1-مرد گنده لات، الکی لات کلا لاتهمه رانندگان کشور نمیفهمن بلد نیستن و فقط ایشون درست میرونه پس باید به همه تذکر بده داد بکشه حتی شده پیاده شه طرفو بزنه قبلشم حتما کف گرگی رو تمرین کنه و لانچیکو همراهش باشه، عزیزم با این کارا کسی نمیگه ماشا.. زور بازو ، همه میگن خوب که چی؟
(جرات داری بیا گیسو کمندو بزن ببینم ؟.... بله ؟ با منی ؟ نه بابا من که شما رو نگفتم شما سالاری اصلا من پشه ام شما ببخش)
2- مرد دروغ گو که اعتماد رو از همسرش صلب میکنه، عزیزم من هرگز بهت دروغ نگفتم (همین الان داری اینکارو میکنی)
3- مرد فراری ، تلفن جواب نمیده چون خاموشه یا در دسترس نیست یا خرابه ، وقتی هم همه چی درسته گوشاش صدای تلفنو نشنیده
4- مرد بی هدف بی برنامه یه کلام مردی که مدیریت بلد نیستامروز میگه حقوق گرفتم اول قسطو میدم بعدش فلان وسیله رو میخرم بعدش میریم خرید و بعدش اینقدر هم میمونه تا آخر ماه ، فردا حقوق میگیره پس فردا هیچ کاری نکرده پولاشم تموم شده تا آخر ماهم باید سماق بمکیم
5- مرد فرصت طلب ، سوءاستفاده گر ، خودخواه ، اهمیت نمیده همسرش چی دوست داره مهم اینه که از این چیزی که همسرش دوست داره چی به ایشون میرسه ، حق نداری بری سرکار ، اگه نصف حقوقمو بهت بدم چی ؟ یا اگه برم سرکار دیگه باهات کاری نداشته باشم تو به اشتباهاتت برسی چی؟؟ نه من روشنفکر شدم حتما برو من بهت افتخار میکنم
6-مرد بچه نه نه ...خدا نسل این گروه رو به راه راست هدایت کنه خیلی غیر قابل تحمل هستن
7- مرد الکی مغرور و کلا مغرور ، بی تفاوت یخ ، خانم حالش بده، یه بار اراده نمیکنه با صحبتی حرکتی چیزی این خانوم رو آروم کنه امیدوار کنه دلخوش کنه مثل برج زهرمار میمونه اون وقت 2 هفته که از پایان آخرین رابطه زناشویی میگذره ادا و اطوارهای مختلف و حرکات موزون و ناموزون جدیدی رو اجرا میکنه!!!!!
8- اون مردایی که میشینن توی خونه پشت سر کارفرما و صاحبخونه و پسر دایی و.. خط و نشون میکشن آدم دعا میکنه این مرد دیگه هیچ وقت با اون آدمها رو به رو نشه ، بعدش میره پیش همین آدمایی که قرار بود بکشتشون و میگه گردن ما از مو باریکتر بیشتر حق منو بخورید نوش جونتون تا باشه ازین زحمتا اصلا داداش پیش مام بیا! عه ؟ حداقل حقتو بگیر ، کلشو نمیتونی بگیری نصفشو بگیر دست خالی برنگردی
9- مردی که با سبیل هایی در هم تنیده واسه یه دل درد رفته زیر لحاف و ناله میکنه سرکار نمیره و با صدایی بم و با هیبت به همسر ظریف و ملوسش که کمر درد هم داره میگه خانوم برو بخاری رو از توی انباری بیار وصل کن بعدشم آشغالا رو خودت ببر ، کل کارهای خونه و بیرون رو برو انجام بده برو نانوایی و.. ،ناسلامتی من مرررد خونه ام ، عه وا خدا مرگم بده.
خداوند به همسرانشون صبر عنایت بفرماید.

همه رانندگان کشور نمیفهمن بلد نیستن و فقط ایشون درست میرونه پس باید به همه تذکر بده داد بکشه حتی شده پیاده شه طرفو بزنه قبلشم حتما کف گرگی رو تمرین کنه و لانچیکو همراهش باشه، عزیزم با این کارا کسی نمیگه ماشا.. زور بازو ، همه میگن خوب که چی؟
(جرات داری بیا گیسو کمندو بزن ببینم ؟.... بله ؟ با منی ؟ نه بابا من که شما رو نگفتم شما سالاری اصلا من پشه ام شما ببخش)
، عزیزم من هرگز بهت دروغ نگفتم (همین الان داری اینکارو میکنی)

امروز میگه حقوق گرفتم اول قسطو میدم بعدش فلان وسیله رو میخرم بعدش میریم خرید و بعدش اینقدر هم میمونه تا آخر ماه ، فردا حقوق میگیره پس فردا هیچ کاری نکرده پولاشم تموم شده تا آخر ماهم باید سماق بمکیم 

خدا نسل این گروه رو به راه راست هدایت کنه خیلی غیر قابل تحمل هستن
!!!!!
.

، من به خاطر اینکه آقایون ناراحت نشوند این 9 بند رو بهتر مینویسم ،موثرتر خواهد بود (انشاءا..) در ضمن خیلی برام جالب بود ، من ناخواسته داشتم دقیقا همونطور که مدیر گفت از بالا به پایین مینوشتم وجملاتم مثل زهرمار بود آخه وقتی داشتم مینوشتم این شکلی بودم
، کلا توی این تاپیک کسانی که خیلی التماس دعا دارن مشخصن
مدیرجان از دقتتون سپاسگزارم :)

علاقه مندی ها (Bookmarks)