RE: خيلي سخته...هنوز دوستم داره؟؟؟
سلام به همه دوستاي خوبم.واقعا از همتون به خاطر راهنمايي هاي دلسوزانتون ممنونم،از صميم قلبم ازتون سپاسگذارم...
فكر ميكنم مشكلم حل شد و از ديشب به خودم قول دادم بيشتر دركش كنم.تا قبل از اين بيام و حرفامو بنويسم تصميم داشتم چند روز اين مسئله رو كش بدم و فكر كنم اون جوري اوضاع خيلي وخيم تر ميشد پس يه تصميم عاقلانه گرفتم يعني راهنمايي دوستان ديشب خيلي بهم كمك كرد،فكر كنم بعضي وقتا يادم ميره شوهرم خيلي خوبه و خيلي اوقات خيلي نا شكرم مثلا به خاطر دوري از خانواده ها خيلي از مشكلاتي كه بچه ها دارن رو نداريم و يه جورايي عزيزتريم پس تصميم گرفتم لحظه هاي زندگيمو خراب نكنم...انگار نوشتن اتفاقات خيلي بهم كمك كرد و وقتي خودم دوباره خوندمشو از راهنمايي بچه ها استفاده كردم فهميدم كجاي كار اشتباه بود پس كمر همتو بستمو اول به خونه رسيدم كه خيلي ريختو پاش بود و بعد به خودم و لباسي رو كه دوست داشت پوشيدم و شامي رو كه امير دوست داشت درست كردم،10:30 اومد خونه منم در وروديو روش قفل كردم و بعد از كلي خواهش و التماس راش دادم تو(يكم باهاش شوخي كردم).خيلي خجالت كشيدم وقتي كه ديدم واسم يه شاخه گل خريده و گفت معذرت ميخوام... و ديشب رو تبديل كرديم به يكي ديگه از شباي قشنگ زندگيمون...
امير موقع خواب موبايلشو آوردو يه آهنگ جديد از احسان خوجه اميري واسم گذاشت كه نشنيده بودمش و فكر كنم حرف دل همه ي مرداست....تازه فهميدم كم كاري از من بود نه از اون.قسمتي از اونو مينويسم شما هم بهش فكر كنيد...
گريه نميكنم نه اينكه سنگم
گريه غرورم رو به هم ميزنه
مرد براي هضم دلتنگي هاش
گريه نميكنه،قدم ميزنه
گريه نميكنم نه اينكه خوبم
نه اينكه دردي نيست نه اينكه شادم
يه اتفاق نصف و نيمه ام كه
يهو ميون زندگي افتادم
اگه يكي باشه منو بفهمه
براش غرورم رو به هم ميزنم
گريه كه سهله،زير چتر شونه هاش
تا آخر دنيا قدم ميزنم...
راستي صبح هم رفتيم واسه 2 فروردين بليط گرفتيم كه بيام پيش خونواده ها و امروز هم قراره 2 3 ساعت مرخصي بگيره بريم خريد.(فكر كنم يه جورايي ميخواد به خاطر كارم ازم تشكر كنه)
از همتون ممنونم.....واقعا ممنون.آرزو ميكنم همه مشكلاتشون حل بشه.
\\/\\/\\/\\/___________________ به همین سادگی ، ثانیه ای مرد... قدر لحظاتت را بدان...
علاقه مندی ها (Bookmarks)