به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    منظورت اینه که برات ارشد گرفتن از روال عادی زندگی (ازدواج و بچه دار شدن و ... ) مهم تره؟

نکته جان، ازدواج و تشکیل خانواده و بچه دار شدن یک قسمت مهم و روال عادی زندگی هست.

چرا اینقدر برات کم اهمیته؟

این لینک را هم بخون.
    البته اگر کل تاپیکشون را بخونی بد نیست.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 10 آذر 93 در ساعت 22:37

2. 2 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

nokte (دوشنبه 10 آذر 93), حمید 30 (یکشنبه 23 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 25 دی 95 [ 18:32]
    سطح
    32
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    Overall activity: 27.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    اره شیدا جون .درس و مستقل بودن برام از هرچیزی مهمتره.این که از این حال دربیام گذشته رو جبران کنم و برای خودم کسی بشم
    فقط به این دلیل نیست ولی مگه خانواده ما برامونچه کردن که من بخوام چهار تا ادم دیگه رو بدبخت کنم؟
    ازدواج زودش دوسال دیگه و بجه فوقش یک بچه
    من دلم نمیخواد دراینده بشینم تو خونه و منتظر باش م شوهرم بیاد یا از قیافم عیب بگیره یا از دست پختم یا یه دختر جدید دلشو بدست اورده باشه
    میدونی بیشتر میلم هم واسه کار رفع نیاز مادیه چون خانواده حمایت کننده ندارم 20 سال دیگه باید با زندگیم چه کنم؟
    اگه نیاز مادی نداشته باشم اصلا ازدواج نمیکنم و ادمی هم نیستم که یه مرد بخواد بخاطر دوزار پولی که بخواد بهم بده هزارتا منت بهم بده و یک میلیارد خواسته ازم داشته باشه.
    نیاز عاطفیم رو بدون از جنس مخالف میتون و برطرف کنم. این همه چیز خوب فقط کاش پولش بود

4. کاربر روبرو از پست مفید nokte تشکرکرده است .

paniz93 (شنبه 22 آذر 93)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نکته جان،

تصویری که از زندگی زناشویی و خانواده توی ذهنت هست خیلی مشکل داره. کاش بتونی اصلاحش کنی
    و زندگی قشنگی را متصور بشی. امیدوارم دوستانی که خوب حرف می زنند، سری به تاپیکت بزنند و برات این تصویر را روشن تر کنند.

از این خونه ای که توی ذهنت داری، من هم ترسیدم. حق داری بگی ازدواج اولویت آخرمه
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا

6. کاربر روبرو از پست مفید شیدا. تشکرکرده است .

تیام (سه شنبه 11 آذر 93)

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    سلام خانم، ( خيلي سريع پيامهاي شما رو ديدم)
    مي شه هر چي دلت مي خواد بدون محدوديت ليست كني؟ هر چي دلت مي خواد! ليستش رو اينجا بنويس

8. 9 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

.saber. (سه شنبه 11 آذر 93), nokte (سه شنبه 11 آذر 93), paniz93 (جمعه 14 آذر 93), parsa1400 (سه شنبه 11 آذر 93), فرشته مهربان (سه شنبه 11 آذر 93), گوش ماهی (سه شنبه 11 آذر 93), تیام (سه شنبه 11 آذر 93), حمید 30 (یکشنبه 23 آذر 93), شیدا. (سه شنبه 11 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sci;363 [QUOTE=sci نمایش پست ها
    سلام خانم، ( خيلي سريع پيامهاي شما رو ديدم)
    مي شه هر چي دلت مي خواد بدون محدوديت ليست كني؟ هر چي دلت مي خواد! ليستش رو اينجا بنويس
    سلام. مرسی ممنون از اومدنتون.خداروشکر یکی فهمید من نیاز کمک دارم. ببخشید دیر شد.قادر به ارسال پاسخ نبودم

