به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 47
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 95 [ 23:35]
    سطح
    33
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    8

تشکرشده 220 در 65 پست

Array
    برادر عزیز همانطور که بچه ها گفتند شما اولین کسی نیستید که دچار چنین شکستی شدید و بی شک آخرین نفر هم نیستید. هرچند که میدونم شما از ته دلتون خوشبختی اون خانم رو میخواهید ولی من با اطمینان بهتون میگم که هرکسی توی زندگی بدی کنه حتمن و حتمن بدی میبینه. این قانون دنیاست. من و خیلی از بچه های این تالار حست رو به خوبی درک میکنیم چون درگیر چنین آسیبی شدیم. پس فکر نکن تنها کسی هستی که توی عشق صادق بودی و خیانت دیدی. فقط توی این لحظه ها حواست باشه که ناامید نشی. همه چی رو بسپر به خدا که خودش ناظر و گواه هست و حتمن عوض خیر بهت میده.
    اینم یادت باشه که این تو هستی که باید از این مخمصه خودت رو نجات بدی. تلاش کن برای خودت هدفگذاری کن و هیچوقت هم تلافی این ناکامی رو سر دیگران تخلیه نکن. با امید به خدا فرد بهتری رو برای زندگیت پیدا کن. و اتفاقا دنبال آدمی باش که نیاز به ترحم نداشته باشه. یه ادم قوی و مطمین هیچوقت با احساس و زندگی کسی بازی نمیکنه، این کار رو کسانی انجام میدن که محتاج هستند یک نفر دیگه بیاد و از روی ترحم و ... خوشبختشون کنه. این مدل ادما انقدر درگیر نیاز خودشون هستن که به بقیه فکر نمیکنن و تا مورد بهتری پیدا بشه میرن سراغ اون

2. 7 کاربر از پست مفید شمیم بهار تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 14 آذر 93), ehsan092 (جمعه 14 آذر 93), hhp (جمعه 14 آذر 93), rayehe (جمعه 14 آذر 93), sevil73 (شنبه 15 آذر 93), szd (جمعه 14 آذر 93), امیر مسعود (جمعه 14 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 06 آبان 00 [ 20:15]
    سطح
    62
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 72
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    556

تشکرشده 637 در 143 پست

Array
    سلام آقا احسان
    اتفاقی که براتون افتاده کنار اومدن باهاش آسون نیست.ولی از شما یه آدم با تجربه و پخته میسازه.دیگه کاری به اون 6 سال نداریم که بخوام بگم شاید شما زیادی خوش بین بودی و بعضی نشونه ها رو ندیدی...دیگه این حرفها فایده نداره،به جز اینگه چشمت رو بیشتر باز کنی و از نشونه های زندگیت نگذری.نگذار غم و غصه ات مخفی بمونن بذار همه بریزن بیرون.....1 هفته،2 هفته، 1 ماه....بالاخره تموم میشه و شما ازین بحران میای بیرون.ما هم کنارتیم.
    میان پرواز تا پرتاب...
    تفاوت از زمین تا آسمان است.
    پرواز که کنی، آنجا می‌رسی که خودت می‌خواهی!
    پرتابت که کنند، آنجا می‌روی که آنان می‌خواهند،
    پس پرواز را بیاموز...

4. 9 کاربر از پست مفید گوش ماهی تشکرکرده اند .

ali -guilan (جمعه 14 آذر 93), ehsan092 (جمعه 14 آذر 93), hhp (جمعه 14 آذر 93), parinazbanoo (جمعه 12 دی 93), rayehe (جمعه 14 آذر 93), szd (جمعه 14 آذر 93), کیت کت (شنبه 15 آذر 93), امیر مسعود (جمعه 14 آذر 93), سوده 82 (جمعه 14 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 مهر 94 [ 14:25]
    سطح
    12
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    39

تشکرشده 23 در 9 پست

Array
    واقعا واقعا از همتون ممنونم،ببخشید من با گوشی میومدم گزینه تشکر فعال نبود
    از اینکه احساس میکنم چند نفرو دارم که دردمو میفهمن واقعا خوشحالم
    دورو برم پر از آدمایی که هیچی از دردم نمیدونن
    حتی نمیتونم باهاشون صحبت کنم و این خیلی عذاب آوره...

