به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 بهمن 00 [ 08:43]
    سطح
    19
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 3 در 2 پست

Array

بی اعتمادی و تردید نسبت به همسر

سلام .‌.. بنده 26ساله و همسرم 30ساله هستند.2سال هست که عقد کردیم و متاسفانه همونطور که قبلا گفتم فعلا اصلا امکان عروسی گرفتن و مستقل شدن نداریم ،مشکل من بی اعتمادی نسبت به همسرم هست ... و این بی اعتمادی ناشی از اتفاقاتی هست که براتون توضیح میدم .از ابتدای ازدواج متوجه شدم همسرم روابط عمومی خیلی بالایی داره این مشکلی نبود تا جایی که دیدم با خانمها هم خیلی زود صمیمی میشن خیلی گرم میگیرن و راحت رفتار میکنن به طوری که واقعا حد و مرزها شکسته میشد.. مثلا میدیدم پیام فلان خانم رو گوشیشون اومده میگفتم کیه میگفت خب خواهر دوستم هست در جواب استوری اینستا چیزی گفتم جواب داده ! یا میدیدم به زن عموی خودم پیام داده جلوی خودم و میگفت چیز خاصی نیست دارم احوال پرسی میکنم!! و نمونه اینها... بهش گفتم اینها از نظر من اشکال داره و لازم نیست معرفتت‌رو به خانمها ثابت کنی چون واقعا دلیلی نداره و این رفتار برای من آزار دهنده هست... گذشت تا توی دایرکت اینستاگرامشون پیامی دیدم که از خانمی شماره خواسته بود ... دیگه نتونستم خودم رو کنترل کنم و دعوای بدی شد ... و قول داد و قسم خورد ک این کارها رو میذاره کنار اما چند روز بعد دیدم توی اینستا به خانم دیگه ای پیام داده بود که زنم شک کرده ... بهم پیام نده موقعیتش که بود خودم پیام میدم... با دیدن این صحنه خیلی بهم ریختم و اذیت شدم گفتم ازت جدا میشم مسئله رو با پدرم مطرح کردم پدرم بهش گفت اگه همچین چیزایی باشه طلاق دخترم رو میگیرم..‌ شوهرم هم خیلی گریه کرد و ابراز پشیمونی و ناراحتی کرد و قسم که دیگه چنین کاری نمیکنم و اگه این کارو بکنم تو رو از دست میدم و زندگیمو دوست دارم .. از این جریان یک سال و چندماه میگذره شوهرم خوب شده و دیگه چیزی ازش ندیدم ( البته هیچ وقت هم چیزی توی گوشیش نمیذاره و از تماس تا پیام همه رو پاک میکنه )من هم به سختی با این قضیه کنار اومدم واقعا اذیت شدم تا فراموش کردم و تونستم باز بهش اعتماد کنم.‌. اما مشکل از جایی شروع شد که شوهرم توی یه تالار مشغول به کار شد ... چون اونجا چندتا خانم کار میکنند خیلی بهم ریختم مدام میترسم و استرس دارم همه اضطرابهام و فکرهای بد برگشته و اصلا نمیتونم کنترل کنم..چون اخلاق شوهرم اینجوره که زود گرم میگیره و صمیمی میشه ..‌ اجازه میده خانمها باهاش راحت بشن ... خیلی نگرانم میترسم دوباره اتفاقی بیفته
    البته باید بگم نسبت به قبل رابطه ما خیلی بهتر شده عاشق هم هستیم رابطه زناشویی ما منظم هست ... از موقعی که بهم قول داده خیلی رفتارش سنگین تر شده و اگه‌ جمعی باشیم که خانمی باشه معقول رفتار میکنه البته گاهی هم پیش میاد که از دستش در بره و مثل قبل بشه اما سریع ازم معذرت خواهی میکنه و حواسش هست کاری نکنه ناراحت بشم اما رفتارشون حتی با خانمهای فامیل خیلی سنگین و خوب شده و تمام خانمهای ناشناس اینستاگرام رو هم بلاک کردن از گروه مختلطی که توی واتس اپ داشتن لفت دادن و خانمهای اون گروه رو بلاک کردن و کلا رمز اینستاگرامشون رو به من دادن ... اما اما مدام میترسم نکنه فقط جلوی روی خودم هست که اینجور مراعات میکنه و وقتی که نیستم همون کسیه که قبلا بود ... احساس امنیت ندارم احساس میکنم خونه ام رو روی آب ساختم ... نمیدونم فردی که باهاش هستم واقعا چه شخصیتی داره
    و این فکرا برام آرامش نذاشته ... با مشاور هم صحبت میکنم فقط یک هفته خوبم و ارومم... لطفا اگه میشه کمکم کنید
    ویرایش توسط parvaneh2222 : یکشنبه 26 دی 00 در ساعت 17:58

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)