سلامتی
    خوب درس بخونم تا به دلم بشینه
    دانشگاه خوب که دارم درس میخونم
    فوق نشد دکتراخارج از کشور
    یه شغل خوب که برازنده تمام سال هایی که عاشق درسام بودن و تنها کسم بودن باشه
    یه حیوون ملوس
    این سال های نا ارومی و گیجی تموم شه برگرده حالم به گذشته
    تمرکز حواس
    دلی که عاشق موسیقیه یا یه سری برنامه های خاص مثل قبل
    خدا
    تنهاییو دلم نمیخواد صدای دور وبری هام رو بشنوم چون خیلی حرفای نامربوط میزنن که هیچکدوم درست نیست
    دوتا زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم
    دوره شبکه ببینم
    خودمو به همه کسایی که اذیت یا تحقیرم کردن نشون بدم و تلافی کنم
    کلاس ورزش و بدنسازی برم
    گیتار یاد بگیرم

انگلیسی رو مثل یک امریکایی صحبت کنم
    تایپ دو دستی یا سریع یاد بگیرم
    تا حدی خود ارایی یاد بگیرم
    پول دربیارم تا جراحی کنم و افتادگی شدید پلکم که ناراحنم میکنه رو درمان کنم
    جزاحی کنم و دوربینی و استیگماتیسم رو از بین ببرم.
    برم یه گوشه دنیا زندگی کنم که خیلی از این ادمهای فضول و حسود و اشوبگری که همه چیزشون جوره و فقط سرشون تو زندگیه بقیه هست رو نبینم
    کنسرت رفتن.اوازم ارایش و لباس خریدن و سینمارفتن روهم دلم میخواد ولی یکی دوساله محروم رکدم خودمو.
    عشق واقعی. وفاداری مثل من چند سال پیش

ببخشید اگه خواسته هام بالا هستن یا به سوال شما بی ربط. اگه لازم دیدید یا جیزی یادم اومد میگم

من دیشب مشترک انجمن شدم.از مدیران سایت خواهش دارم فعالش کنن تا بتونم پست بگذارم

10. 2 کاربر از پست مفید nokte تشکرکرده اند .

paniz93 (شنبه 22 آذر 93), شیدا. (سه شنبه 11 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اسفند 99 [ 10:31]
    سطح
    89
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,890

تشکرشده 2,698 در 675 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    بانو نکته سلام .
    اول از دو بانو فوق تیام عزیز به خاطر پستهای خوبش و بانو شیدا گرامی به خاطر نکته سنجیشون و نگرانیشون ممنون و تشکر
    اما تایید پست 12 بانو نکته توسط تیام و ترس بانو شیدا از این پست منو بیشتر نگران این دو عزیز کرد .

با وجود ورود کارشناس دعوتی به این تاپیک جای جسارت من حرفی بزنم ولی چند نکته رو دوستانه خدمت این بانو گرامی عرض میکنم .
    قبلش بهتون بگم شما تاپیک های زیادی داری که با برسی سطحی من متوجه شدم در بعضی موارد سرخوده و نا امید شدید و کلا اعتماد به نفستونو از دست دادین طوریکه نگرشتون به زندگی منفی شده و یاس و نا امیدی در شما موج میزنه از زندگیت تا به امروز فقط مشکلاتشو دیدی و خوبیهاش ارضاتون نکرده .

بانو اول خوب گوش بده بعد پیش خودت قضاوت کن . اونچه که من به شما میگم کاملا از سر دلسوزی و نگرانی اینجانب نسبت به افکار شماست والبته خود شما . که دوست دارم با هم حلش کنیم و به آرزو هاتون از مسیر درست دست پیدا کنیم . پس زود قضاوت نکن و گفته منو حمل بر جسارت تلقی نکن

( ایکاش تاپیک های دختری به نام حاجلو بود تا میخوندیشون درک میکردی که الان تو چقدر خوشبختی و امروز اون دختر در چه جایگاهی از اعتماد به نفس و اقتدار ایستاده ) کاش خودش میبود و از گذشته اش برات میگفت . پ . ت...م

مشکلات فعلی از دید من

عدم اعتماد به نفس شدید . عدم رضاییت از زندگی گذشته ات تا به حال . نارضایتی از خانوادت . نارضایتی از طبقه اجتماعی خانوادت . نگاه غلط به بالادستی ها . و طبقه مرفح اجتماع . نارضایتی از محل زندگیت. نارضایتی از ظاهر خودت و عدم قبول زیبایی خلقتت . نارضایتی از رفتارهای خودت حتی تو شادی ها هم برچسب غم به خودت میزنی . استرس شدید ازنگرانی فردا . و چند مورد دیگه که عرض میکنم