موندم
    واقعا موندم
    ما با هم رابطه جنسی هم داشتیم و توی اون هم هیچ مشکلی نبود و واقعا عالی بود و توی این 6 سال اگه بگم یه ذره از هم زده شدیم یا تکراری واقعا دروغ گفتم و هردفعه کلی انتظار میکشیدیم تا دفعه بعد بیاد..
    موندم چطور میشه چطور میتونه هنوز یه ماه از رابطه ما یه ماه نگذشته بره تو بغل یکی دیگه؟؟
    ببخشید انقد رک میگم ولی وقتی اینکارو میکنه به من فکر نمیکنه؟؟ یاد ما نمیفته؟؟
    اگه میفته این خیانت نیست هم به اون هم به من؟؟
    وقتی به خودم که فکر میکنم که بخوام چنین کاری با یکی دیگه بکنم واقعا حالم از خودم بهم میخوره و اصلا هیچ رغبتی حتی به فکر کردن بهش ندارم.
    وقتی تو یه فیلمی دو نفرو با هم میبینم انگار دارم اونو با یکی دیگه میبینم و عذاب میکشم..
    ولی اون چطور میتونه راحت باشه؟؟
    چطور واسش راحته؟؟؟؟؟

6. کاربر روبرو از پست مفید ehsan092 تشکرکرده است .

szd (شنبه 15 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    سلام.
    بیا چند تا قانون بزاریم.....دیگه اینجا و پیش ما از خوبی ها و خاطرات خوبت نگو و کم کم یاد بگیر پیش خودتم مرور نکنی..چرا گیر دادی چطور تونست...دقیقا برای همینه که دوستهای دیگه هم گفتن خدا کمکت کرده و متوجه نیستی.
    خیلی خیلی طول بکشه 6 ماه نه 1 سال دیگه کلا توام یادت میره.

8. 9 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ali -guilan (شنبه 15 آذر 93), asal2013 (شنبه 15 آذر 93), ehsan092 (شنبه 15 آذر 93), hhp (شنبه 15 آذر 93), parinazbanoo (جمعه 12 دی 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93), szd (شنبه 15 آذر 93), گوش ماهی (شنبه 15 آذر 93), سوده 82 (شنبه 15 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 93 [ 02:33]
    دستاوردها:
    3 months registered
    تشکرها
    1

تشکرشده 138 در 41 پست

Array
    سلام من نميخوام نمك به زخم بپاشم ولي شايد شما سادگي كردي از كجا ميدوني با اي اقا دو هفته است اشنا شده اين خانم خيلي زرنگه احتمالا شما تو اب نمك بودي براي روز مبادا و دقيقا خدا نجاتت داده چون اون دختري كه اينطوري با كسي تا كنه اصلا فرشته و معصوم نيست خوب بلده و خوب ميدونه داره چيكار ميكنه شما سادگي كردي دل باختي اين برات تجربه خوبي ميشه هر كسي ديگه اي جاي شما بود حتمن حتمن به شوهر فعليش ميگفت شيش سال با زنت بودم با پوزخند كه طرف فكر نكنه گل زده حساب بي معرفتياشو پس بده اون خانمم چون ميدونه شما چقدر عاشقشي و اسيبي به زندگيش نميزني خيالش راحته شما راحت ميتوني اتيشي كه به دلت زده به زندگيش بزني

10. کاربر روبرو از پست مفید ماهك تشکرکرده است .

ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 28 آذر 93 [ 19:21]
    سطح
    15
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    7 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    146

تشکرشده 106 در 18 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماهك نمایش پست ها
    هر كسي ديگه اي جاي شما بود حتمن حتمن به شوهر فعليش ميگفت شيش سال با زنت بودم با پوزخند كه طرف فكر نكنه گل زده حساب بي معرفتياشو پس بده اون خانمم چون ميدونه شما چقدر عاشقشي و اسيبي به زندگيش نميزني خيالش راحته شما راحت ميتوني اتيشي كه به دلت زده به زندگيش بزني

شریف ترین دلها دلی است که اندیشه آزار دیگران در آن نباشد...

حتی فکر کردن به این موضوع اشتباه محض هستش، احسان جان میدونم که هیچوقت فکرش هم سمتت نمیاد فقط برای یادآوری بگم ...

برای سریعتر رسیدن به آرامش واقعی خودت همین الان از ته دل اون رو حلال کن، ببخش و رها کن.

