به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 29 تیر 94 [ 10:57]
    سطح
    1
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 24.0%
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نجمه چ نمایش پست ها
    اولا بد بودن رو به همه دخترا نسبت ندین! دوما اینکه این دختر از نسل فک میکنم دیگه دهه هشتاد باشه که نه تنها هنوز بچس بلکه سرشار از هیجانات و رفتار های نسنجیده و بدور از بلوغ فکریه! شما مطمئنی که بعد دوسال ایشون میشن دختر ایده آل شما و آماده ازدواج با شما؟ واسه این دختر ازدواج خیلی زوده، وارد شدن به زندگیش هم جز وابستگی و دردسر چیزی عاید شما و اون نمیشه!!
    موفق باشی
    نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
    سلام

من نمی تونم قضاوت بکنم که این دختر خانم اون حرکات رو از رو خامی انجام میداده(هر چند به قول امروزیا این ما دهه شصتیا هستیم که ساده و خام و نسل سوخته تشریف داریم، دهه هشتادیا که نسل پدر سوخته ان) یا از روی اینکه انقد حرفه ای بوده که قبح این کارا واسش ریخته،فقط اینو میدونم که اگه بخوای باهاش ازدواج کنی و تا بخوای بزرگش کنی و تربیتش کنی خودت پیر میشیاینو جدی میگم من تو اطرافیانم دیدم که مثلا پسری خواسته دختر کم سن و سال رو خودش تربیت کنه و واقعا پیرش دراومده.

در ثانی یکی از اهداف همه ما از ازدواج اینه که در کنار همسرمون به آرامش برسیم ولی شما باید هی حواست به این باشه که وای نکنه خانمم تو فلان جمع این رفتارو بکنه یا فلان حرفو نزنه و...یعنی یجورایی میخوای خودخوری کنی و تو زندگی روی آرامش رو نبینی.

حالا من نمیگم همین الآن کاتش کن چون دیدم در برابر نظر دوستان هم گفتی نه ما همو پسندیدیم .خب میتونی یه فرصت مثلا یه ماهه رو به خودتون بدی و بیشتر باهاش آشنا شی تا بعدا خودتو سرزنش نکنی که ای کاش یکم بیشتر باهاش آشنا میشدم.ولی بعد از این فرصت یه ماهه اگه دیدی به درد هم نمی خورین رابطه رو به شکل کامل کات کن تا اون بچه درگیر رویابافی و وابستگی نشه.

یه توصیه دوستانه دارم :خیلی سریع اقدام به ازدواج نکن (حالا نه با این شخص،منظورم کلی هستش)،به نظر من اکثر آقایونی که قبل از 25 سالگی ازدواج میکنن بعدا از ازدواجشون پشیمون میشن چون بعدا مثلا میگه من جوونی نکردم و از سن کم رفتم زیر بار مسئولیت و همین آقا بعد از ازدواج تازه میره سراغ دوست دختر و تفریح های مجردی تا عقده هاشو خالی کنه.

به نظر من یه پسر بعد از 26-27 سالگی تازه باید شروع به آشنایی و خواستگاری رفتن بکنه چون تازه از این سن به بعد هست که معیارای یه پسر برای ازدواج پخته و مشخص میشه و از نظر عاطفی ثبات پیدا میکنه و میفهمه با خودش چند چنده و دقیقا چه جور دختری رو میخواد.شما هم به احتمال خیلی زیاد معیارهایی که در 27 سالگی برای ازدواج داری با معیارهای فعلیت زمین تا آسمون فرق خواهد داشت.

یه چیزی هم خواستم بگم شما خودت هم هنوز نمیدونی دقیقا چی میخوای مثلا خودت از مادر دختره اجازه میگیری که باهاش بری بیرون بعد میگی مادرت چطور راضی شد که با من بیایی؟من خودم هم شده که مثلا با اجازه خونوادم با خواستگارم با ماشینش رفتیم یه کافی شاپی تا با هم حرف بزنیم ،وقتی که چند جلسه با هم حرف زدیم و خونوادم در جریانه پس یه اعتمادی ایجاد شده که همچین اجازه ای دادن اون وقت اون پسر باید بهم بگه چجوری خونوادت اجازه دادن سوار ماشینم شی؟!!عجب!!!!!

از ما گفتن ولی اگه از جوونیت سیر شدی و میخوای زود پیر شی کار خودتو بکن.

موفق باشی.
    ما بد گیر افتادیم امثال شما هم با خنده جواب میدن و تیکه میندازن و ب حساب خودشون خیلی پخته هستند

اون دختر ب من نیاز داره وابسته هم هست منم میخوامش نه برا هوس بلکه برای زندگی..