بانو ناراحت نشو هر کدومشو قبول نداری بگو و یا بهتر از اون در مورد هر کدومش یه خط بنویس و موضع فکری و شخصیتی خودتو مشخص کن . جبهه نگیر دوست دارم با هم تو این تاپیک به نتیجه های خوبی برسیم و از ایجاد تاپیک های مشابه با نامهای متفاوت دوری کنیم .
    بیا ذهنتو پاک کن و باید ها و نبایدهای زندگیتو مشخص کن . بیا اونایی که میشه تغیرشون داد تغییر بدیم و اونییکه قابل تغییر نیستن ترمیم کنیم و اوناییکه اجبارین براشون ارزش قاییل بشیم و خودمونو طوری وقف بدیم که از اونا لذت ببریم .
    .................................................. .................................................. .................................................. .............

نکته جان من میگم برعکس نمره ایکه به مشکلاتت دادی اولوتت اولت با نمره 5 از هفت به ازدواجت و خوشبختیت برمیگرده چیزیکه تموم دخترا هر لحظه بهش فکر میکنن براش رویا پردازی میکنن براش جلو جلو لباس میبینن براش جهیزیه تهیه میکنن . براش مهارت آشپزی میبینن براش درس میخونن تا همسر بهتری قسمتشون بشه . براش آرایش میکنن براش لاک و لباسای خاص میپوشن تا خودشونو نشون بدن و خیلی کارهای دیگه که من نگم بهتره

الویت دومت همون کار و تلاشی سرگرم کنندس که تا اومدن شاهزاده ات شما رو سر گرم نگه داره تا تو خرابی بازار ازدواج لطمه روحی نخوری که متاسفانه این دوسال کمی به شما ضربه زده ولی خدارو شکر که الان اینجایی و قابل حله

بانو باتوجه روحیاتت و افکارت بهتره قید تحصیل بزنی بخصوص فعلا چون اصلا آرامش ندارین و افکارتون از هم گسخته شده .

مسایلی که پایین ترین نمره رو بهش دادی همون مشکلات شماست که داری ازش فرار میکنی . و حاضر نیستی حلش کنی .

من جای شما بودم میگفتم اولویت اولم ازدواج ولی خب برنامه اش دست خودم نیست و همسر آینده ام هنوز برا پذیرش زندگی آماده نیست . پس اجبارن اولویت دوم را پیگیر خواهم شد . و اون یه کار مناسب و خوب تو اجتماعه

خب اول باید اعتماد به نفست و آرامشتو ریشه یابی و حفظ کنی تا به مساییل دیگه بپردازیم .

برسی کوتاه اونچه که بیان کردی

"سلامتی اینو همه میخوان نه فقط انسان بلکه تمام موجودات خلقت در مسیر تکاملیشون خواهان سلامتی خودشونن

خوب درس بخونم تا به دلم بشینه . با استرس و ترس از فردا نمیشه بدون تمرکز افکار و آرامش درونی محاله

فوق نشد دکتراخارج از کشور انشالله
    یه شغل خوب که برازنده تمام سال هایی که عاشق درسام بودن و تنها کسم بودن باشه انشالله
    یه حیوون ملوس. زیاده روی میکنی ولی من به علایقت احترام میذارم ملوس فقط به گربه میاد
    این سال های نا ارومی و گیجی تموم شه برگرده حالم به گذشته خودت این راه اشتباه اومدی ولی حاضرم کمکت کنم تا از همون راهی که اومدی برگردی بدون اینکه زمین بخوری
    تمرکز حواس خودتو باور کنی و منطقی باشی درست میشه

خدا ازاین یک کلمه میشه به تمام جمله ها پاسخ مثبت داد به تمام آرزو ها رسید همسر خوب درامد خوب ماشین خوب خونه خوب فرزند خوب آرامش تمرکز

تنهاییو دلم نمیخواد صدای دور وبری هام رو بشنوم چون خیلی حرفای نامربوط میزنن که هیچکدوم درست نیست
    دوره شبکه ببینم
    کلاس ورزش و بدنسازی برم
    گیتار یاد بگیرم