از طرفی... اونجوری هم که شما میگین نیست، اون هم الان حال درستی نداره و حال بدش کمتر از شما نیست، و شاید اگر شما به لحاظ روحی تو برزخ باشین، اون الان تو جهنم فکری و روحی بسر میبره و دردش کمتر شما نیست، و هر بار با شوهرشون دست تو دست میشن یاد دست شما افکارش پر میکنه و ... ، اینهارو نگفتم که شما رو تسکین بدم بلکه گفتم که بدونید اون هم درد داره و دردش کمتر از شما نیست.
    خانم ها و آقایون روحیات متفاوتی دارن، و شرایط انتخابی متفاوت. به هرحال اون الان انتخابش رو کرده و برای این انتخاب دلایل خودش رو داشته و الان دیگه دونستن این دلایل برای شما هیچ اهمیتی نداره. به این فکر کنید که شما قدرت انتخاب بهتری دارید، یقین داشته باشید همین الان این جدایی شرایط انتخاب بهتر رو برای شما هموار کرده پس از شرایط موجود شکرگزار خدا باشید و نهایت استفاده رو ببرید.

12. 8 کاربر از پست مفید hhp تشکرکرده اند .

ali -guilan (شنبه 15 آذر 93), ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93), elham.e (شنبه 15 آذر 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93), sevil73 (شنبه 15 آذر 93), szd (شنبه 15 آذر 93), آنیتا123 (شنبه 15 آذر 93), سوده 82 (شنبه 15 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 21 اسفند 00 [ 13:12]
    سطح
    87
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 349
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,250

تشکرشده 1,509 در 535 پست

Array
    درود

من الان تاپیکتون رو خوندم.دلیل اینکه دارم نظر میدم ،پست یکی از دوستان هست.البته هر کسی میتونه نظرشو بده و این شما هستین که باید تصمیم بگیرین.

ولی بعضی نظرات میتونه آسیب زننده باشه.

شما یکی رو دوست داشتین و همه سعی خودتون رو برای رسیدن بهش کردین.حالا به هر دلیل اون با یکی دیگه ازدواج کرده.

شما برای شش سال به ایشون فکر میکردین و مدت زیادی در ارتباط بودین،پس حال الانتون کاملا قابل درکه.

ولی این الان انتخاب شماست که لحظه ها و روزهاتون رو به فکر کردن به ایشون و غصه خوردن بگذرونین و یا خدایی نکرده به فکر تلافی باشین(این رو به خاطر پست اون

دوستمون گفتم.وگرنه از نوشته های شما اصلا به نظر نمیاد اهل همچین کارهایی باشین)

و یا اینکه برای بهبود حالتون تلاش کنین.

الان چیزی که مهمه بهتر شدن حال شماست.فکر کردن به اینکه اون خانوم چطور تونسته با یکی دیگه باشه کمکی بهتون نمیکنه.

شما شش سال یکی رو دوست داشتین.بهش وفادار بودین،برای رسیدن بهش تلاش کردین.

این مشخص میکنه شما یه مرد واقعی هستین.خصوصیات مثبت زیادی دارین.من مطمئنم شما آینده خوبی با دختری که این خصوصیات مثبتتون رو ببینه و قدرتون

رو بدونه دارین.

پس امیوار باشین.اون خانوم آخرین دختری نیست که شما بتونین دوستش داشته باشین.

چقدر از جداییتون گذشته؟من بهتون قول میدم با گذشت زمان حال شما خیلی بهتر میشه.من یه تجربه متفاوت با شما ولی با احساسات مشابه بعد از جدایی داشتم.

پس با اطمینان بهتون میگم حالتون بهتر میشه و ایشون رو فراموش میکنید یا حداقل به جایی میرسید که به یادآوردن ایشون هیچ حسی رو در شما

ایجاد نمیکنه.

همونطور که یکی از دوستان گفتن ایشون رو ببخشین و فراموش کنین و رها بشین.

این اصلا اهمیتی نداره که حال ایشون الان چطوریه و به چی فکر میکنن،تمرکزتون رو روی خودتون ،زندگی و آیندتون بگذارین.