اگه چارتا مثه شما مشاور باشن جامعه میشه اینی که الان هست! پر از فحشا ..

میگن هیچکس بهتر از خود آدم وضعیتش رو درک نمیکنه و نمیتونه بهترین تصمیم رو براش بگیره
    صلاح مملکت خویش خسروان دانند

برا مدیر این سایت هم یه پیشنهاد دارم محدودیت رو بیشتر کن خیلی ها مثل من هستن که میان اینجا به امید مشاوره ولی یه مشت حرف بیهوده میشنون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 18 مرداد 99 [ 22:16]
    سطح
    64
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 271
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    130

تشکرشده 285 در 148 پست

Array
    فکر نمیکنم توی صحبت من تیکه خنده و یا مسخره بازی وجود داشته باشه!! آقای محترم اگه شما قصدت ازدواج هست که رسما اقدام کن و اگه شک داری و اومدی برای مشاوره نه تنها اینجا بلکه هیچ مشاوره حرفه ای به شما پیشنهاد رابطه 2 ساله برای شناخت بیشتر نمیده!! چون از اثرات رابطه شما برمیاد که دختر خانم وابسته شدن و توی رابطه حریم ها رو حفظ نمیکنن و این ارتباط با این توصیفات برای شما پیامد مثبتی همراه نداره، بنابراین وظیفه شما بعنوان یک مرد اینه که در حق اون دختر لطف کنی و یا رابطه رو کامل کات کنی یا برآی شناخت رسما خواستگاری کنی، وگرنه اگه وابستش کنی و بعدا بهر دلیلی ولش کنی اون دختر آسیب میبینه نه شما!!!!
    بدرود

3. کاربر روبرو از پست مفید نجمه چ تشکرکرده است .

grey-sm (پنجشنبه 18 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نجمه چ نمایش پست ها
    فکر نمیکنم توی صحبت من تیکه خنده و یا مسخره بازی وجود داشته باشه!! آقای محترم اگه شما قصدت ازدواج هست که رسما اقدام کن و اگه شک داری و اومدی برای مشاوره نه تنها اینجا بلکه هیچ مشاوره حرفه ای به شما پیشنهاد رابطه 2 ساله برای شناخت بیشتر نمیده!! چون از اثرات رابطه شما برمیاد که دختر خانم وابسته شدن و توی رابطه حریم ها رو حفظ نمیکنن و این ارتباط با این توصیفات برای شما پیامد مثبتی همراه نداره، بنابراین وظیفه شما بعنوان یک مرد اینه که در حق اون دختر لطف کنی و یا رابطه رو کامل کات کنی یا برآی شناخت رسما خواستگاری کنی، وگرنه اگه وابستش کنی و بعدا بهر دلیلی ولش کنی اون دختر آسیب میبینه نه شما!!!!
    بدرود
    نظر شما معقولانه بود متاسفانه من میخواستم جواب آی تک رو بدم نمیدونم چطور مطلب شما بهش اضافه شده
    از راهنمایی تون متشکرم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    آقا کامی عزیز کجای پست من رو شما تیکه انداختن برداشت کردید؟

احتمالا منظورتون سه تا آیکون خنده هست که گذاشتم، پس لطفا جملاتی رو که کنارش شکلک خنده گذاشتم یه بار دیگه با دقت بخون و منو شیرفهم کن که کجاش مفهوم تیکه انداختن میده؟

یه سر به تاپیک هایی که من توشون نظردادم بندازی می بینی که همشون رو با لحن ساده و خودمونی نوشتم و هر جایی احساس کردم یکم خنده داره شکلک خنده گذاشتم وگرنه قصد جسارت به کسی رو ندارم.

من شمارو مثل برادر کوچیکترم دونستم و خواستم نظر داده باشم میتونی پستم رو از تاپیکت حذف کنی.حیفه اون وقتی که بابتش گذاشتم.

موفق باشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 شهریور 94 [ 04:39]
    سطح
    3
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    به نظر بنده رفتار اون دختر با شما صادقانه است فک نکنم با دیگران مثل شما رفتار کنه چون از نظر سنی پایینه احتمالا شکست عشقی نداشته و شما اولین تجربش هستین چون اگه داشت تو اشنایی نقش بازی میکرد میگفت من اهل نماز روزه ام از این حرفا به نظرم کیس مناسبی باشه اگه میخاین از زندگی لذت ببرین و تو اینده مشکل نداشته باشین ولی اگه ادم مذهبی هستین و حرفای دیگران براتون مهمه بیخیالش بشید

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط آی تک نمایش پست ها
    آقا کامی عزیز کجای پست من رو شما تیکه انداختن برداشت کردید؟

احتمالا منظورتون سه تا آیکون خنده هست که گذاشتم، پس لطفا جملاتی رو که کنارش شکلک خنده گذاشتم یه بار دیگه با دقت بخون و منو شیرفهم کن که کجاش مفهوم تیکه انداختن میده؟

یه سر به تاپیک هایی که من توشون نظردادم بندازی می بینی که همشون رو با لحن ساده و خودمونی نوشتم و هر جایی احساس کردم یکم خنده داره شکلک خنده گذاشتم وگرنه قصد جسارت به کسی رو ندارم.