پول دربیارم تا جراحی کنم و افتادگی شدید پلکم که ناراحنم میکنه رو درمان کنم هزینه اش چقدره ؟؟ بیمه هستی یانه ؟؟
    برم یه گوشه دنیا زندگی کنم که خیلی از این ادمهای فضول و حسود و اشوبگری که همه چیزشون جوره و فقط سرشون تو زندگیه بقیه هست رو نبینم . همه جا از این آدما هست انسان موجودی اجتماعیه . از چی میخوایی فرار کنی همین آما موجبات پیشرفت تو رو فراهم میکنن
    کنسرت رفتن.اوازم ارایش و لباس خریدن و سینمارفتن روهم دلم میخواد ولی یکی دوساله محروم رکدم خودمو.چرااااااا؟
    عشق واقعی. وفاداری مثل من چند سال پیش. وقتی امروز خودتو باور نداری چطور انتظار داری عشق واقعی بیا سراغت دقت کردی موضوع از دواج دوباره آخر از همه ابراز کردی چون بیشتر فکرت ازدواجه و این درسته

نکته خواسته هات دور از دسترس نیست ولی رویا پردازی نکن چون خودتو عقب خواهی انداخت و در نقطه شروع در جا خواهی زد .
    پست خیلی زیاد شد عذر میخوام بادقت بخون تا کارشناس دعوتی هم نظرشونو بدن بعد با هم اگه دوست داشتی به سمت آرزوهات قدم برداریم .

یه نکته موند طرز فکر اشتباهت از ازدواج .که باید اصلاح بشه . فعلا سراغ درس نرو محاله توش موفق بشی . برمیگردم فعلا بدرووووووووود

12. 3 کاربر از پست مفید parsa1400 تشکرکرده اند .

nokte (چهارشنبه 12 آذر 93), تیام (پنجشنبه 13 آذر 93), شیدا. (چهارشنبه 12 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط parsa1400 نمایش پست ها
    بانو نکته سلام .
    اول از دو بانو فوق تیام عزیز به خاطر پستهای خوبش و بانو شیدا گرامی به خاطر نکته سنجیشون و نگرانیشون ممنون و تشکر
    اما تایید پست 12 بانو نکته توسط تیام و ترس بانو شیدا از این پست منو بیشتر نگران این دو عزیز کرد .

با وجود ورود کارشناس دعوتی به این تاپیک جای جسارت من حرفی بزنم ولی چند نکته رو دوستانه خدمت این بانو گرامی عرض میکنم .
    قبلش بهتون بگم شما تاپیک های زیادی داری که با برسی سطحی من متوجه شدم در بعضی موارد سرخوده و نا امید شدید و کلا اعتماد به نفستونو از دست دادین طوریکه نگرشتون به زندگی منفی شده و یاس و نا امیدی در شما موج میزنه از زندگیت تا به امروز فقط مشکلاتشو دیدی و خوبیهاش ارضاتون نکرده .

بانو اول خوب گوش بده بعد پیش خودت قضاوت کن . اونچه که من به شما میگم کاملا از سر دلسوزی و نگرانی اینجانب نسبت به افکار شماست والبته خود شما . که دوست دارم با هم حلش کنیم و به آرزو هاتون از مسیر درست دست پیدا کنیم . پس زود قضاوت نکن و گفته منو حمل بر جسارت تلقی نکن

( ایکاش تاپیک های دختری به نام حاجلو بود تا میخوندیشون درک میکردی که الان تو چقدر خوشبختی و امروز اون دختر در چه جایگاهی از اعتماد به نفس و اقتدار ایستاده ) کاش خودش میبود و از گذشته اش برات میگفت . پ . ت...م

مشکلات فعلی از دید من

عدم اعتماد به نفس شدید . عدم رضاییت از زندگی گذشته ات تا به حال . نارضایتی از خانوادت . نارضایتی از طبقه اجتماعی خانوادت . نگاه غلط به بالادستی ها . و طبقه مرفح اجتماع . نارضایتی از محل زندگیت. نارضایتی از ظاهر خودت و عدم قبول زیبایی خلقتت . نارضایتی از رفتارهای خودت حتی تو شادی ها هم برچسب غم به خودت میزنی . استرس شدید ازنگرانی فردا . و چند مورد دیگه که عرض میکنم

