سلام دوستان .. من تمام جواب هارو از همون اول خوندم اما موقعیتش پیش نیومد بیام جواب بدم..شرمنده
رنگین،مهرسا مامان و هانیه عزیزم
ممنون بابت جواب ها و وقتی که گذاشتید
رنگین عزیز منم از همین میترسم چون حس میکنم پتانسیل یه همچین کاری رو داره
اصلا حرف دکتر حبشی رو قبول ندارم!!!!!!! وا این چه حرفیه،مثلا من تمام پولم رو بدم به شوهرم بعد خودم از پول بگیرم که اقتدارش حفظ شه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! وا.
ممنون رنگین عزیز
بعد از اون روزی که با همسرم راجعبه حقوق صحبت کردیم (گفته بود مثلا 1 میلیون حقوق گرفتی یک پنجمش رو یعنی 200 تومنش رو خرج کن) اما فرداش که صحبت شد دوباره گفت نه یک چهامش باشه
حالا نخندید ها ، این حرفای که گفته میشه تصورات ذهنی من و همسرم چون من فعلا کار ندااااااااااااارم
خب مسلما من برم سر کار ایشون باید خرج های اصلی خونه رو انجام بده من حتی دوست ندارم لباسم رو خودم بخرم دوست دارم تمام خرج من رو همسرم بده!!! ولی خب اگر وسعش نرسه مجبور میشم خودم بدم
چیزی که فعلا دمنو درگیر کرده کار نداشته بنده هست.
اصلا نمیدونم کجا باید برم دنبال کار و از کجا باید شروع و اقدام کنم
خانم های شاغل میشه بگید چطور کار پیدا کردید؟؟؟؟

اینو جدی میگم.من الان به چند دلیل شاغلم:مجردم و کار کردن برای من تو این دوره از خونه موندن و وقت رو به بطالت گذروندن بهتره،چون دانشگاه و رشته ای که توش درس خوندم تاپ بوده حیفم میاد ازش یه پولی به جیب نزنم
پس فعلا ترجیح میدم کار بکنم،من خیلی به تیپ و لباس و این چیزا اهمیت میدم و ترجیح میدم اینارو از درآمد خودم تهیه کنم تا اینکه مدام از پدرم پول بخوام با اینکه پدرم دریغ نمیکنه ازم ولی خودم این جوری راحت ترم.
نمیتونستم هیچ پس اندازی بکنم ، حالا این شرایط حاد بود که خدا رو شکر گذشت شرایط شما که حاد نیست در کل تجربمو میگم:

علاقه مندی ها (Bookmarks)