من شمارو مثل برادر کوچیکترم دونستم و خواستم نظر داده باشم میتونی پستم رو از تاپیکت حذف کنی.حیفه اون وقتی که بابتش گذاشتم.

موفق باشی
    دوست عزیز من یه کم تند رفتم عذر میخوام
    تصمیم دارم راجبش بیشتر تحقیق کنم
    اون یه دختر یتیمه منم یتیمم اشتراکای زیادی با هم داریم من فقط ترسم از رفتارای بچگانش هست این روزا خیلی راهنماییش میکنم یه خوبی که داره اینه که انتقاد پذیره.

بازم میگم عذر میخوام تشکر بابت وقتی که میگذارید

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    این اختلافاتی که بیان کردین چیزای ساده ای نیستند!
    به خصوص اینکه دختر خانم از نظر شما بچه است...

می تونید از تجربیات دیگران درس بگیرید.
    تاپیک زیر و تاپیکهای دیگر این آقا را بخونید تا متوجه بشید که درک مشترک چقدر مهمه. همه چیز از مسائل به ظاهر ساده شروع شده!

مشکلات من و همسرم بر سر پوشش نامناسب و عدم رعایت حریم ها و .... خودخواهی

من نمی گم دختر بدیه. می گم الان در این شرایط برای شما مناسب نیست.
    احتیاط کنید. صحبت یک عمر زندگیه. حتی اگر تحقیق کردین و خوب بود بدونید بعدا با هم به دلیل اینکه او بچه است خیلی اصطکاک خواهید داشت.

موفق باشید
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

9. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

اعجاز عشق (پنجشنبه 18 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام
    این اختلافاتی که بیان کردین چیزای ساده ای نیستند!
    به خصوص اینکه دختر خانم از نظر شما بچه است...

می تونید از تجربیات دیگران درس بگیرید.
    تاپیک زیر و تاپیکهای دیگر این آقا را بخونید تا متوجه بشید که درک مشترک چقدر مهمه. همه چیز از مسائل به ظاهر ساده شروع شده!

مشکلات من و همسرم بر سر پوشش نامناسب و عدم رعایت حریم ها و .... خودخواهی

من نمی گم دختر بدیه. می گم الان در این شرایط برای شما مناسب نیست.
    احتیاط کنید. صحبت یک عمر زندگیه. حتی اگر تحقیق کردین و خوب بود بدونید بعدا با هم به دلیل اینکه او بچه است خیلی اصطکاک خواهید داشت.

موفق باشید
    سلام دوست عزیز تشکر بابت راهنماییتون

حالا سوالم از شما اینه یه راهکار معقولانه ب من بدید که ریسکش پایین باشه و در آینده با شکست مواجه نشم میخوام کاملا محتاطانه پیش برم

برنامه من اینه حدودن دو ماه دیگه نشونش کنم بعد از اینکه کارم جور شد و خونه محیا شد پیش برم ک مطمئنم یکی دوسالی طول میکشه
    فکر کنم توی این مدت بتونیم به شناخت و درک متقابل برسم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    1
    تشکرها
    0
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hidi نمایش پست ها
    به نظر بنده رفتار اون دختر با شما صادقانه است فک نکنم با دیگران مثل شما رفتار کنه چون از نظر سنی پایینه احتمالا شکست عشقی نداشته و شما اولین تجربش هستین چون اگه داشت تو اشنایی نقش بازی میکرد میگفت من اهل نماز روزه ام از این حرفا به نظرم کیس مناسبی باشه اگه میخاین از زندگی لذت ببرین و تو اینده مشکل نداشته باشین ولی اگه ادم مذهبی هستین و حرفای دیگران براتون مهمه بیخیالش بشید برین از این خواهر زینبیا یکی بگیرین
    سخته با کسی زندگی کنی حرف پشتش باشه ولی من تا شخصن اشتباهی ازش ندیدم کات نمیکنم
    توکل به خدا ...
    ممنون بابت راهنماییتون.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 مهر 94 [ 22:46]
    سطح
    20
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 51 در 25 پست