بانو ناراحت نشو هر کدومشو قبول نداری بگو و یا بهتر از اون در مورد هر کدومش یه خط بنویس و موضع فکری و شخصیتی خودتو مشخص کن . جبهه نگیر دوست دارم با هم تو این تاپیک به نتیجه های خوبی برسیم و از ایجاد تاپیک های مشابه با نامهای متفاوت دوری کنیم .
    بیا ذهنتو پاک کن و باید ها و نبایدهای زندگیتو مشخص کن . بیا اونایی که میشه تغیرشون داد تغییر بدیم و اونییکه قابل تغییر نیستن ترمیم کنیم و اوناییکه اجبارین براشون ارزش قاییل بشیم و خودمونو طوری وقف بدیم که از اونا لذت ببریم .
    .................................................. .................................................. .................................................. .............

نکته جان من میگم برعکس نمره ایکه به مشکلاتت دادی اولوتت اولت با نمره 5 از هفت به ازدواجت و خوشبختیت برمیگرده چیزیکه تموم دخترا هر لحظه بهش فکر میکنن براش رویا پردازی میکنن براش جلو جلو لباس میبینن براش جهیزیه تهیه میکنن . براش مهارت آشپزی میبینن براش درس میخونن تا همسر بهتری قسمتشون بشه . براش آرایش میکنن براش لاک و لباسای خاص میپوشن تا خودشونو نشون بدن و خیلی کارهای دیگه که من نگم بهتره

الویت دومت همون کار و تلاشی سرگرم کنندس که تا اومدن شاهزاده ات شما رو سر گرم نگه داره تا تو خرابی بازار ازدواج لطمه روحی نخوری که متاسفانه این دوسال کمی به شما ضربه زده ولی خدارو شکر که الان اینجایی و قابل حله

بانو باتوجه روحیاتت و افکارت بهتره قید تحصیل بزنی بخصوص فعلا چون اصلا آرامش ندارین و افکارتون از هم گسخته شده .

مسایلی که پایین ترین نمره رو بهش دادی همون مشکلات شماست که داری ازش فرار میکنی . و حاضر نیستی حلش کنی .

من جای شما بودم میگفتم اولویت اولم ازدواج ولی خب برنامه اش دست خودم نیست و همسر آینده ام هنوز برا پذیرش زندگی آماده نیست . پس اجبارن اولویت دوم را پیگیر خواهم شد . و اون یه کار مناسب و خوب تو اجتماعه

خب اول باید اعتماد به نفست و آرامشتو ریشه یابی و حفظ کنی تا به مساییل دیگه بپردازیم .

برسی کوتاه اونچه که بیان کردی

"سلامتی اینو همه میخوان نه فقط انسان بلکه تمام موجودات خلقت در مسیر تکاملیشون خواهان سلامتی خودشونن

خوب درس بخونم تا به دلم بشینه . با استرس و ترس از فردا نمیشه بدون تمرکز افکار و آرامش درونی محاله

فوق نشد دکتراخارج از کشور انشالله
    یه شغل خوب که برازنده تمام سال هایی که عاشق درسام بودن و تنها کسم بودن باشه انشالله
    یه حیوون ملوس. زیاده روی میکنی ولی من به علایقت احترام میذارم ملوس فقط به گربه میاد
    این سال های نا ارومی و گیجی تموم شه برگرده حالم به گذشته خودت این راه اشتباه اومدی ولی حاضرم کمکت کنم تا از همون راهی که اومدی برگردی بدون اینکه زمین بخوری
    تمرکز حواس خودتو باور کنی و منطقی باشی درست میشه

خدا ازاین یک کلمه میشه به تمام جمله ها پاسخ مثبت داد به تمام آرزو ها رسید همسر خوب درامد خوب ماشین خوب خونه خوب فرزند خوب آرامش تمرکز

