سلام
قدم 154 هستش و لاغر هم هستم
درسته ارزش و شخصیت آدما به قد و قواره نیست
اما حرفای بعضی ها باعث ناراحتیم میشه ، مثلا تو کلاسمون بعضی ها منو به یه اسمی صدا میزدن یعنی کوچلو ولی چون همینطوری به شوخی بین خودمون بود ناراحت نمیشدم
مثلا برا کارآموزی به دانشگاه میرفتیم (بخش کتابخونه) 3 نفر بودیم تو کتابخونه یه بار همینطوری ما 3 نفر و مسئول کتابخونه صحبت میکردیم که یهو یکی از همکلاسی هام برگشت بهم گفت این جوجه چی میگه اون یکی هم خندید انقد بهم برخورد ناراحت شدم ولی به روم نیاوردم منم به اون گفتم تو چی میگی مرغ
یا مثلا عید رفته بودم خونه ی خاله ام اینا براشون مهمون اومد از خاله ام اینا همینطوری پرسیدن دختر فلانیه چند سالشه گفتن 17 همشون تعجب کردن گفتن اصلا بهش نمیاد خیلی کوچلو مونده یکیش هم برگشت گفت باباش بهش نون نداده
یا مثلا تو محله خودمون گروه سرود تشکیل داده بودیم سرود تمرین میکردیم میخواستیم جاهارو مشخص کنیم که چجوری باستیم به من گفتن تو بشین جلو یکیش برگشت گفت بیچاره که قدی نداره بشینه مگه چیزی میمونه و خندید اون یکیا چون برام احترام قائل بودن به روشون نیاوردن منم به روم نیاوردم
یا دختر خاله خودم کلاس پنجمه میاد بهم میگه تو چرا انقد قد کوتاهی اخه یا اون یکی خواهراش هم همینطور
به نظر شما وقتی یکی اینجوری مسخره ام میکنه من چیکار کنم؟
انقد دیگه بهم گفتن کوچولویی بعضی وقتا خجالت میکشم بعضی جاها برم چون هی میگن وای اصلا بهت نمیاد و...........

علاقه مندی ها (Bookmarks)