش به خاطر ترس بوده باشه و واقعاتوبه کرده باشه و نسبت به من کاملا وفادار بوده باشه ،هیچ مشکلی نداره حتی نسبت بهش احساسم عمیقتر میشه ،ولی اگه همچنان در بند کارای قبل از اشناییمون باشه نه !
یک لحظه هم تحملش نمی کنم
البته من سکس کامل قبل از ازدواج رو اصلا قابل توجیه نمی دونم و این بحثش جدا از اون چیزایی بود که گفتم
سلام
معذرت میخوام که این حرفو میزنم...
اما به نظر من، هم آغوشی بدون سکسه کامل همیشه معنیش این نیست که طرف کاملشو نخواسته داشته باشه..
شاید معنیش این باشه که طرف ترسیده که کاملشو داشته باشه...
ببخشید که یه مقدار رک گفتم
علاقه مندی ها (Bookmarks)