دوره شبکه ببینم
    کلاس ورزش و بدنسازی برم
    گیتار یاد بگیرم

پول دربیارم تا جراحی کنم و افتادگی شدید پلکم که ناراحنم میکنه رو درمان کنم هزینه اش چقدره ؟؟ بیمه هستی یانه ؟؟
    برم یه گوشه دنیا زندگی کنم که خیلی از این ادمهای فضول و حسود و اشوبگری که همه چیزشون جوره و فقط سرشون تو زندگیه بقیه هست رو نبینم . همه جا از این آدما هست انسان موجودی اجتماعیه . از چی میخوایی فرار کنی همین آما موجبات پیشرفت تو رو فراهم میکنن
    کنسرت رفتن.اوازم ارایش و لباس خریدن و سینمارفتن روهم دلم میخواد ولی یکی دوساله محروم رکدم خودمو.چرااااااا؟
    عشق واقعی. وفاداری مثل من چند سال پیش. وقتی امروز خودتو باور نداری چطور انتظار داری عشق واقعی بیا سراغت دقت کردی موضوع از دواج دوباره آخر از همه ابراز کردی چون بیشتر فکرت ازدواجه و این درسته

نکته خواسته هات دور از دسترس نیست ولی رویا پردازی نکن چون خودتو عقب خواهی انداخت و در نقطه شروع در جا خواهی زد .
    پست خیلی زیاد شد عذر میخوام بادقت بخون تا کارشناس دعوتی هم نظرشونو بدن بعد با هم اگه دوست داشتی به سمت آرزوهات قدم برداریم .

یه نکته موند طرز فکر اشتباهت از ازدواج .که باید اصلاح بشه . فعلا سراغ درس نرو محاله توش موفق بشی . برمیگردم فعلا بدرووووووووود
    سلام اقای پارسا. ممنون از وقت و انرژی که گذاشتید
    من هم یعی میکنم منطقی باشم و کمتر از جمله هایی مثل نمیخوام یا صدر در صد نمیشه استفاده کنم
    ب
    مهمترین قسمت حرفم اینه که اگه من این جواب هارو دادم بخاطر این بود که فکر کردم اقای sci میخواستن تمام خواسته های من واقعی یا غیر واقعی تخیلی یا قابل رسیدن رو بفهمن و بالا و پایین فکر منو بسنجن یه جورایی ببینن این چیه که ذهن منو اشفته کرده و من چون میدونستم که ایشون میدونن باید چیکار کنن تقریبا به ترتیب اولویت همه چیزو حتی عشق رو که واقعا موضوعی نیست که شاید درماه هم بهش فکر کنم برخلاف مسایل بی اهمیت وتکراری که مدام موقع درس خوندن میان جلو چشمم
    من نمیدونم شاید مردای وفادار به عهد و انسان بیشتر از اون تعداد که من فکر میکنم موجود باشه. ولی بیاید انکرار نکنیم این همه ادم میان و از بدبختی هاشون با شوهراشون میگن و اینکه مرده با صدتا زن دیگه ست و چشم چرونه و یکمیلوین مشکل دیگه.اصلا خود شما چرا با خانمتون به مشکل خوزدین؟! پس در مرورد اولویت ازدواج تکون نمیخوره. چون من نمیخوام هدفی که از بچگی داشتم رو رها کنم برم دنبال شوهر!!!!
    من میخوام خودمو برای خودم خررج کنم نه یه ادم خودخواه منفعت طلب دیگه

اما موضوعات دیگه ای که لطف کزدین و باز کردین رو یکی یکی بررسی میکنم
    اعتماد به نفس ندارم
    عدم رضایت از خودم فقط در طول دوران لیسانس درسته. از بقیه راضیم وهرچند زمان دبیرستان هم کمالگرا بودم و افسردگی داشتم.اونم یکیش به خاطر خانواده بود که نه به پوشاک من میرسید نه خوراک. مثلا مادرم که یکبار یک بلوز خوشگل نگرفت بده من بپوشم ولی تا چشمش میفتاد بهم چرا اینقدر زشتی!
    این موضوع توی دانشگاه فرق کرد و دیگه جندان نگران زشتی نبودم.منتها اینجا نوبت خواهرم شد که هرموقع منو میدید غیر مستقیم میگفت زشتی و ادم نیستی.حالا شاید من قبولش نداشتم اما ضمیرناخوداگاه دستم خودم نبود
    از محیط اطرافم ناراضی هستم اما از خونه زندگیمون نه.متوسطه
    از خانوادم ناراضیم و حق دارم فعلا نمیخوام اونوباز کنم

درباره موضوعات دیگه فعلا نظری ندارم شاید فردا اومدم بازشون کردم
    انشال اقای پروفسور بیان ببینیم میشه مغز منو برگردوند سرجاش