این روزها هم میگذره و ایشالا شما یه عشق واقعی و یه حس قشنگ و تازه رو تجربه خواهید کرد اون هم با کسی که متقابلا این احساس رو به شما داره

14. 7 کاربر از پست مفید آنیتا123 تشکرکرده اند .

ali -guilan (شنبه 15 آذر 93), ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93), elham.e (شنبه 15 آذر 93), hhp (شنبه 15 آذر 93), parinazbanoo (جمعه 12 دی 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93), szd (شنبه 15 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 آبان 94 [ 21:48]
    سطح
    78
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 322
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    775

تشکرشده 2,481 در 570 پست

Array
    سلام.
    منم اومدم که محکم کاری کنم!!!!
    اصلا اقدام کینه حویانه ای نکنیا!حال خودت خراب تر میشه.اصلا باور کن اون خانوم ارزش ناراحتی و خشم و نفرین هم نداره.....واگذار کن به خدا!شک نکن جواب میگیری.خدا صبرش زیاده اما فراموش کار نیست.

16. 5 کاربر از پست مفید کیت کت تشکرکرده اند .

ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93), sevil73 (شنبه 15 آذر 93), szd (شنبه 15 آذر 93), آنیتا123 (شنبه 15 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 آذر 94 [ 14:26]
    سطح
    7
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points31 days registered
    تشکرها
    2,438

تشکرشده 600 در 162 پست

Array
    سلام من نميخوام نمك به زخم بپاشم ولي شايد شما سادگي كردي از كجا ميدوني با اي اقا دو هفته است اشنا شده اين خانم خيلي زرنگه احتمالا شما تو اب نمك بودي براي روز مبادا و دقيقا خدا نجاتت داده چون اون دختري كه اينطوري با كسي تا كنه اصلا فرشته و معصوم نيست خوب بلده و خوب ميدونه داره چيكار ميكنه شما سادگي كردي دل باختي اين برات تجربه خوبي ميشه هر كسي ديگه اي جاي شما بود حتمن حتمن به شوهر فعليش ميگفت شيش سال با زنت بودم با پوزخند كه طرف فكر نكنه گل زده حساب بي معرفتياشو پس بده اون خانمم چون ميدونه شما چقدر عاشقشي و اسيبي به زندگيش نميزني خيالش راحته شما راحت ميتوني اتيشي كه به دلت زده به زندگيش بزني
    این منفی نگری بیش از حد شما ممکنه باعث نابودی یه خونواده بشه
    شما که اصلا از ماجرا خبر ندارید نمیتونین حکم بدین
    بی شمار از این وقایع اتفاق میفته بی شمار !

نمونش دختر دایی بنده ، 5 سال با یه پسر دوست بود ولی پسر شرایط ازدواج و کار و مدرک و...نداشت
    هیچی خانوادش مخالفت میکنن که با اون پسر ازدواج و به خواستگار دیگش جواب مثبت میده
    این دختر 3 ساله که اصلا نتونسته به شوهرش محبت کنه ، شوهرشم فهمیده ماجرا رو و گفته کم کم تو رو عاشق خودم میکنم
    شما نمیتونی بگی اون دختر فلان و بیسیار بوده ! و الانم وضعیتش گل و بلبله !

شما نمیتونی انتقام رو ترویج بدی ! هم اون خانواده رو بپاشونی هم این اقا پسر پس فردا خواست با یکی ازدواج کنه اون دختر هم میاد به زن ایشون میگه من 6 سال باهاش بودم !
    انتقام انتقام میاره ...
    این رابطه تموم شدست ...مثل مرگ یکی از اعضای خانواده فقط باید فراموشش کرد .
    6 سال خوشی هم داشتن 1 سال هم تلخی فراموشی رو طی کنن

18. 8 کاربر از پست مفید ali -guilan تشکرکرده اند .

ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93), elham.e (شنبه 15 آذر 93), hhp (شنبه 15 آذر 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93), sevil73 (شنبه 15 آذر 93), szd (شنبه 15 آذر 93), zolal (شنبه 15 آذر 93), آنیتا123 (شنبه 15 آذر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 30 بهمن 95 [ 03:03]
    سطح
    44
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    716

تشکرشده 189 در 74 پست

Array
    احسان عزیز امیدوارم خداوند بهتون قدرت فراموش کردن تمامیه این شش سال رو بده
    رنج بالایی رو دارین تحمل میکنین وزمان به مرور همه چی رو حل میکنه
    به خدا توکل کنید
    با ارزوی خوشبختی

20. 3 کاربر از پست مفید sevil73 تشکرکرده اند .

ehsan092 (یکشنبه 16 آذر 93), hhp (شنبه 15 آذر 93), rayehe (شنبه 15 آذر 93)

صفحه 2 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)