RE: یک سوال مهم از دختر ها

نوشته اصلی توسط
pirooz

نوشته اصلی توسط
sepide1990
ببخشید من یکم بهت زده شدم جرا شما با دیدن چند تا نمونه به همه دخترا تهمت میزنید بدونید منم خودم تا حاا این تجربه رو نداشتم ولی مطمئنم هیچ وقت اگر همچین تجربه ای داشته باشم اجازه نمی دم حتی دستش بهم بخوره
جوابای این سوال به خود دختر بستگی داره همین طورم به پسر مقابل.من میشناسم کسایی که همچین رابطه هایی داشتن و کاملا پاک موندن خواهش میکنم دیگه این قدر راحت جمع نبندید و به همه دخترا تهمت نزنید می دونید دختره و پاکیش تهمت زدن به یه دختر پاک خیلی پیامدای بدی داره
سلام
من الان ديگه 29 سالمه ،تا حالا رابطه هاي خيلي زيادي رو ديدم كه همشون در ابتدا پاك بودن ولي با گذر زمان همشون به ابتذال كشيده شدن.عزيزم من جمع نمي بندم چيزي رو كه ديدم مي گم.همه دخترا و شايد بعضي پسرا در ابتدا نمي خوان بزارن رابطشون به ابتذال كشيده بشه ولي ميشه مي دوني چرا؟ چون چيزاي زيادي شايد باشن كه دختر و پسرو به طرف هم جذب كنه و يكي از عمده ترين هاش و مهمترينهاش شهوته كه خيلي از ما نمي بينيمش ولي اون كار خودشو ميكنه كه اگه كنترل بشه چيز بدي هم نيست ولي اگر كنترل نشه حتي يه لحظه واسش كافي تا اوني رو كه ادعا داره نمي زاره هيچكسي بهش دست بزنه رو از تصميمش منصرف كنه.
خيلي معذرت ميخوام ولي من از اين ادعاها خيلي بدم مياد كه ميگن ما نمي زاريم كسي دست بهمون بزنه ، نيازي نيست كه اونا بذارن شهوتي كه كنترل نشده و ما ها بلد نيستيم كنترلش كنيم كار خودشو ميكنه.(اون فقط با تقوا كنترل ميشه ، آيا اون قدر تقوا داري كه ادعا كني ميتوني اونو كنترل كني آيا طرف مقابلتم ايجوريه اگه اينجوري باشه كه شما دوتا تون به اميالتون غلبه كرده باشين از بندگان برگزيده خداوند هستيد.)
با احترام
دقیقا همین طور هست .
پروردگارا
به من آرامش ده تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم.
دلیری ده
تا تغییر دهم آنچه را که می توانم تغییر دهم.
بینش ده
تا تفاوت این دو را بدانم.
مرا فهم ده
تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)