- - - Updated - - -

درضمن درمورد درس خوندن دوتاموضوع مهمه یکی اینکه قطعا باید معلوم بشه من میخوام درس بخونم یا فقط دارم میگم
    ولی دومی قطعیه و اون اینکه من مشکلی پیدا کردم با فکر وذهنم که تاکتاب میگیرم دستم نمیتونم بخونم و میشینم فکر میکنم

- - - Updated - - -

و اینکه میدونم عقیدم درباره ازدواج کاملا درست نسیت اما چون اولویتم نیست ترجیح میدم الان بحثم نباشه
    ویرایش توسط nokte : چهارشنبه 12 آذر 93 در ساعت 01:25

14. کاربر روبرو از پست مفید nokte تشکرکرده است .

parsa1400 (چهارشنبه 12 آذر 93)

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array
    خواهر عزيزم،
    واقعا ممنونم كه توجه فرموديد و ليست آرزوها و خواسته هاي خود را نوشتيد و بسيار خوشحالم و شگفت زده، كه شما هيچ چيزي را منفي نگاه نمي كنيد! جملات شما اكثرا پر از اميد به آينده است و بايد عرض كنم كه اين قابليت مهم شماست!
    اين قابليت اين است كه شما دوست داريد ارزشمند باشيد! مورد توجه باشيد و موفق شويد! به عبارت بهتر كمالگرا هستيد! و اين قابليت مطلق افراد موفق است! با يك تفاوت: و آن اينكه بخاطر داشته باشيد كمالگرايي موفق مي شود كه دو ويژگي زير را داشته باشد:
    1. تمركز داشته باشد
    2. برنامه ريزي براي رسيدن به اهداف يا هدفهاي خود داشته باشد

شما انديشه هاي مثبتي داريد اما چون ترديد در تصميم گيري داريد تمام مدت اسير بي چون و چراي ذهن سطحي خود هستيد كه نمي دانيد اين كار را انجام دهيد يا خير! و شايد بارها براي شما اتفاق افتاده كه كاري را انجام داده ايد و سپس گفته ايد كاش انجامش نداده بودم! اصلا من براي اين كار ساخته نشده ام! پس من بعد هر تصميمي مي گيريد به خودتون بگيد به هر شكلي كه شده انجامش مي دهم! و جا نزنيد! لذا اين ترديد را با اين تمرين از بين ببريد:

تمرين اول:
    1. يك دفتر سر رسيد تهيه كنيد كه هر برگ آن اختصاص به يك روز داشته باشد
    2. هر شب كارهاي فرداي خود را بنويسيد
    3. به كارها اولويت a, b , c , d بدهيد
    4. كارهاي اولويت a كارهايي است كه فردا اول بايد انجام بدهيد و آنرا تمام كنيد. طي يك قانون ميان من و شما، هيچ كاري نيمه كاره نبايد رها شود
    5. كارهاي اولويت b، جلوي كارهاي اولويت b بنويسيد براي چه بايد انجامش بدهم؟ اگر جوابتون احتياج به فكر داشت! اون كار به اولويت c منتقل مي شه! و اگر جوابي نداشتيد اون كار به دسته d منتقل مي شه!
    6. دسته c: كارهايي كه انجامش الزامي نيست اما خوبه!
    7. دسته d: كارهايي كه اصلا نبايد انجامش بديد
    8. هر روز صبح اولين كاري كه مي كنيد،‌ اين يادداشت رو كه شب قبل تنظيم كرده ايد مي خونيد و كارهاي اولويت a رو انجام مي دهيد! (فقط)

تمرين دوم: ( اين تمرين ارتباطي به تمرين اول ندارد)
    همين دسته بندي رو هم مي خوام در فهرست آرزوهاتون انجام بديد با ترتيب زير: ( اگر نمي دونيد جواب اين دسته بندي رو! خوب فكر كنيد و بدونيد! دونستنش الزاميه!)
    كارهاي الف. كارهايي كه مي خواهيد شروع كنيد و هميشه آرزوي انجامش رو داشته ايد
    كارهاي ب. كارهايي كه از قبل انجام مي داديد اما بايد بيشتر انجامش بدهيد
    كارهاي ج: كارهايي كه از قبل انجام مي داديد اما بايد كمتر انجامش بدهيد
    كارهاي د:‌كارهايي كه هرگز نبايد انجام بديد

حالا وقتشه كه با توجه به دسته بندي بالا در تمرين دوم،‌ مجددا فهرست كارها رو از آرزوهاتون استخراج كنيد!

