سلام دوستان همدردی.نماز و روزه هاتون قبول . من مطالب این سایت و زیاد خوندمو چیزای زیادی یاد گرفتم ولی مشکل مثل خودم ندیدم.اگه میشه راهنمایین کنید. با یه آقایی نامزد کردم عقد نیستیم ولی یه مشکلی هست ایشون اخلاق و شرایطشون خوبه .منم دوستشون دارم ولی راستش در حد یه دوست نه مثل همسر .وقتی فکر میکنم میخوایم عقد کنیم فشارم میوفته و استرس می گیرم.استرس منم بیشتر برای اینکه ظاهرسلام دوستان همدردی.نماز و روزه هاتون قبول . من مطالب این سایت و زیاد خوندمو چیزای زیادی یاد گرفتم ولی مشکل مثل خودم ندیدم.اگه میشه راهنمایین کنید. با یه آقایی نامزد کردم عقد نیستیم ولی یه مشکلی هست ایشون اخلاق و شرایطشون خوبه .منم دوستشون دارم ولی راستش در حد یه دوست نه مثل همسر .وقتی فکر میکنم میخوایم عقد کنیم فشارم میوفته و استرس می گیرم.استرس منم بیشتر برای اینکه ظاهرشو نمی پسندم از روز نامزدی دارم با بقیه ی پسرا مقایسش می کنم به نظرم بقیه بیشتر به دلم میشینن.فک می کنم توی مسائل جنسی باهاش به مشکل می خورم و همیشه باید یه عقده داشته باشم . از طرفی نمی تونم زیاد دوره ی نامزدیو طولانی کنم خانوادم میخوان تکلیفمو روشن کنم. به نظرتون عقد کنم یا نامزدی رو تموم کنم؟خواهش میکنم نظراتونو بگینشو نمی پسندم از روز نامزدی دارم با بقیه ی پسرا مقایسش می کنم به نظرم بقیه بیشتر به دلم میشینن.فک می کنم توی مسائل جنسی باهاش به مشکل می خورم و همیشه باید یه عقده داشته باشم . از طرفی نمی تونم زیاد دوره ی نامزدیو طولانی کنم خانوادم میخوان تکلیفمو روشن کنم. به نظرتون عقد کنم یا نامزدی رو تموم کنم؟خواهش میکنم نظراتونو بگین

علاقه مندی ها (Bookmarks)