مخلص نقاب عزیز. خوبی ؟ از این ورا ؟
راستش ازدواج رو واسه همیشه از زندگیم بیرون کردم.
هدفم فقط دوستیه ! حرف های قشنگی زدی ممنونم.
تشکرشده 13 در 8 پست
مخلص نقاب عزیز. خوبی ؟ از این ورا ؟
راستش ازدواج رو واسه همیشه از زندگیم بیرون کردم.
هدفم فقط دوستیه ! حرف های قشنگی زدی ممنونم.
تشکرشده 281 در 126 پست
نوید جان می شه برام بگی هدفت از دوستی چیه ؟؟؟ مثلا دوست دختر داشته باشی که چی بشه ؟؟؟
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
تشکرشده 13 در 8 پست
چشم نازنین جان. ببین مسلما من نمیتونم با هم جنسم یه رابطه ی عاطفی داشته باشم. بعد از اون جدایی احساس تنهایی شدیدی میکنم که با هیچی نتونستم پرش کنم حتی با هم جنس خودم. واسه همین میخوام یه دوستی خیلی خیلی ساده رو با ایشون شروع کنم. همین.
تشکرشده 4,460 در 1,179 پست
مرسی خوبم. نازنین راست میگه هدفت از دوستی چیه؟
یعنی هدفت از دوستی فرار از تنهایی است اینجور که از حرفات فهمیدم.
تشکرشده 281 در 126 پست
برادر خوی واقعا یک دوستی ساده می تونه خلاء های تو رو پر کنه؟؟؟
خودتو گول نزن . با خودت صادق باش.
ببین چند هزار نفر مثل تو فقط می خواستن تنهایی هاشون رو پر کنند ولی اخرش یک جور دیگه درگیر شدند. از چاله در اومدن تو چاه افتادن.
خودتو بیخود درگیر نکن نوید جان. به جای دوستی با جنس مختلف خیلی راه های دیگه می تونی تنهایی هاتو پر کنی.
به نظرم داری اشتباه راهتو انتخاب می کنی.
روی هر پله که بایستی خدا یک پله ازت بالاتره. نه به خاطر اینکه خداست. به خاطره اینکه دستتو بگیره...
هر شب درانتهای شب نگرانیهایت را به خدا واگذار کن و آسوده بخواب. به هر حال او در تمام شب بیدار است ...
تشکرشده 13 در 8 پست
آخه چرا نازنین و نقاب عزیز ! یعنی میگین وسطش گیر میکنم ؟
نوید جان من هم با نظر نازنین موافقم. اگر شما فقط بخاطر فرار از تنهایی با او دوست شوید اشتباه بزرگی را می کنید . دوست من این را بدان حتی اگر با او دوست شوی بازم هم حس تنهایی شما از بین نخواهد رفت . اصلا دوست عزیزم تنهایی را شما چطور معنی می کنید؟
تشکرشده 13 در 8 پست
خوب ازش خوشم اومده !
تشکرشده 13 در 8 پست
ببین دوست دارم یه دوست دختر داشته باشم. شرمنده خیلی رکما !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)