Array
    سلام دوست عزیز
    راستش من راهکار خاصی ندارم ولی دوست داشتم یه نکته رو خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم البته جسارتا،
    خواهش میکنم انقدر راحت راجع به آدمها قضاوت نکنیم،با خودم هم هستم،آدمها با هم متفاوت هستن،بدونید درست در همون لحظه که راجع به آدمها انقدر راحت قضاوت میکنید در زندگیتون در شرایطی مشابه همون شرایط قرار میگیرید و از کجا میدونید شما قراره چه رفتاری داشته باشید؟؟
    وقتی با دختری غیر مذهبی و جوان آشنا میشید و اون این باور رو پیدا میکنه قصدتون ازدواجه این رفتارا عادیه،چرا بجاژ بدبینی به این فکر نمیکنید این دختر داره تمام عشق و احساسی رو که تابحال بروز نداده،بروز میده؟ چرا به این فکر نمیکنید اگه کاری میکنه صرفا برای جلب توجه شماست؟شما با مادرش هم صحبت کردین اجازه گرفتین برین بیرون،چرا انقد بی اعتمادین؟ چرا اون باید به شما بی اعتماد باشه؟وقتی علاقه ایجاد بشه برای یک زن ،فرد مقابلش معتمدترین انسان روی زمینه براش،خب معلومه به شما اعتماد کامل داره،معلومه برای رسیدن به شما هیجان کامل داره،علاقه اش رو حس نمیکنی؟به قول خودت هر دوی شما یتیم هستین،دختری که دست محبت پدر رو روی سرش نداشته،نوازش دست پدر روی موهاش احساس نکرده خیلی زودتر دلبسته احساس مرد میشه،نیازش خبرای محبت یک مرد بیشتر از بقیه افراد جامعه اس،بله دوستان درست میفرمایند ایشون سنجیده عمل نکرده اما آیا همه ما دختران و پسران در برابر احساس و عشق اولمان سنجیده عمل کردیم؟
    آیا اکثر ما در اولین حضور یک مرد در زندگیمان صادقانه همه احساسمان را در سبد اخلاص به او عرضه نکردیم؟ این سیاست ها و کیاست ها که بعضی میفرمایند برای دختر ۲۵-۶ ساله یا بیشتر است که فهمیده باید چگونه رفتار کند که شبهه ایجاد نشود،
    من نمیگویم این خانوم خوب است یا بد،این را خود شما میدانید و بس،اما میگویم بجای بدبینی و شک ابتدا شناخت را کامل کنید بعد قضاوت کنید،اینکه دیگران درمورد ما و پشت سر ما حرفی بزنند هم ملاک خوبی نیست،زمانی که همه اهل محل مرد و انسان صفت بودند گذشت الان هزاران دلیل برای دروغ وجود دارد،نمیگویم تحقیق نکنید میگویم خیلی به نتایجش تکیه نکنید،بخصوص که خوب بودن یا نبودن بک دختر برای بعضیها به راحتی از روی لباس و حجاب قضاوت میشود،حالا چون دختر نوجوانی شیطنت هایی هم بکند آیا باید رأی به بد بودنش بدهیم؟ شما باید این مسأله را با توجه به محل زندگی دختر خانوم،اینکه کدام شهر است چه عرفی دارد،خانواده اش چه عرفی دارند و غیره بسنجید،در کل سعی کنید به ایشان هم ماهیگیری یاد دهید در این دوران آشنایی،برایش کتاب های خودشناسی و رشد شخصیتی بخرید،سعی کنید ایشان را به سمت مطالعه سایتها و مطالب مفید سوق دهید بجای مطالب بی فایده و مخرب که این روزها باب شده،باز هم تأکید میکنم شما و مشاوران حضوری که هر دوی شما را ببینند میتوانند بهتر نظر بدهند،اینجا ما آدمهای متفاوت از قشرها و فرهنگها و شهرهای مختلفی هیتیم هر کس بنا به زمینه فکری خودش نظری میدهد،من این رفتارها را عادی میبینم و نشانه بروز احیاسات دخترانه، و شاید فراتر بروم و برایت اظهار خوشحالی کنم که در حال دریافت عشق و احساسی،دیگری آن را تا حد فحشا زشت و ناپسند ببیند و کاملا این رفتار برای او زننده باشد،اینها همه بستگی به موقعیت و فرهنگ زندگی اشخاص دارد،بد و خوب هم نیست،فقط متفاوت است،کاملا نسبی است،نسبی
    موفق باشید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)