بنظر من نمیشه اینطوری حساب کرد . من فکر میکنم که ممکنه یک مرد خوشگل باشه و با ایمان و وفادار و ممکنه خوشگل باشه و سست عنصر و مرد معمولی و مرد زشت هم همین حالتها رو ممکنه داشته باشند و همینطور زنها .
زیبا
معمولی
متوسط به پایین(چون کسی زشت نمی خواد)
اصلا مهم نیست چیزای دیگه ای برام اهمیت دارن.
تشکرشده 1,247 در 437 پست
بنظر من نمیشه اینطوری حساب کرد . من فکر میکنم که ممکنه یک مرد خوشگل باشه و با ایمان و وفادار و ممکنه خوشگل باشه و سست عنصر و مرد معمولی و مرد زشت هم همین حالتها رو ممکنه داشته باشند و همینطور زنها .
تشکرشده 1,247 در 437 پست
ای وای این تاپیک واسه نظر سنجی از خانومها بود . ببخشید بی اجازه وارد شدم . حواسم نبود .
تشکرشده 79 در 52 پست
عزیزی دیجیتال من چه اشکال داره
بله حق با شماست ولی در عمل و بطور کلی مردا ضعیف تر عمل کردن این در جامعه ی ما کاملا واضح و هویداست!
واقعا منظور خانوما از اخلاق مردونه چیه؟ خانوما کتک رو دوست دارن که میگن مرد خشن باشه؟ میشه در این مورد توضیح داده بشه؟ البته من جوابو می دونم اما یه جواب کامل می خوام.
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 79 در 52 پست
عزیزم فقط نظرسنجی ماله خانوما بود! نظر دادن تو تاپیک مختلطه! بیا ما هم ازت استفاده کنیم.نوشته اصلی توسط digitalman
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 93 در 40 پست
سلام.
به نظر من تناسب در ظاهرو قیافه طرفین فاکتور مهمیه. ترکیب زن زیبا و مرد زیبا، موزون و متناسبه.همین طور چهره های معمولی با هم متناسب ترند. البته ظاهر و زیبایی مهمترین فاکتور نیست ولی در جای خودش واجد اهمیته.
ای خدای بزرگ به من کمک کن تا وقتی می خواهم درباره ی راه رفتن کسی قضاوت کنم, کمی با کفش های او راه بروم.(دکتر شریعتی)
تشکرشده 3 در 3 پست
من به شخصه معتقد به زیبایی یا زشتی نیستم!!! مهم اینه که طرف مقابل به دلم بشینه.قیافه در کنار رفتار هست که معنا پیدا میکنه! در ضمن یادمون باشه که ممکنه هر زیبایی در کنار یک زیبای دیگه زشت جلوه کنه و همچنین هر زشتی در کنار یک زشت دیگه زیبا!!! معیار زشتی و زیبایی ادمها هم متفاوت هست.
sahel2008 (یکشنبه 20 اردیبهشت 88)
تشکرشده 79 در 52 پست
ساحل جون حرفه قشنگی زدی!
دیگه؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی![]()
تشکرشده 49 در 25 پست
وقتي يه زن از شوهرش زشت تر و يا پيرتر باشه خيلي عذاب مي كشه .چون هميشه در هراس از دست دادن شوهرشه .البته خيلي از مردها هم با زن زيباشون همين مشكل رو دارند .من هم هميشه دوست داشتم از شوهرم زيباتر باشم ولي هيچوقت دوست نداشتم شوهرم به نظر خودم زشت باشه .
تشکرشده 56 در 35 پست
سلام دوستان عزيزو گرامي،
درسته،ساحل جان حرف زيبا و منطقي زدند بنده نيز با ايشان موافقم
موفق و پيروز باشيد
يا حق![]()
تشکرشده 334 در 122 پست
اینکه خیلی بد شد. هیشکی ما مردای خوشگلو خوشتیپو نمیخواد
:D:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)