اعجاز اشک
ایستاده بودم و مات و مبهوت به کتاب اعمالم نگاه میکردم انگار هیچ ارادهای از خودم نداشتم هیچ کار و عملم قابل دفاع نبود فقط نگاه می کردم یکی آمد و دوسال نمازهای من را برد دیگری آمد و قسمتی از کارهای خیر مرا برداشت و ...
بلاتشبیه شبیه گوسفند که هیچ اراده ای ندارد و فقط نگاه می کند و من هم فقط نگاه می کردم چون هیچگونه دفاعی در مقابل دیگران نمی شد کرد در دنیا انسان هرچند مقصر باشد اما در دادگاه از خود دفاع میکند و با گرفتن وکیل و ... خود را تا حدودی از اتهامات تبرئه میکند اما اینجا مگر میشود چیزی گفت فقط نگاه می کردم حتی آنچه در فکر انسان بوده برای همه نمایان است چه رسد به اعمال انسان برای همین هیچ کس نمی تواند بی دلیل از خود دفاع کند
در کتاب اعمال خود هر چقدر گناهانی را دیدم که مصداق این ضربالمثل بود: آش نخورده و دهان سوخته! شخصی در مقابل من غیبت کرده یا تهمت زده و من هم در گناه او شریک شده بودم چقدر گناهانی را دیدم که هیچ لذتی برایم نداشت و فقط سرافکندگی برایم ایجاد کرد
خیلی سخت بود .خیلی! حساب و کتاب خدا به دقت ادامه داشت. اما زمانی که بررسی اعمال من انجام میشد و نقایص کارهایم را میدیدم گرمای شدید از سمت چپ به سوی من میآمد حرارتی که نزدیک بود تمام بدنم را بسوزاند اما... این حرارت تمام بدنم را میسوزاند طوری که قابل تحمل نبود همه جای بدنم می سوخت به جز صورت و سینه و کف دست هایم برای من جای تعجب بود چرا این سه قسمت بدن نمیسوزد
لازم به تکلم نبود جواب سوالم را بلافاصله فهمیدم من از نوجوانی در هیأت و جلسات فرهنگی مسجد محل حضور داشتم پدرم به من توصیه میکرد که وقتی برای آقا امام حسین (ع) و یا حضرت زهرا (س) و اهل بیت (ع) اشک میریزی قدر این اشک را بدان اشک بر این بزرگان قیمتی است و ارزش آن را در قیامت می فهمیم پدرم از بزرگان و اهل منبر شنیده بود که این اشک را به سینه و صورت خود بکشید و این کار را میکرد من نیز وقتی در مجالس اهل بیت (ع) گریه می کردم اشک خود را به صورت و سینه ام می کشیدم
حالا فهمیدم که چرا این سه عضو بدن نمیسوزد نکته دیگری که در آن وادی شاهد بودم بحث اشک و توبه به درگاه الهی بود من دقت کردم که برخی گناهانی که مرتکب شده بودم که در کتاب اعمال نیست آنجا رحمت خدا را به خوبی حس کردم بعد از اینکه انسان از گناه توبه میکند و دیگر سمتش نمیرود گناهانی که قبلاً مرتکب شده کاملاً از اعمالش حذف می شود
قطعا اگر کسی حق الناس بدهکار است اما از طلبکار خود بی اطلاع است با دادن رد مظالم برطرف میشود اما حق الناسی که صاحبش را بشناسد باید در دنیا برگرداند اگر یک بچه از ما طلبکار باشد و در دنیا حلال نکرده باشد باید در آن وادی صبر کنیم تا بیاید و حلال کند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)