اما توصيه ها:
    1. ارتباط با وسائل ديجيتال رو محدود كنيد! ( هر بار كه مي خواستيد به اينترنت بريد، وايبر رو نگاه كنيد،‌ و يا هر كاري ديگه اين سوال رو بپرسيد: دقيقا چه كار مهمي دارم؟ اگر نكنم چي مي شه؟ )
    2. زمان خواب شما بين ساعت 10 تا 11 شب باشه
    3. زمان بيداري شما: بين ساعت 7 تا 8 صبح
    4. هر روز در صورتيكه توانستيد كار اولويت a رو تموم كنيد يك جايزه به خودتون بديد! مثلا يكي از كارهاي اولويت b رو بتونيد انجام بديد! ( فقط بمدت يك ساعت و نه بيشتر)
    5. يك ساعت قبل از خواب با هيچ وسيله الكترونيكي ارتباط نداشته باشيد
    6. هر روز صبح پس از صرف صبحانه،‌به مدت يك ربع ساعت و نه بيشتر،‌ مقابل آينه به زيبايي خودتون رسيدگي كنيد. (تكنيكهاي خود آرايي رو اجرا كنيد)

منتظرم تا طي هفته آينده نتايج تمرينها رو به من بگوييد

16. 9 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

meinoush (شنبه 15 آذر 93), nokte (چهارشنبه 12 آذر 93), paniz93 (جمعه 14 آذر 93), parsa1400 (چهارشنبه 12 آذر 93), مهربونی... (چهارشنبه 12 آذر 93), zolal (چهارشنبه 12 آذر 93), آویژه (چهارشنبه 12 آذر 93), تیام (پنجشنبه 13 آذر 93), حمید 30 (یکشنبه 23 آذر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 اسفند 99 [ 10:31]
    سطح
    89
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 92
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    3,890

تشکرشده 2,698 در 675 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

بانو حل مساییل و مشکلات فکری شما منوط به پذیرش تکنیک مشاوره میباشد . پس مسایل برا خودت تقسیم بندی کن و شروع کن خود به خود بعد یه ماه متوجه علایق و پیشرفت های خود خواهی شد .

اگه واقعا تصمیم داری خودتو از این وضعیت نجات بدی دوستانه ازت میخوام مطلب فوق را اجرا کنی و خبرشو روز به روز یا هفته به هفته گزارش بدی تا در مراحل بعدی مشاوره . در جایگاه خوبی از مشاوره و اعتماد به نفس باشی

منتظرتم . بدرووووووود نگو از فردا از همین امروز شروع کن . موفق باشی

18. کاربر روبرو از پست مفید parsa1400 تشکرکرده است .

nokte (چهارشنبه 12 آذر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    79

تشکرشده 58 در 34 پست

Array
    سلام
    من از شما اقای sci بسیار ممنونم که وقت گذاشتید و جواب منو دادین
    واقعا ممنونم

تنها مساله ای که فعلا هست یکم تشخیص کارهای الویت b هست و اولویت دادن یا انجام

کارهای دسته الف از تمرین دوم .چون کارهایی که تاحالا بهشون اولیتی داده نشده الان

هم یکم سخته.مگه اینکه با انجام تمرین الف و انجام ندادن کارهای d براشون جا باز بشه

یکم هم تو مقدار زمانی که باید برای کارهای اولویت a اختصاص بدم که بیشتر از توان نباشه شک دارم .و اینکه

کارهای اولویت c چه موقع انجام میشن؟ اون هم شاید موقع خود برنامه ریزی و به مرور زمان

خودش بیاد به دستم

مرسی اقای پارسا که به فکر هستید
    ویرایش توسط nokte : چهارشنبه 12 آذر 93 در ساعت 22:12

20. 2 کاربر از پست مفید nokte تشکرکرده اند .

parsa1400 (دوشنبه 17 آذر 93), sci (چهارشنبه 12 آذر 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)